Юлски бебета-Тема 29

• 28 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз тук

Джиджи, на Петя й ги пробихме на 9м и не се е изместила дупката.Сега на Катето ще й ги пробиваме на 25,03 - т.е. пак почти на 9м Те сега не разбират и не барат ушичките.С Петя нямахме проблем освен ,че се стресна от шума на пистолета и ни чу цялата болница  Mr. Green искането беше за 10сек и всичко си мина. Laughing

Днес една женица ми оправи натроението  Laughing Сядаме на кафе с мъжо и децата и Петя рзбира се почва да дивее.По-точно местеше стола напред-назад.Можете да си представите какъв дразнещ шум се вдига  Mr. GreenКато й кажа да спре и почва да се тръшка.Ама не ми се занимаваше с нея а се наслаждавах на топлото време и слънцето и на това,че мъжо се опитваше на ми угажда за всичко  Mr. Green Две мацки/тип мутреси/  стоят на съседната маса и няколко пъти се обърнаха ама така,че да ги видя.После едната каза"Това дете няма ли кой да го кротне,все пак сме тук да си говорим" ...аз й казах ,че има моето разрешение да "кротне" детето както си иска.Последва"не сме дошли да се съобразяваме с вашето дете,то това е до възпитание" ...но с такъв тон ,че с кеф да я  #2gunfire.......казах й,че мен никой не ме е възпитал,защо аз да си възпитавам детето,при което тя вече почервеня от яд.Мъжа ми гледа като подплашена кокошка но на мен ми беше много кеф  Mr. Green... Женицата каза " като седна на кафе и като ми се лепнат някакви такива....." .....след което аз станах подадох й чантата и й казах като иска да е сама да си заминава в къщи.Петя сякаш разбра какво става и отие и почна да се катери на масата й.  Laughing  Ако беше ми казала  като нормален човек  може би щях да направя нещо и да укротя Петя но в този случай   Naughty

Смятам утре да отида до детската кухня и да ги помоля да запиша Катя - според вас дали ще ни приемат като нямаме дори навършени 9 още по-малко 10м.  Grinning

Ние ходихме днес и до болницата да прегледат Петя- казаха ни,че сливиците й са малко по-големи за възрастта й но не било проблем...иначе вече е официално здрава и утре на ясли

Тан, хиляди благодарности за днес - майка ми ти е много задължена,че имаше неотложна работа на компа а Петя скъса кабела на клавиатурата

# 16
  • варненка от София
Привет момичета, кокичета. Хич ме няма напоследък, но реших, че по-добре да не пиша, че ще е само мрън. Неви е на АБ, след като вируса успя да я събори и успешно да слезе в гърдите и да е със затруднено дишане. Днес е последния ден на АБ и се надявам с пролетта да настъпи и ведрото настроение и слънцето в нашия дом.

Хич ме няма по новите теми, та няма да взема отношение.

Само съм се сетила за Цветна прашинкова, нали се чудеше как да носиш топли манджи на разходка, ето другарите от моята любива фирма ФП са измислили нещо за целта, виж тук пък дано съм била от полза  Flutter http://cgi.ebay.co.uk/Fisher-Price-Baby-Food-Warming-Flask-new-s … sh=item4ced6c4a2c

# 17
Привет и от мен!
Нашето семейство днес сме разделени на лагери. Ние с Моничка се поразходихме двечките спокойно и сега се прибираме. Каката е с татко си в Бургас и още ги няма. Ама така е, сега като няма кой да ги ръчка /разбирайте мен/ си ги представям как са се кротнали. Mr. Green
За пробиването на ушичките и друг път съм ви споделяла, че много се колебая. Хем искам, хем е страх. Ама съм си станала голяма бъзла за всичко де...., а пък таткото голям мерак за тез обици.

Тан, хиляди благодарности за днес - майка ми ти е много задължена,че имаше неотложна работа на компа а Петя скъса кабела на клавиатурата
Еее стига пък ти, нищо не съм направила. Ама като разбрах за кабелчето днес, си викам само дяволчето Петя ще да е... и наистина, тя е. Mr. Green
И аз мисля каката утре вече да я пускам на градина. Макар хич да не искам. Голяма съм шматка, една приятелка се майтапи с мен, че мъж няма да си намери някой ден, защото все при мен ще я държа. Ама ако знаете как ми е мъчно като я няма, а пък как ме ядосва като е при мен. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 16:29 от tan

# 18
Мерси за темата Simple Smile
Рал, радвам се че се запознахме вчера с теб и Ния и също че се видяхме с Анди и Оля Simple Smile
Мамо Мише, ти ме уби - как белиш грахчетата едно по едно? Е, те това никой не мож ме накара да го правя, ако ще домашната храна да е най-полезната на света...
Маймун, и аз скоро не съм попадала на типажа дето ти смята парите, явно са дошли при вас, наистина Wink Сори за буденето Sad

# 19

Мамо Мише, ти ме уби - как белиш грахчетата едно по едно? Е, те това никой не мож ме накара да го правя, ако ще домашната храна да е най-полезната на света...
И аз съм белила, и на боба люспите съм махала... Mr. Green

# 20
И аз съм белила, и на боба люспите съм махала... Mr. Green
Никога нищо не съм белила и никой не е в състоянеи да ме накара да го направя-хич нямам нерви за такова нещо Wink

# 21
  • София
Привет и от нас,
днес изкарахме почти целия ден в Панчарево... някои изгоряха  Embarassed

Утре мисля да ходим до Северния парк. А4, Сиси ако решите  Whistling

# 22
Оооо за белене на грах или боб .... не е за мен работа - имам чувството ,че ако почна да правя нещо такова ще ми избият всички нерви. Все едно да бродирам гоблен или да шия чорап  Mr. Green

Катя е изгоряла на биберон - много е смешна.

