По повод кухнята - сега се връщам от там- казаха ми ,че няма как да ми разрешат преди да навърши 10м. Направили го за месец- т.е. купуваш купони за месец напред,което за мен е много глупаво- ако Катя е като Петя и не иска да яде от кухнята какво правя- парите и купоните изгарят.В Бургас готвят направо гадно за мен поне и Петя не го понасяше- като отиде при баба си в Карнобат пръстите си облизваше. Купона е 2лв а беше 1,20 и сега съм в чуденка дали изобщо да я записвам на 10м. или да си й готвя до септември,когато ще отива да живее в Карнобат.
А4, аз съм мнго доволна от Панадол сироп за Т но съм го давала до 38,5.Вдигнат ли по-висока/Петя вдига 40гр./ слагам свещичка Панадол.Ако евентуално не падне до час давам и 10 капки Хексалгин.Но по принцип след свещичката няма проблем
Карелия, моя мъж е същия- все се кани ама след като е минала данданията. "Аз така ще направя,аз това ще кажа " а накрая седи и гледа отстрани как жена му се оправя.
Пък и наистина за 1 месец напред си е абсурдно да искат да си купиш купони. Нали все пак у възможно и някаква алергия да се получи... 

, да ме питаш кой какво яде кога и по колко - няма да мога да ти кажа.
, само не рано сутрин 

А съдържанието е едно и също.Не мисля,че са прави но няма начин - ще се съобразяваме с това.