Юлски бебета-Тема 29

• 29 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Честит имен ден на всички празнуващи днес!Най-много целувки за малките цветя!Бъдете здрави и засмени!
Чочи,честито ви зъбче!
Юлско бебе,честита рокля!Хареса ли си чаши?
На болните малчовци, бързо оздравяване!
Я кажете мами,вашите бебчовци как са със заспиването?Ради в последно време ми прави много въртели.Как издържа по 5-6 часа без сън не знам.Спи му се,а не иска.как ли не пробвах да го преспивам не и не.Докато не му паднат напълно батериите не заспива!Изключение е като е навън.

# 436
Момичета прекрасни, благодаря за пожеланията много сте мили всички   bouquet
Нацелувах хубаво Калина както казахте и сега бузите пак са ни изпрахнали  Laughing
СПЕЦИАЛНО ЧЕСТИТО НА НАШИТЕ АДАШКИ ДВЕТЕ КАЛИНИ НА ДЖИЛ И ЕЛИ, НА МАЛКАТА СЛАДКА ЗАРА, НА МАГИ, НА НИЯ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ МНОГО МНОГО ГИ МАЧКАМ И ЦЕЛУВАМ  Heart Eyes
На патерица честита месечинка на Калина на Джил и на Андреа на Оля и на всички, които пропускам   bouquet
Много ми е мъчно като ви чета с тези болни бебчета  Cry Бубичка, Вержи, Дарка и всички болни  Hug горе главата, много кураж и скоро усмихнати и здрави бебчовци!
ДА ви питам девойки добри отзиви за фирма за превод и легализация, ще я ползваме много и ми трябват кадърни хора и що годе сносни цени.

# 437
Честитих ли празника днес?! ЧЕстит празник, ако не съм!   bouquet

Ние бяхме на лекар днес, макар че Писи поддържа твърдо 37,5 днес. Ползвах докторката, коята Мила ми препоръча, е няма да ви казвам каква разлика с вчерашното отношение!  ooooh! Жената поиска едва ли не да й разкажа за Писи от раждането й... боледувала ли е какво е пила, какво помага, какво не.. колко време боледува, по колко време кашля, какво яде, кога е захранена с какво... абе само за ЕГН-то не пита  Mr. Green Пресклушва я няколко пъти, чака да я чуе как кашля, чисти очички, носле... огледа/опипа кожата, памперса.. Гърлото й е леко зачервено и проблема е в носа... Възпалена й е лигавицата и има конюнктивит /за това последното не съм особено сигурно, че ПРеслава се одра да реве/ Показа ми жената как да й чистя носа преди капките, как да чистя очите. Антибиотика каза, че мисли, че ще се размине, а само капките за нос са антибиотични... Сложих веднъж, сега на всеки 3 часа. За останалото каза да давам Осцилококцинум, а за мен Колдрекс макс грип... Сиропа за кашлица няма да играе решаваща роля, но щом съм го започнала да го додам..

Имахме уговорка за 16 часа и ние пристигнахме 10минути преди това - нея я няма... Звъннах и ми падна батерията, тогава разбрахме, че на мъж ми телефона е останал вкъщи.. хукнахме да търсим зарядно за кола.. Намерихме в Германос за 30лв.. и не стана, върнахме го и ни върнаха парите /с 10лв повече  Mr. Green /, намерихме друго за 10лв  Laughing и сега сме напред с 1 зарядно общо взето.. като си включих телефона докторката ми беше звъняла да пита как сме, да не се е случило нещо  Rolling Eyes После около 3 пъти повтори да й звънна след 2 дни да й кажа, че СМЕ добре "Само кажи, че си майката на Преслава и сте добре.. друго нищо не искам, само за минутка.."
Останали са хора и сред лекарите да знаете!
БЕзкрайно благодарна съм на Мила!  Hug
Лени, как сте?
Диди, бързо възстановяване на баща ти, бъбречните кризи хич не са приятно нещо..
Дзимби, как сме с приспиването, ами.. не сме  Joy Ако не реши сама да заспи няма никакъв начин за приспиване - друскане, носене легнала, носене права, седене, лежане, пеене, стихчета.. НЕ! Докато не ми окапят ръцете и я оставя на леглото, обръща се и заспива  Mr. Green

