Юлски бебета-Тема 29

• 29 134
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Рал,моята хубосница не яде спанак. Давала съм и на Сънвал но не иска.

По повод кухнята - сега се връщам от там- казаха ми ,че няма как да ми разрешат преди да навърши 10м. Направили го за месец- т.е. купуваш купони за месец напред,което за мен е много глупаво- ако Катя е като Петя и не иска да яде от кухнята какво правя- парите и купоните изгарят.В Бургас готвят направо гадно за мен поне и Петя не го понасяше- като отиде при баба си в Карнобат пръстите си облизваше. Купона е 2лв а беше 1,20 и сега съм в чуденка дали изобщо  да я записвам на 10м. или да си й готвя до септември,когато ще отива да живее в Карнобат.

А4, аз съм мнго доволна от Панадол сироп за Т но съм го давала до 38,5.Вдигнат ли по-висока/Петя вдига 40гр./ слагам свещичка Панадол.Ако евентуално не падне до час давам и 10 капки Хексалгин.Но по принцип след свещичката няма проблем

Карелия, моя мъж е същия- все се кани ама след като е минала данданията. "Аз така ще направя,аз това ще кажа " а накрая седи и гледа отстрани как жена му се оправя. Mr. Green

# 91
  • Canada
Мамо Диди, вярно много скъпа вашата бургаска кухня... ooooh! Пък и наистина за 1 месец напред си е абсурдно да искат да си купиш купони. Нали все пак у възможно и някаква алергия да се получи... newsm78
Честити месечинки и от мен на Влади и Стеличка!
Миласара, радвам се че вече сте пълна къща... Сигурна съм че е много хубаво.... Hug

# 92
Джил, честит ви зъб! И ние имаме един, дойде заедно с Първа пролет Heart Eyes
А иначе, аз само глупости помня Blush, да ме питаш кой какво яде кога и по колко  - няма да мога да ти кажа.
Тан, пишеш, че каката те ядосвала, сигурна ли си , че ти сама не се ядосваш Joy
Цветен, не съм дюканка, но подозирам, че непрекъснато съгрешавам и ми е много приятно всеки път Joy
Линет, часовото време се сменя тази събота срещу неделя (няма да пиша следващата, че да не стане обърквация).
Парковете през почивните и празничните дни са ми противни Sick, само не рано сутрин Peace
а4, не ползвам специални бебешки прибори, точно защото са от пластмаса;
Мама Диди, до навършване на пълнолетие  на децата родителите са отговорни за поведението им, включително и на обществени места, които са обществени, точно защото се събират много хора и се съобразяваме с останалите Peace, независимо от вида, пола, грозотата, сексуалната им ориентация, облеклото или умствения багаж, и так прочие Mr. Green
Сафо, и аз смятам, че умерения тен на децата е полезен, слънчевите лъчи не са толкова вредни; в крайна сметка на Земята всичко е преобразувана слънчева енергия Mr. Green

# 93
Запис в новата тема, макар че вече сериозно сте я застъпили.... Wink

Рал спанака го дадох с картоф, сега основно му го приготвям с пиле и/или ориз.
Кейт блога е стахотен!!!  smile3501

София днес тръгна на ясла. Голяма драма беше от моя страна. Тя като видя децата и играчките пощуря, директно влезе без дори да се обърне да ми каже чао. Аз като ревнах пред вратата не исках да тръгвам.  Laughing Едвам устисках два часа да отида да си я взема. Похвалиха я че не е плакала, играла е много и мааалко е слушала.  Joy Ден първи добре, дано да продължи и занапред така и да не се разболява, че ми е голям дерт тази ясла.  Crazy

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 23:13 от puzzle

# 94
Ние се прибрахме от разходката. Дойдоха едни облаци и стана супер задушно.  Sad

Мама Диди - наистина 2 лв ми изглежда много, в Пловдив е 1 лев май.
Ако взимаш купони за цял месец, а от време на време ходиш и в Карнобат, значи някои купони ще изгорят и ще ти струва повече от 2 лв. Май не е много изгодно.

puzzle - браво на София, важното е че началото е добре.

И аз не ползвам пластмасови прибори - ползвам купички - порцелан или стъкло.

cveten prashec - аз вече ти бях писала за вилата на баба и дядо - с. Белица, до язовира са 15 минути. Тополница е красив язовир  , ама много комари има  ooooh! Най-хубавото е, че има само една съседка, от другите 3 страни няма вили, а ливади и дървета.

Миме-то  - ми то евтино бе - двама души отиват до Япония с една заплата - ама японска  Mr. Green
Между другото - сериозно - ако някой има мерак да иде в Япония, разбрах, че е най-евтино на есен.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 18:16 от Mishe333

# 95
  • варненка от София
Пъзелче, честито ти ясленче. Да не те отчайвам, но първият ден не е показателен, дали ще ходи детето с кеф или не. Много често вече на 2-3 ден осъзнават, че това не е за един път и тогава вече идват проблемите. При нас с каката адаптацията в градината отне един месец. Първите два дена влезна с кеф вътре, щастлива, след което каза аз вече не искам на градина и се започнаха драмите. Тогава и родих и стана маджа с грозде. Ревала съм като дърта магарица вкъщи за нея и напълно те разбирам. Ходех и й пипах играчките, все едно ми е на заколение детето, ама и това ми мина, само не се предавай! Хубаво е да се социализира детето.

