Юлски бебета-Тема 29

• 29 134
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • USA
Сиси, ние нямахме намерение да купуваме нова количка, но мъжа ми видя точно Zapp и много му хареса. Прибрахме се вкъщи и когато прочетох, че няма опции за сваляне на седалката, се отказах. Също бях си харесала тази http://common1.csnimages.com/lf/1/hash/754/272652/1/Kooper+Stroller.jpg , имаше много добри отзиви, но Buzz пък изглежда много добре. Имаше с 4 колелца, но не включваше аксесоари към количката и щеше да се наложи да ги купя отделно, което доста щеше да вдигне цената.

# 616
Днес и Даниела е крива до безбожие  ooooh!-отказва да яде,реве,мрънка......ужас  ooooh!
Чаках ги тия зъби с нетърпение,ама вече съжалявам  Cry-и преди не ядеше много,ама сега съвсем отказва храна /каквато и да е/  Cry Cry Cry
Маймунче,Даниела постоянно се "кара" на някого за нещо-особено като остане сама в стаята  Wink

# 617
  • Canada
Оффф ние поне проблем с храненето нямаме и не сме имали ( и с каката), ама то няма на кого да прилича детето... И двамата с мъжо сме бая лакоми... Wink Blush

# 618
Оффф ние поне проблем с храненето нямаме и не сме имали ( и с каката), ама то няма на кого да прилича детето... И двамата с мъжо сме бая лакоми... Wink Blush
Блазе ти  Hug-аз само с Йоан нямах никакви проблеми относно храненето /и сега нямам/

# 619
Маймунче, да и Калина ми се кара доста често. Вика и крещи  Laughing а напоследък е научила една песничка, с която се приспива сама "яяяяяяя" това е песничката  Grinning
Мамо Диди честита ви първа стъпчица!

Моето раждане само се води естествено, но иначе доста се разминаваше с този термин. Въпреки, че уж всичко беше наред и родих за 3 часа, Калина беше извадена насила, което се получи по спешност заради упойката, за която пък бях навита от доктора, че нямало никакъв проблем. Като цяло си го представях по коренно различен начин, но ще знам за следващото какво да очаквам и да искам. Иначе много се изложих, много ме боля и много виках (дори една сърдита акушерка ми направи забележка) а уж съм държалива на болка.
Иначе зъболякаря ми е любим, но това според мен зависи от човека (доктор) насреща  Wink

Ще има парички утре и аз проверих  newsm10

# 620
Маймунче,Катето се кара по цял ден, по което прилича на мен - все има на  кой да се скарам  Mr. Green

Фрида
, и аз и двата пъти раждах естествено но според моите представи и моето не беше естествено ...за третото със сигурност ще е секцио / ако има такова /

# 621
На мен не ми се карат, направо почва да реве като ме види ако е гладна или пък да мрънка ако иска внимание...
Само на мен ли ми е бъгната тази тема - никой като гледам не се е оплакал... от 40-та страница ако ида няма линк към следващите страници...

# 622
  • София
Маймун и ние сме в отбора на скандалджиите.

# 623
Ха добра вечер  Hug

Нямам много време за четене, все като се устремя към компютъра Руни ме вижда и почва да реве.
Затова само като заспи много дълбоко мога да седна и по пиша  Wink

Днеска имаше второ падане от спалнята, което не знам как реализира. Спеше си спокойно, нито мърдал, плакал и т.н. Както си седя чувам - туп и на бегом в спалнята. Лежи и реве по корем. Вдигам, успокоявам, а той продължава да спи. Така и не се събуди, като го оставих на спалнята откара още 1час, но този път бях при него. Странното е, че беше по средата на спалнята, отстрани с възглавници, а като го намерих на земята си беше все така завит по гръбчето с одеалото. Какво е правил идея си нямам  Rolling Eyes

За раждането - секцио по мое желание. Чувствах се прекрасно след него и второ/ трето дете да имам пак така ще родя.  Peace

Маймунче, кара се, тръшка се, пробва ни ...всякакви екстри от човека с характер Simple Smile))

Фелисити, да се оправи Кайчето бързо  Hug

# 624
Да, А-4, така ни каза педиатърката. На петия ден чак имаше траен ефект.

# 625
И Ина ми ги нарежда едни дълги, дълги. Понякога от кеф, а понякога направо ми се кара.

Раждането - докато си чаках разкритието в предродилна се пусвах на глас с кой акъл съм отишла да ражадам нормално. Забравих въжделенията си по секциото около 3 сек. след като ми поставиха упойката.

Мамбс, и аз я оставам така да спи Калина на спалнята.

Ух, умирам за сън. Лека нощ на всички.