Еййй, страхотен празник! И колко много цветя си имаме!  Hug Имах едно гадже едно време, дето за цветница ми пращаше смс "Честит празник, цвете!" Ееейййнцццц Wink  newsm03 и аз млада и зелена и се кефяяяяяяяя  smile3532

# 438
Честит празник на всички малки и по-големи и още по-големи цветя, дръвчета, тревички...  Hug

Болничките да оздравяват бързо!
Влади също се сдоби със сополки и кисельок.. дано си остане само с това, а и то да изчезне де.. Simple Smile Не знам дали е от това, че го бях поразсаблякла тези дни или са градински сополи от Юлиана.. Thinking

Диди, да се оправя баща ти!
Драга, честитя рокля!
Ели, прелестна теменужена Калинка!  Heart Eyes
Чочи, честито зъбче!

# 439
Хахахахаха, подсетихте ме, че чашите забравих да си избера, но като ходя до Пиротска ще си взема там от един магазин, че бяха малко по- евтини, а бяха абсолютно същите, като тези Joy. Пак добре, че се прибрах в нас, че така се развълнувах, много емоционално ми стана.
Буболече, радвам се, че сте попаднали на човек, който ви е обърнал внимание, бързо възстановяване Hug.

# 440
Честит празник на всички, които празнуват днес! Бъдете здрави, щастливи и много усмихнати  Hug

# 441
Мерси за честитките за мен и за малката Албена Simple Smile
Голямо съвпадение тази година Цветница да е на именния ден на Бени. Честито на всички цветя в темата

Ние сме си в Пловдив, за следващите 1-2 седмици

# 442
  • USA
Честит празник на всички малки и големи именнички! Да ca живи и здрави!   bouquet

Дзимби, това със заспиването и при нас е проблем Sad. Спи й се , а не може сама. В повечето случаи я приспивам на гърда.  А много интересно, че вечер нямаме проблеми, заспива си сама newsm78. Тогава пак я кърмя, вдигам я да се оригне, изгасям лампата и след като я сложа за няколко минути е заспала.

Много болни дечица, дано скоро да се оправят Hug Praynig.

Юлско бебе, честита ти рокля!Много по-добре е като видиш нещо и да ти хареса, отколкото да обикаляш, да търсиш , търсиш и от няма и къде, да го купиш , което всъщност не винаги те удовлетворява напълно.

Бубичка, явно сте попаднали на човек, който си обича професията Hug.

Имам въпрос към кърмачките- 30-40 мин. преди твърда храна ли кърмите? Аз продължавам така и като добавя и кърменията преди заспиване, имам чувството,че цял ден това правим ooooh!. Как е при вас?

Чочи, честито ви зъбче! А ще има ли още анкети, много са ми интересни Party?

Грация, Мимето е страхотна  Heart Eyes! Ти въведе ли сирене, и ако да, какво?

Тези дни говорих със свекърва ми и попитах мъжа ми колко е тежал на 8-9 месеца.Оказа се,че 2 кг. повече,което за момче пак не е кой знае колко. Явно слаботата си ни е ген.Моля се като отидем на 9 месеца на доктор, да е минала поне 7 кг.Майка ми ми е казвала,че съм била грозно кльощава като малка и не искам и Стейси да е така Sad.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 19:36 от maimun77

# 443
  • Варна
Ели страхотна снимка  Heart Eyes малката много е порастнала, сладкишка  Mr. Green

# 444
  • София
Здравейте мили момичета,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ!!!

Днес Камелия също празнува и преди малко изпратихме последните гости. Беше доста забавно.

Не съм влизала последните дни, надявам се всички да сте добре.   bouquet

# 445
Ето, знаех си аз, че пропускам някой. Сиско, да ти е жива и здрава Ками.
Рал, честит празник и на теб и малката ти именничка.

