Сиси, тази статия сигурно ще бъде полезна за всички с дъщери
, огромни са. 
. Снощи беше голям рев с маската на инхалатора, но благодарение на Джил
свалих Бейби Айнщайн (по-точно от Ютуб го пусках) и сутринта за 5 сек. спря да плаче и си гледаше на лаптопа. Иначе съм си доктор Куин
по цял ден. Накупила съм си спринцовки и само меря, това 5мл, онова 2 деления от 2мл, ужас.
Браво на таткото ви, похвално за желанието. Аз вярвам, че като не му се даде възможност на един мъж да се грижи по-отблизо, после си му става навик да е винаги по-настрана, не че няма желание и не си обича детето. То иначе излиза, че излишно съм го чакала и търсила 10 г 
Поръчах си книгата на др Михайлов, май е същия Михаил Михайлов
Като си дойдете пиши, при кой си решила да запишеш час.
. Всеки може да разпита по-подробно баби, лели и чичовци. На възрастните като им кажеш алергия, не знам какво си мислят. А ако питаш, от нещо да ти излизат пъпки, да се обриваш някъде, и веднага се сещат, че навремето еди какво си. Та мисълта ми е, че ако от даден алерген детето не се обрине веднага, не значи, че не се е отключила алергия за във времето напред. Затова си има забранени храни за бебета, никой не е казал, че от една лъжица мед ще правим погребение, но си остава безумие да се дава.
Добре, че стана на въпрос да се сетя , сега ще падне търсене.
Много ще се радвам, ако дадеш съвет за ученето на децата на гърне. Анди е на гърне от около месец и половина и хващаме винаги акото, но с малката нужда, не се справям.

.Вкъщи му дадох Нурофен и го накарах да полегне малко на дивана в хола.Докато разтоваря количката,Йонито вече беше заспал.Спинка 2 часа и,Слава Богу,като стана каза,че вече е добре-да не се тревожа
.Даниела спа 45 мин. навън
.Благополучно я приспах преди 30 мин. и очаквам всеки момент да викне,че се е наспала
Честно казано не мога да си представя да живеем отделно от децата или от едното цяла седмица, въпреки че едно време майка ми и баща ми са ме оставили за 4 години да ме гледат баба и дядо...

На нас още не са ни правили такива, може-би като стане на 9 месеца педи ще ни каже
, но така като гледам тук, май всички педиатри имат различни мнения и за захранването кога (говоря за основни храни като месо и яйца , напр), и за кръвни изследвания не следват единен протокол, поне съм останала с такива впечатления.