По отношение на поведението на децата на обществено място, съм на мнението на Медулич.  Peace

А за пакровете и хубавото време, ами нормално е, цяло зима затворени, всички хора искат да се разведрят.

# 96
Мама Диди при нас кухнята е 2.10лв обаче си записваш за който ден искаш. Сега например днес записах за четвъртък, защото утре и вдругиден го дават дъждовно и няма кой да ни вземе манджата. На мен тази цена ми понася, защото иначе като купувам пюрета ми се хваща доста по-скъпо.
Като готвите домашно манджа и стане повечко как го съхранявате за по-дълъг период от време?

# 97
Пъзелче,браво на София.Петя и тя така й хареса в началото ,че и до ден днешен.Не иска даже да се прибира.По-малките деца ми се струва,че по-лесно свикват.

Медулка,напълно съм съгласна ,че родителите отговарят за поведението на децата си но не смятам да се карам на моето,че си играело/все пак е на 2г./  само и само защото подразнело някаква си фръцла.  Laughing

Миленка, аз не съхранявам.Давам едно ядене два дни и после ако е останало хвърлям.
То наистина,че кухнята излиза по-евтино от пюретата но все пак беше 1,20 и изведнъж 2лв.  #Crazy А съдържанието е едно и също.Не мисля,че са прави но няма начин - ще се съобразяваме с това.

# 98
Няма сила, която да ме накара да опитам храната от кухнята Sick Само като го помириша и ми призлява, Сашко яде и вика "ням ням" Crazy Онзи ден сготвих домашна манджа за него обаче стана доста, яде и другото го сложих вряло в буркани, обърнах ги и ги сложих после да замръзнат в камерата. Сега се чудя дали са годни newsm78 Уж да направя по-малко пък пак стана около 1.5 литра ooooh! Няма начин аз да го доям другото количество, защото не мога да ям пасирана храна, дори и правено от мен. Готино мирише обаче е течна...

# 99
  • Canada
Абе незнам защо казвате, че кухнята е гадна. Преди Кари много я обичаше и съм пробвала и супичките, и манджичките. Даже някои съм ги дояждала - единственото кофти нещо беше че са безсолни... Но иначе си бяха супер... Peace

# 100
Карелия, в Карнобат я харесвам много кухнята но в Бургас убий ме немога да я кусам - само при мириса ми е гадно а и Петя не я хареса.Зависи от готвачите.

# 101
  • София
Мише сега като ми каза се сетих, че и преди те бях питала, все за язовира питам защото казваш, че имаш вила а там има много. Знам къде е Белица, баба ми живееше в Поибрене, сигурно и ти знаеш къдее Mr. Green, за да стигнем до там минавахме през Белица. Peace

# 102
Еххх,това хубава време днеска.На Вероника и почерняха бузките от това слънце днеска  Mr. Green
Ама към 16ч започна да се скрива слънцето,стана задушно и едни облаци ooooh! ooooh!
За кухнята-на нас за 1седмица са го изкарали на 1лист и си избираш,броиш колко супи и манджи и за 1седмица поръчвам аз.И яденето е 70ст,десерта и супите са по 60ст. Peace И така ми и два на ден по 1,20-1,30лв  Peace

# 103
Здравейте момичета   bouquet
Две темички пропуснах, но ще се старая тази да ви следя и да пиша вече по редовно. После ще ви чета напред
Дано вече да е така топличко, да излизаме на разходки, че нещо тази зима дълга ми се видя  ooooh!
Ние сме вече 8.600кг. и 68см. Вече хапваме месце(пилешко) на обяд, като редувам със зеленчуково, след обяд давам оризова каша Хип или бананова каша Слънчо.
Притеснява ме това,че не изяжда голямо количество след обяд хапва само няколко лъжички и то много трудно  Sad ooooh! сменях пюретата но резултата е същия.Притеснява ме това и че изобщо не пие вода или ако пие то много малко докато си чеше венчетата с бибата на шишето.
Може ли да въведа глутен и какво з, когато вече давам месо newsm78 незнам дали го обясних добре  Embarassed
Как и в какво съхранявате пюретата топли когато сте на разходка.
Може ли да въведа извара, сирене и на следващия ден попара след като съм давала 4 пъти месо(пилешко) през ден.

# 104
Ина,аз вкарах глутена с овесени ядки от пюре на Ганчев.Той е най-лек.Като започнеш да въвеждаш глутена,трябва да в продължение на 1седмица-постоянно  Peace
Пюретата ми са в чантата,само да не са на пряка слънчева светлина  Peace
Можеш да даваш и сирене-той има глутен.Да го даваш 2-3дни и на другият ден да даваш попара.Аз давах 2дни сиренце и на другият ден попара.Но отначало не ми я ядеше-дали със сирене или без,със сухари или без.Но след 5дни и сега само попара иска за закуска,аз слагам и малко масълце  Peace

Общи условия

Активация на акаунт