# 626
Цветен прашец, всеки ден ли трябва да поема нещо с глутен Shocked? Какво съм чела, нищо не съм разбрала явно newsm78. Сайта е готин, има много изгодни храни и промоцията е готина. Хората също са готини, аз сега съм си поръчала едни каши на Милупа, да заредят, че ги нямаха, като кажеш за нещо и слушат, интересуват се какво се купува, много мили момчета са.
Фрида, направо ме цитираш. Аз също незнам кое му беше естественото на моето раждане, само мястото от което излезе беше естествено. Аз също винаги съм била издържлива на болка, но и аз поиздразних народа там с крясъците си Embarassed.
Джил, мога да ти кажа, че и когато най- накрая се смилиха и ми сложиха упойката, пак се биех по главата и си казвах колко тъпа патка съм, защо се дърпах от това секцио. А след като излезе ми идеше сама да си се гръмна.
Маймунче, а аз колко пъти я гледах, много ми е смешна, няма такава тъжна физиономия просто, ей сега я показах на баща ми Joy.
Да ви питам млечните каши може ли да се дават ако не съм захранила със сирене? Днес се чудех, защото пишеше краве мляко и нещо не посмях, пък тук от вашите разговори съм останала с впечатлението, че са с АМ. Някой идея по въпросът?

# 627
  • София

Фрида, направо ме цитираш. Аз също незнам кое му беше естественото на моето раждане, само мястото от което излезе беше естествено. Аз също винаги съм била издържлива на болка, но и аз поиздразних народа там с крясъците си Embarassed.
Джил, мога да ти кажа, че и когато най- накрая се смилиха и ми сложиха упойката, пак се биех по главата и си казвах колко тъпа патка съм, защо се дърпах от това секцио. А след като излезе ми идеше сама да си се гръмна.

и аз в същия отбор, от лекаря ще да е , защото бе нетърпелив  да си ходи  Thinking Първия път ме оставиха без окситоцин сума ти време, пак боли, но болката е съвсем поносима, но втория такава конска доза ми сложиха, че направих разкритие от 1 до 9 см за 2 часа и въпреки упойката беше гадно, и разбира се от цялата тази работа бебето си стоеше съвсем високо и да не изпадам в подробности как точно слезе надолу, пак имах късмет , че Калинката беше дребна и с малка глава.А се бях настроила за по-леко раждане, че нали е второ  Whistling В случая психическата подготовка и спокойствието не ми помогнаха.

Но пък като си погледна аватарчето  неприятния спомен в миг се стопява  Blush

# 628
Маймунче, не съм давала още сирене, но май се реших да дам от българското - краве. Сложих малко парче във вода и скоро ще пробвам. Иначе и Мими много си бърбори и понякога се кара, най-вече вечер, когато баща й и баба й спят.

Мими спи веднъж на ден, рядко 2 пъти, а вечер си ляга след полунощ  ooooh!. Уж се измаря, а пак не иска да спи. Нощем се буди поне по 3 пъти за храна. От няколко дни ми отказва всичко различно от кърма, едва едва хапва по 30 гр. плодово пюре, доста мрънка, горните зъби вече прозират, всеки момент ги чакам и дано се успокои детенцето ми.

Да я похваля - бяхме в лаболаторията да дадем кръв за анемия и малката ми беше много смела. Протегна ръчичка и не мръдна, не заплака, а през цялото време гледа иглата забита във вената, че даже се хили. Доста бавно се напълниха 2 епруветки, а тя беше по-спокойна и от мен (ще вземе да стане някой доктор  Grinning). После спа 3.5 часа, а аз не можах да си почина, защото имам много проблеми на главата (от бюрократичен характер)  Tired.

За моето раждане имам прекрасни спомени, но май наистина има разлика къде се ражда. Аз имах епидурална упойка, пък и прекрасно човешко отношение от екипа, но най-хубавото беше присъствието на таткото - бих родила още 10 бебета така, даже и сега ми се разтуптя сърцето при хубавия спомен  Heart Eyes.

За токсините при рязко смъкване на теглото не знаех. Аз след раждането имах 5-6 кг. над началното тегло, но много си ги харесвах, за съжаление бързо се стопиха и до 40 ден вече бях в старите си дрехи, а после даже свалих още 2-3 кг. и сега не мога да си ги върна, колкото и да се тъпча  Rolling Eyes.

# 629
И аз съм от тези, които не си отварят устата без упойка. Преди много време ми правиха керамика на преден зъб и не ми бяха умъртвили нерва. Такова пилене падна около него, че и сега ме боли, като се сетя. От тогава, само с упойка.

Всички бебоци май са се разкривили. Константин не мога да го позная. Вчера от 17,00 часа се е размрънкал и иска на ръце  Shocked та даже и там не му е добре. Никога не е бил държан и разнасян толкова.
За раждането - родих секцио по желание и колкото и пъти да родя, пак ще е секцио. Много съм доволна от моето раждане.
За падането - още не е паднал, но вече приключих с отставянето да спи на спалнята. Каквито и възглавници да сложа, той ги превзема.

Общи условия

Активация на акаунт