# 23
  • Велико Търново
Запис, че от обикаляне цял ден, нямам време да напиша друго.

# 24
  • Canada
Виждам, че почти всички май сме били по разходки. И ние така... Първо на разходка, после на басейн с каката...
Марулке, да ти кажа май всички пиха АБ за този вирус, така че явно без него не може... Надявам се вече като е дошла пролетта да се приключи с тези болежки... Peace
Мамо Диди, какви са тия пачи в Карнобат? #2gunfire #Crazy

# 25
Мамо Диди, какви са тия пачи в Карнобат? #2gunfire #Crazy

Аа в Карнобат никой няма да си позволи така да се държи най-вече защото там всички се знаем и е малко "по-топло". Това става в Бургас/вече съм си в Бургас/[/b]

Я да питам аз - има някакъв списък май с рожоденни дни в Лексикона. Може да съм пропуснала ама какъв е този списък- то и май мамите не са познати там  newsm78

# 26
Чочии мерсиза темата!  bouquet
Да се включа в тази , че нещо на предишната изтървах последните страници... Laughing
За дневното меню на Йоана в момента: Има 2 бр. заместено хранения. Обедното в 13:30ч. - хапва зеленчукови пюрета и редувам с месни/ за сега е яла само пуешко и утре ще опита пилешко/. Второто заместено хранене е в 17:00ч. тогава яде каша/ бананова млечна , елда с мляко и плод или някаква друга , но безглутенови/. Още не съм въвела глутена , а май вече е време , защото искам към края на 9-тия месец сега като го навърши да и вкарам попарата със сиренето или с извара , ще реша.
В този ред на мисли как мислите да въведете или как въведохте глутена, постепенно като всичко ново или с цяла порция от раз?

Не на последно място : ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА КАМИ!!! СИСКО ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА МЛАДА ГОСПОЖИЦА!

Да почерпя и аз със малко закъснение за рожденият ден на сина ми Борис, който на 18 март навърши 7 години! Grinning
ето тук : http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?pid=2906890&id=1406046559

# 27
  • София
Привет момичета,
Еййй, ама толкова да се радвам на това слънчице. Днес цял ден пак бяхме навън с Малчо.
Ем, аз пък много бих се зарадвала да видя така татко да ги насоли тез многознайковци. Ем, я да те питам, ти АМ постепенно ли го въведе? Аз искам така да започна да му слагам следобед в кашата.
Маймунче, май и вас зъби ви мъчат. Кайо не може да заспи от болка, а му се спи, това го изнервя до краен предел и за това се принудих да му дам Панадол снощи. От 4 месеца за пръв път е спал абсолютно непробудно от 12 до 4, когато от нещо се стресна и се разплака, но хапна и заспа пак непробудно до 7:30. Предходната вечер бяхме като вас - задрямва за 10 мин, следва 1 час рев, задрямва за 15 мин, пак рев и така цяла нощ....направо не се живее така
Фортунче, аз онзи ден го започнах глутена. Педито каза да го въведа с пшеничена каша, но аз не намерих. Купих овесена, започнах с 2-3 лъжички, после 5-6, а днес изяде направо към 80 мл. каша. Да ти е живо и здраво момчето!

# 28
Охаааааа, як ден! Simple Smile Ходихме с каката в зоопарка... голяма лудница, ама се напекохме добре Simple Smile

За храненията, ами яде си детето и кърма и пюре, има обеди, в които не доцоква, но е доста рядко. Ето днес не цока в зоопарка, но пък си отвися в ръцете на тати да гледа всииичко! Заглеждаше се, смя се почти на всеки, с който се разминахме, попече боси краци, голям кеф! Simple Smile

Фортунче, нямаме проблеми със захранването до тук и с алергии /пу, пу/ така че глутена го въведох почти от раз. Първия път дадох половин порция каша овес с ябълка и ванилия, после цяла и така.. Продължихме с кисел от пшенично нишесте и суров плод. Пшеница и овес не съм въвеждала едно по едно. Приех, че щом едното е въведоно глутена е все еднакъв.. Чета, че някои въвеждат едно по едно - овес, ръж, дъра бъра.. не ги знам кое след кое е, но пшеницата е накрая като най-алергизираща ли.. и това не знам точно.

Благодаря за темата и аз! Simple Smile
  bouquet

# 29
Я да питам аз - има някакъв списък май с рожоденни дни в Лексикона. Може да съм пропуснала ама какъв е този списък- то и май мамите не са познати там  newsm78

Учудващо наистина  newsm12
Да го махна ли?

Общи условия

Активация на акаунт