Юлски бебета-Тема 29

• 29 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ МАМЧЕТА!!!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВИЕ И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО
И НИЕ СИ ИМАМЕ ОБЕЦИ ВЕЧЕ.Плака,сама като и ги слагаха-после не.Но ще кача после снимки,защото още не съм я снимала.
Сиси днеска сме по-добре.Снощи и тази сутрин не вдигна Т,а кашлицата вече я откъртва  Praynig Не е крива и е жизнена.Само сополи има много и текат.Даже тази сутрин хъркаше,защото като е сбиберона и диша през носа,сополите и пречат,а няма как да ги издуха.Дано да се пооправя вече  Praynig
Ние нямахме записан час,отидохме в 12ч и веднага.Тази жена вика,днеска минаха най-малко 10деца и не съм изпушила 1 цигара  Mr. Green
Ние в събота сме на детски рожден ден.
Чочи,на мен последната снимка ми харесва-най-вече Харун от Незабравима  Crazy Crazy
Та като стана въпрос за сериала,го чакам с нетърпение,че то ББ големи резили.Вкарали само някви прос......тки и стрипт.....рки и някакви наркомани и комарджии  ooooh! ooooh!
Айде засега чао от мен.Отивам да хапна,че корема се обажда  Mr. Green

# 286
Колко много госпожици са се сдоболи днес с обици, да са им честити. Аз така и не събрах кураж да и ги продупча. Както е казала Марулка и ние сме зачервили бузите, криви, мрънкащи и неспящи и като си представих и ушите да я болят си казах - не, няма да и причиня и това.
Виждам Нико има зъбче. Бравоооооо. А Стейси е спинкала цяла нощ. Бравооооооооо и на нея.
Дарка, вие бързичко да оздравявате.
Виждам и Мише има с какво да се похвали днес. Браво и на нейната бебка Heart Eyes 

# 287
  • София
Ето ги и мойте сладурчета на благотворителните снимки за Вики.

# 288
  • Варна
честито на всички с повод днес! на мен пък ми се счупи за втори път дръжката на количката  Joy веселба, хубаво че бях наблизо до нас, и баща ми я закрепи, да ме изкара до вкъщи...сега или нова дръжка или нова каручка,щото тая дръжка не мисля че ще стане повече човек от нея Sad

миласара - много ти е хубав багажа  Mr. Green

# 289
milasara,големи са сладурковци  Heart Eyes
^Darka^,и аз харесвам повече Харун  Wink.Аз,докато чакам продължението на филма,гледам предните серии,че имам доста пропуски  Embarassed

# 290
milasara , страхотна снимка!!!!!!!!!!! Евала на фотографите!

# 291
milasara много са готини  Heart Eyes

Честито на всички, които имат повод за празнуване и радост   bouquet
На болничките бързо оздравяване  Praynig

Ние днес хубаво се разходихме, накрая позамръзнахме, но пък беше хубаво  Hug
Благородно ви завиждам на всички, които днес сте пробили ушенцата на мацките. Дано имам късмета третото да е различен пол от първите ми две деца  Crazy

# 292
миласара - много ти е хубав багажа  Mr. Green
Много вярно. Подкрепям. Heart Eyes
В тази връзка аз още си чакам стимките на Стелличка. Whistling

# 293
  • Canada
Миласара, страхотни дечица! Hug Браво и на фотографката!
Маймунче, честито ти наспиване! Hug
Честито и на всички момиченца с обички... В тази връзка има ли желаещи да пробият ушенцата и на мъжката част? newsm78 Mr. Green

Вирджинити, кофти новина от теб, а уж е Благовещение... Confused Може пък да е за добро... Peace

Както каза и Радина, ние днес хубаво се разходихме. На мен определено ми се отразява много положително повечето време, прекарано с Нико покрай кризата... Така че при мен това е положителното измерение на финансовата криза... Wink Party Искам всеки ден да е хубаво времето и да сме по разходки... Peace Crazy
Благодаря за честитките за зъбчето - малко е кривичък, ама няма как - нали мама искаше зъби... Mr. Green

# 294
Мила - жестока снимка  Hug Hug Hug можеш и другаде да я постнеш

Ние сме очевидно в трескаво очакване на следващ зъб Twisted Evil Shocked Sad днес за цял ден е дремнал 2 пъти по 20 минути, реве и мрънка, сополиви се и кашля от снощи....

сега ми се видя и леко топличък .... изобщооо ............ писна мииииииииииииииииии ooooh! Outta Joint

# 295
Честити обички на бебоците, всички са много красиви.
Мила - тежък е твоя багаж, но си заслужава
Лени-ние нямаме още зъби, но мисля че скоро ще е, голямо мрънкане, малко сън...
Мише - и ние днес се изправихме в кошарата за първи път и веднага взе да ровичка всичко върху повивалника

Утре ще има ли среща?

Днес купих на Бени лятна шапка и продавачката каза, че това е първото бебе, което е виждала с толкова тен Simple Smile))) Като и сложих светлорозовата шапка и направоооо се открои колко е черничка

# 296
  • Варна
Лени ние сме на същия хал, вдига някакви леки Т , хленчи, тръшка се за всичко и всички, не дава друг да го доближи освен мене  ooooh! не спи, не яде, даже не суче Shocked

# 297
# 298
МилаHeart Eyes как можа да облечеш девойката в синьо  Crossing Arms, знаеш ли колко време ми трябваше да се сетя кой беше Дамян и коя Зара Laughing А ти преди пет години какво щеше да помислиш за тази снимка?

Радина , ами аз не, че нещо искам да ти кажа, но прочетох някъде, че ако първите ти две деца са еднополови, то вероятността третото да е от същия пол нараства на 80%, питай Лени  Outta Joint на мен като не ми вярваш Mr. Green

Изкарахме си страхотно деня  Heart Eyes. Искам да е пролет !

# 299
Да са им чеситти обечките на всички девойки    bouquet  (Моето решение в крайна сметка беше да отложа събитието за някоя следваща година)

Мила, уникален багаж!!!!!! Peace Peace Peace Близнаците са си истниски близнаци Mr. Green, много си приличат Laughing

ТанHug, в тази връзка и аз още си чакам снимките на Стеличка от всички фотографки и тогава ще селектирам и покажа Peace "Проблемът" е че една и съща сесия се снимаше от пет фотографки от различен ъгъл и затова ми се иска да видя снимките от всичките пет ъгъла Wink

Общи условия

Активация на акаунт