Юлски бебета-Тема 29

• 29 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Цветен то от твоя сън тръгна всичко  hahaha
Диди обещавай ти обещавай  Joy
А това "млад, секси и готин" няма изобщо да го търся.  Naughty

# 166

Диди обещавай ти обещавай  Joy
А това "млад, секси и готин" няма изобщо да го търся.  Naughty

Да ,да разправяй ги ти - виждам те,че го търсиш  Joy

# 167
  • Canada
Чочиии, Уентуърт Милър ми е в Топ 3 на най-готините мъже... Ще се опитам и аз да пусна снимки, на моите любимци...(може и да ми се смеете, че са малко по-младички от мен, ама..)

[IMG] http://mysound.bg/upload/photos/185.jpg [IMG] и
[IMG] http://www.tialoto.bg/images/photos/0000009638-article.jpg [IMG]

# 168
Много сме палави нещо днес, а?
Мамо Диди, честито повишение, направо не знам как ще ги изхарчите.
Драга, ами то няма как - или никой или така става. И аз навремето мислех такива варинти в тесен кръг, ама как да кажеш на баба си "няма да дойдеш", не върви.
Пропуснала съм го Биг Брадър, ама явно и без него ще мина.

# 169
  • Canada
Май не е излязъл предния ми пост, така че искам само да помоля Ваняес да ми пусне линка към руското филмче... Praynig Wink

# 170
Виждам за мъже говорите, не мога да не се включа и аз Mr. Green
Цветен то от твоя сън тръгна всичко  hahaha
Ама наистина, от къде тръгна, пък каква стана..... Да видим само къде ще завърши. Joy

# 171
Чочиии, Уентуърт Милър ми е в Топ 3 на най-готините мъже...

Че аз заради него гледах "Бягство от затвора"  newsm51
Актьорът вече знае каква жена и майка за децата си иска.
Той мечтае за "30-годишна брюнетка, вярна, на която ще мога сляпо да й вярвам", казва героят от "Бягство от затвора"

# 172
  • София
Актьорът вече знае каква жена и майка за децата си иска.
Той мечтае за "30-годишна брюнетка, вярна, на която ще мога сляпо да й вярвам", казва героят от "Бягство от затвора"

е пък тоя сега ме и описва Mr. Green. айде ще го взема

# 173
Пфуу, какви ги вършите тука мръсници... Crazy

Днес ни беше тежичък ден, бая порева малкото чудо. Излизахме преди обяд и издържах да ме блъска вятъра 1 час, за да спи глезеника, но повече не успях.

Юлско бебе, за съжаление трайно се обвързваш с роднини и в дадени моменти ще трябва да си траеш. Няма как - правилата на играта  Joy Wink Ще мине и замине, сигурно и няма да го забележеш бабето ...  Hug

Джил, усетих се аз, че съм я забравила капачката, чак когато Ру изплю бибата по пътя.
Ама Джиджи е виновна, тя му я отвори и после я скри. Така ни крие и една лъжичка за хранене, усещам, че само, за да урежда по-чести срещи за младите  Joy Joy Joy Joy

Потресена съм от "семействата" в ББ.  Sick

# 174
  • София
Рал  Laughing права си от моя сън тръгна, ама пък виж колко весело стана.

# 175
Айде и от мен един за лека нощ, че само сладникави ми пускате

# 176
Лени, спомням си, че когато аз се бях притеснила за малкото наддаване и вие бяхте на нашия хал - сега и аз се изумявам на изядените количества...

Емили, аз затова се притеснявам сега да не отида в другата крайност. Че нали по навик все гледам да тъпча от баткото. За последните 2 месеца беше качил няма 300 грама, но сега ми се струва доста уплътнен  Laughing hahaha bowuu
Направо настръхвам като ви чета с тези сериали, ББ-та и други бози.... ужасссс. Не съм гледала признавам си, защото подобен род предавания ме отвращава, но днес чух един два коментара от близки хора ......изправи ми се косата!

# 177
  • София
Леле,много ми харесва темата така! Blush Чочи и РалП,на тия двамата няма да им откажа. Whistling Харесвам и Кенет Брана,ама него май само аз го хресвам. Crazy

Днес бръмбароците ме разбиха- мрънкаха и реваха цял ден,точейки сополи. Tired Чак забравих,че имат месечинка. ooooh! Роси,благодаря,че ми напомни и ни поздрави. Hug Почерпете се с някой от горепосочените мъжове. Party

# 178
  • Варна
Май не е излязъл предния ми пост, така че искам само да помоля Ваняес да ми пусне линка към руското филмче... Praynig Wink

Карелия, утре ще взема линка от Люлия и ще го дам. Ако пък някъде мога да го кача... ще е най-добре.... newsm78

# 179
Я виж ти, колко интерсна можела да бъде бебешката тема  Wink
Хайде сега е момента всички да си признаят КОГО сънуваха снощи  Crazy Laughing

Мила, честита ви месечинка!!! Hug С удоволствие ще се почерпя Laughing

Мамб......ех, нищо не ти убягва  Joy  Скоро май зъбче ви очаква.. Peace
Лени, нали не качвахте....сега пък на диета ще го слагаш Владето Thinking

Общи условия

Активация на акаунт