Като малка никога не сме празнували именния ми ден и чак като станах студентка разбрах кога е.

Драга, браво за роклята. Хубави моменти са това и се радвам, че този път са минали без излишни проблеми.
Дзимби, бях писала няколко страници по-назад, че тамън започнах да уча Калина да заспива без гърда и все още ни е твърде неустановена програмата. Засега има дни с големи драми и гушкане, а в други като днес - ляга, пея малко и заспива. Следващата стъпка ще бъде да я уча да заспива сама в нейното си легло. Преди малко я сложих там след като беше започнала да се унася, но без да е заспала напълно и да излязох от стаята. След 2 мин. я чух, че ревна малко, но като минах и я погалих по главата и пак се унесе. След това не съм ходила, но сигурно спи.
Маймун, и с кърменето програмата ни е зверски объркана. Не мога да кажа, че имаме режим на кърменията откакто започна да яде малко по-нормални количества твърда храна. Например - суче в 8, яде пюре в 12 (понякога иска да суче веднага, понякога след 2 часа или изобщо), но първо предлагам пюрето; после в 17 каша и кърменето като на обяд; към 8-9 мляко и заспиване. Обаче тази вечер например не поиска да суче след пюрето, а чак към 19.30 и сега заспа без да съм я кърмила, защото ми се видя твърде скоро. Предполагам, че ще се събуди към 11 за хапване.
Ели, пак страшна снимка си направила - супер бебе със супер торта. Много се радвам, че сте си създали страхотно настроение за празника. По тортата и Калината си личи. Hug

И аз имам въпрос - как почиствате и почиствате ли пъпчетата на бебетата. Забелязах днес след банята, че май са се насъбрали боклучета там и се опитах да мина с клечка за уши, но май не ми се отдаде много.

# 446
Маймунче, кърмим се непосредствено преди хранене, защото като свърши да суче още е гладна и почва да реве ако я оставя. Вечер я залисвам с вода ама през деня няма да мине номера, а и наистина то така нито може да излезнете, нито нещо да свършиш...
Пъпчето не го почиствам  newsm78
ЕлиГ, снимката наистина е уникална.
Чочи честито зъбче и от мен!

# 447
Имам въпрос към кърмачките- 30-40 мин. преди твърда храна ли кърмите? Аз продължавам така и като добавя и кърменията преди заспиване, имам чувството,че цял ден това правим ooooh!. Как е при вас?

И аз така правя, но се чудя дали вече да не разредя кърменето, т.е поне 1 ядене да заместя. Дали ще ми намалее кърмата, като се има предвид, че и през нощта суче поне 2 пъти Thinking

Буболече, дано малката е по добре вече  Hug
Лени, как е Влади?

# 448
Здравейте момичета   Hug
Доста сте изписали а аз все не смогвам да ви чета  ooooh! малката нещо не иска да спи какво му става на това дете цял ден незаспива вече незная каква е причината  newsm78 колкото и да се опитвам да я преспивам като пробвам хиляди начини и тя не та не  ooooh! ooooh! а от няколко дни и апетита и хич го няма, като стисне тези венчета не пуща и не пуща лъжичката ужас  Shocked от зъбки ли, неи харесват пюретата ли ( предложих всякакви), но резултата е един и същ. Днес яде малко на обяд та поне след обяд плодовото пюре си изяде цялото  Party
Момичета да ви питам: от един вид месо до друг вид месо трябва да минат 10 дни,но да броя и дните когато давам жълтък или само дните в които давам месо  newsm78  Thinking
Да не забравя ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ защото всички жени са нежни цветя !!!!

# 449
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!! БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!!!

Да се похваля с мойто момиченце. Първата седмица на яслата мина повече от успешно, без драми и рев. Ходи с голям мерак и много се радва на децата. Другата седмица ще имат тържество за първа пролет, ще играе калинка  Heart Eyes, от сутрин до вечер пее: "Две калинки с пъстри перелинки под дъждец танцували....трала-ла-ла лиии" Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт