Юлски бебета-Тема 29

• 29 134
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Ние се прибрахме от педито и вече нямаме хриповееее  Crazy Crazy Hug Изписа ни само Линола Фет,защото от плюнките на брадичката отдолу и излиза едно червено петънце.
Аз днеска бях на фризьор и си намалих драстично косата-то направо стана къса де,и бретон си направих  Mr. Green
Гледам,че приказвате за стоматолози.И аз много обичам да ходя,но мъжооооо.Като отидохме вси пита:Това ще боли ли и все му слагаха упойка.Накрая имаше за правене 9 зъба  Sick Laughing
Аз съм ходила на Аугустата в Хисаря-много е хубаво и приятно  Hug
Тази година незнам дали ще ходим на планина.Ако иска мъжо.

Абе,момичета вие от НОИ проверявате кога ще ви дойде майчинството ли? newsm78
Пратете линк и аз да видя де Mr. Green

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 17:07 от ^Darka^

# 601
  • София
Дарка, има ПИК код, който трябва да си вземеш от вашия местен клон и по него чрез интернет в сайта на НОИ си проверяваш.
Сиси , и аз едно време се чудех тези майки не могат ли да си извеждат децата спретнати и чисти, и макар, че Михаела ми беше много кротко дете, само едно препъване или коленичене и се изпоцапваше.След това се чудех как така децата правят сцени на родителите си, тръшкане и т.н., е това не го изживях с каката, но сега като гледам Калина - ще ми се случва май често, доста упорита е , не се поддава на забаламосване никак.Та явно все има какво човек да научи, нещо да го изненада.

Два пъти раждах по естествен път, първия път беше сравнително добре, но втория беше някакъв ужас, бебе дето не искаше грам да слезе надолу и лекар, който не искаше грам да изчака това да стане по естествен път, ако има трети път ще се навия за секцио Crossing Arms

# 602
Мише, ами мъже какво да ти кажа, пък и спореха, че нищо не са изхвърлили, а как така изчезна, сигурно крака са му пораснали на листа Crossing Arms.
Карелия, като влезнеш в нейният профил, най- лявата колонка, някъде отдолу пише премахни потребител или нещо от сорта беше.
Ооо, мама Диди, ти не само си овен, ами Хитлериски овен Laughing.
Джил, известно време след раждането имах "лек" стрес да не би нещо да ме заболи, но вече ми мина.
На зъболекар си ходя редовно с голямо неудоволствие, но предпочитам така, че ако има нещо да се хване навреме, а не после да го страдам тройно. За раждането, сбито бих се изказала като Ели, за второто й раждане. Няма сила на света, която да ме накара да родя нормално пак!!!
Да ви питам за глутена. Утре ми е последен ден от въвеждането на пилето, на следващият ден ли да започвам с глутена или да изчакам един ден? След колко време от захранването въведохте закуската?

# 603
Юлско бебе-зависи колко време си въвеждала пилето-ако е 5-6 дни смятам,че не е нужно да чакаш

# 604
  • София
A4, педито ми каза да давам 3 пъти по ½ прахче. Разтварям го в лъжичка с малко вода (стайна Т) и го давам.
Миме, дано наистина не си права. Бързо да се оправя София. За забранените храни и аз си мислех, че е мит, да ама не. Нали моя синковец е с мноооого чувствителен стомах, определено реагира на всичко, което хапна.
Джил, браво за разходката! Моят рекорд е до педиатъра, за 1 час го взимам разстоянието. Надявам се да мине бързо, за да се видим много скоро.
Сиси, честито хапване. Хайде утре пак така, не като днес.
Мама Диди, честито за първата стъпчица на Катето. Дано бързо се оправя от болестта, татко ти също.
Сафо  Hug
Мисля, че Христина изгуби още един приятел...аз се чудех коя е пък тази, ама като овца си я добавих, вече е в игнор листа

# 605
  • София
Здравейте мамита!
Нас едни едри капки много бързо ни прибраха от разходката, но не заваля.
В този Фейс одавна не съм влизала, но и на мен това ми прави впечатление (получавам на имейла уведомления), че все някой ме е прибавил акто приятел, а аз не го познавам. Мисля, че одавна вече не сме тази групичка от тук, непрекъснато се присламчват и нови хора и вече групата ни изглежда доста отворена което не ме кефи особено.
Юлско бебе щом до последния ден няма никаква реакция от пилето почвай си от утре глутена, но него вече трябва системно да си го даваш нали знаеш. Почваш с малко, увеличаваш, стигаш до една цяла порция и така си продължаваш.

# 606
Юлско бебе, точно така - Хитлериски овен съм - затова съм толкова "ЗЛА" ако питаш мъжа ми  Mr. Green

Коя е тази Христина  newsm78

# 607
Цветен прашец , колко дни се даваше глутена, 10 без да се спира нали? Ето адреса на сайта, който ти казах: http://www.ibebe.bg/. Много са готини момчетата, днес пак си напазарувах от тях. Незнам дали ти казах, но на Гербер имат промоция при 5 бурканчета имаш 6- то подарък. Някой тук го даде този сайт между другото.
А4, мерси утре й е 6- ти ден и после почвам и глутена, няма реакции за сега на нито една храна.
Айде пролази момата, а днес се изправи от земята, долази до леглото и няколко пъти се изправи, държейи се за спалнята и си гледаше ТВ Laughing.
Във фейса има една Христина Илиева, която все я игнорирам и все ме прибавя, а мисля, че не е от нашите мами.

