Юлски бебета-Тема 29

• 29 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Честито и на Лили на Сафо,Ива на Мише,Нева на Марулка,Лора на Вирджинити, Маргарита на Санитам,Цветето на Галето,Албена на Линет и на самата Линет!

Сигурно пак изпускам някого,моля да ме извини.Много цветенца сме събрали! Party

# 421
ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ! newsm68 newsm44

# 422
Здравейте,момичета!
Влизам набързо да почерпя ,че днес имам имен ден.

Няма да пускам картинка,че бързам  Laughing Баща ми го приеха снощи по спешност в болницата тук в Бургас.Докато се разбере ,че е бъбречна криза си умрях от притеснение. Сега ще ходя при него.

Честито на всички именници  Hug

# 423

Диди, здравичко и веселичко да си ми Heart Eyes
А на татко ти бързо възстановяване, зная колко мъчителни и болезнени са тези кризи. Sad

# 424
ЧЕСТИТА ВРЪБНИЦА/ЦВЕТНИЦА!!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ , КОИТО НОСЯТ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ И НА МАЛКИТЕ БУБИЧКИ-НЕВА НА МАРУЛКА, КАЛИНИТЕ, ЛОРА НА ВЕРДЖИНИЯ, ИВА НА МИШЕ, ЛИЛИ НА САФО... ЩЕ ИЗТЪРВАВСИЧКИ АКО ИЗБРОЯВВАМ ПОИМЕННО. НА ВСИЧКИ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ! ХУБАВ ПРАЗНИК ВИ ЖЕЛАЯ!b]

# 425
Честит имен ден на всички малки и големи цветенца!

Цветница и Великден са едни от любимите ми празници!

# 426
Виждам,че Берушка наднича  Hug

# 427
  • Canada
Честита Цветница и от мен! Бъдете живи и здрави всички и най-вече именниците разбира се (малки и големи), много веселие и цветно настроение! Hug

# 428
Честит празник момичета!

Да са ни живи и здрави мъничките цветенца. Специални поздрави за Мама Диди, Линет, Роси и за Цветния прашец (защо пък не, име си е). Целувки на отбора Калини, на Нева, на Зара, на Бени, на Маги, на Цвети и разбира се на каките Лили и Лора. Олеле, дано не изпускам някого.

Ето и една скромна почерпка от нас.

Сутринта почерпихме най-близките в една сладкарница на Неофит Рилски - Вила Росиче. Приятно е там, въпреки че се пуши в заведението. Ние си окупирахме една от по-малките стаички и си бяхме сами там. Имат хубави кроасани и единственото, което не ми хареса е, че сладкишите им са твърде сладки.

# 429
Здравейте момичета кокичета,

Искам да ви почерпя, че днес и аз и Ния имаме имен ден.

Аз съм ей това цвете, да не се чудите:
 Joy

А Ния на старогръцки значело венец, та с баща и избрахме вместо Стефанов ден (Ния било и умалително на Стефания) да празнуваме двете на Цветница.

Честито на всички именници днес! Всички да сме много здрави, весели и щастливи!

Болничките имат стиснатите ни палчета по скоро да оздравяват.

Берушка всичко най, най от тук нататък. Дано нерадостите да са зад гърба ви! Имаш стиснати палчета от нас с Ния.

# 430
Честита  Цветница на всички и от нас! Много здраве, късмет и целувки на всички малки и големи цветенца!

# 431
Буболече, Лени, какво става, преборихте ли Т?
Честит празник на всички, да си носите имената със здраве. Честити месечинки на сладурковците.
Цветен прашец, честито и на ника ти, Евита, много забавно си се сетила Joy.
Аз да се похваля отидохме до сватбеният център, за да огледам ритуалните чаши, че нали само те ще ни трябват сега за майското подписване и така и така сме там решихме да побробваме малко рокли с кумата, та си капарирах роклА Laughing. Добре че кумата имаше пари, та ми даде, че аз нищо не си носех, нали уж ще гледам чаши. Много съм доволна, много е готина и е намалена, та и цената беше решаваща да поизбързам, че може и да не я заваря после. Та с роклАта се уредих вече, ей така на шега. Кумата и тя си набеляза една за нея си. От магазина съм много доволна, наистина всичко има, а продавачката наистина е продавач- консултант, много мила, всичко знаеше и обясняваше. Изконсултира ни за всяка една подробност, разбира се роклята ми е малка и ще я преправят, дано и да смъкна нещо до тогава.

# 432
Честит празник момичета !!!
Желая на всички именници днес слънце, което да ги гали, здраве, много любов и топлина в сърчицата !
Бъдете красиви, пролетни и много щастливи
 Hug Heart Eyes

Джил, много я харесвам тази сладкарница. Има атмосфера и най-много ми допада домашния вишнев сироп, който се разтваря във вода. Баба ми правише и като дете изпивахме промишлени количеста. Днес обаче няма... Изненадах се, като го видях в менюто  Wink

Драга, честита роклА. Чаши набеляза ли ?  Wink

Регистрирахме първото падане днес. От рев се изпраска по галава на пода. Не беше, много сериозно, защото има пътеки около спалнята, но пак беше зловещо за мен и баща му ...
Леко му беше зачервено челото, но му мина за секунди. Почна да се смее, подскача...  Crazy

Всички болни дечица да оздравяват и никакви вируси повече  Naughty Hug Heart Eyes

# 433
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи  !!! bouquet, няма да изброявам имена, че със сигурност ще забравя някой. А и за доста имена не знаех, че са цветя  Embarassed.
Тия болести няма ли да се махат вече  Sad

# 434
  • София
Честита Цветница!!!
Да са живи и здрави всички, носещи красиви имена на цветя!!

Черпи моята малка Калинка :

Общи условия

Активация на акаунт