# 608
  • Canada
Mishe333, миналата година ходихме в Хисаря, именно в Аугуста. Наистина басейните са невероятни както и градчето, но цените на хотела са по-високи от качеството със сигурност. Аз лично останах с добри впечатления заради невероятния град, а не заради хотела...
Мамо Диди, страхотно място изглежда това. Ще кажеш после как сте изкарали - аз търся именно такива екоселища, заради децата... Peace

# 609
  • София
Във фейса има една Христина Илиева, която все я игнорирам и все ме прибавя, а мисля, че не е от нашите мами.[/color][/color]
Бе не знам, ама имаме 40 общи приятели с нея и то повечето оттук
Щях да ви питам някой давал ли е каша с рожкови и какво по дяволите е това, но сега видях, че е някакво бобово растение
Мише, кое розово бебе, бе душа. Я ме светни малко

# 610
  • София
Юлско бебе като въведеш глутена (аз го въведох за 5 дни) посе не го прекъсваш продължаваш с него поне по една порция на ден. Мерси за сайта как съм го пропуснала, много хубав ми изглежда сега подробно ще го разглеждам.

# 611
Карелия ,това местенце е в Медвен- леля ми ходи там и е много доволна. Хубаво е но не бих отишла за повече от 2 дни защото е 20лв на вечер на човек. За хижички в гората има много други на по-нски цени.Но за една вечер ще отидем /два дни/ малко да починем от децата. А иначе за самите деца ще ходим в Долна баня- там е страхотно за тях

# 612
  • USA
Здравейте Heart Eyes.

Фортун, според мен 300 гр. за два месеца и 5 см. изобщо не са малко. Сега се движат много повече и естествено не наддават.Но е абсурдно да те съветват да дохранваш с АМ #2gunfire.

Изненадах се от анкетата Shocked. Тук целта е да се намали секциото до 15 %. За тях 50% е много. Причината е в това,че в Бг не се ражда с упойки. За зъболекаря е същата работа. Аз не си спомням да съм отишла за някои зъб и да не ми сложат упойка.

Юлско бебе, Андреа е много смешна Joy. 2-3 пъти се връщах да я видя и все ме разсмиваше с глас. Честито ви пролазване.
Стейси не лази,но се придвижва до всеки ъгъл на стаята и естествено пипа най-неподходящите места като контакти и цветя.

Искам да ви питам вашите бебоци "карат " ли се? Стейси почва да вика, да нарежда като си е сама и като й извикам се усмихва и пак си продължава newsm78 .Имитира едно такова като ядосана и все едно я боли и като ме види спира.

Започна да става много инатлива, абе ужас. Нарочно ближе пода и ме гледа как ще реагирам. Плюе и си маже.А мислех,че ще е много по-кротка Rolling Eyes

И да се похваля, поръчахме на Стейси тази количка http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/catalog/ … 993/KC10993_l.jpg

Мама Диди, честита ви първа стъпка!

Във ФБ и аз добавих една мама, която не е от нашите, но вече знам да ги проверя първо Naughty.

Emily
, аз съм много доволна от Системата. Отслабва се според мен бързо, но като че ли е за хора с повечко килца.

Намерих и козе сирене, българско. Увериха ме,че е истинско. Не е био, но все пак е нещо по-добро от тукашните сирена. Само го чакам да се обезсоли и да въведа и него.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 19:24 от maimun77

# 613
  • Canada
Маймунче, Нико ми се "кара" всеки ден като тръгвам за работа... Усеща по това, че го взимам при мен като се обличам, приготвям си лаптопа и като дойде бавачката и почва да нарежда... ooooh! Laughing

При нас новото е, че Нико май ще вади второ зъбче, че днес е много крив. От 14 часа не е спал и направо не се търпеше допреди малко. Сложих го сега да спи, а че се надявам да млъкне до сутринта... Praynig Ако през нощта спи - не се оплаквам, ама ако почне и тогава да не спи - май ще яде шамарите скоро... Sick

# 614
Маймунче, честита количка! Като нашата е, но стария по-стария модел, че ми е от Юлиана. Не ти ли хареса модела с две колелца отпред? На мен често ми забива предното колело и това е единствения недостатък, но само в дупките, а вие нямате. Иначе на ден я свивам в колата поне по 4 пъти, замислям се за Zapp.
Чудесно е, че си намерила козе сирене, дори и да не е био съм сигурна, че е истинско, чувала съм, че в това, което се изнася не смеят да сложат растителни мазнини, защото контролът е по-голям.
Влади също крещи, много се сърди, ако го възпрепятствам от целта му.. оформят характери вече, нормално..

Ели, точно! Simple Smile Хем знам колко са различни децата и пак се чудя и определено започнаха да ми се случват неща, които си мислех, че никога не биха, но понякога сме безсилни. Hug А винаги ще сравняваме вторите, третите и т.н. деца помежду им, незибежно, но и интересно предизвикателство. Simple Smile Макар че се улових колко дребни неща  съм забравила от Юлиана, уж щях да пиша...

Общи условия

Активация на акаунт