Юлски бебета-Тема 29

• 29 134
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Canada
Емили, наистина открих топлата вода... Peace Joy

Ние боядисахме яйцата с Кари. Добре, че бях взела три бои, че двете за нищо не ставаха... За сметка на това ръцете ни са боядисани с всички цветове на дъгата... hahaha Rolling Eyes

# 661
Ей,момичета къде сте се покрили - май гледате ББ  Mr. Green  -големи сиири  Mr. Green

# 662
  • Велико Търново
Маймунче, свят шарен, хора различни. Индийката практикува ли ЕБХ или не си питала?

# 663
Ох, отдъхнах си - хемоглобина и оловото са в норми  Party. Бях се притеснила, защото Мими изобщо не яде месо, а жълтъка го въведох след тестването.

Емили, имала си преживяване - чак и аз изтръпнах.

Сиси, Мама Диди, браво за крачиците на малчовците.

Фелисити  Hug.

Денива, радвам се, че се включи. Алекс е много чаровен, нищо че е бил сънен.

Маймунче, ти пък какви си ги намерила. Леле да яде детето индийска манджа, пък аз съм седнала да мисля сиренцето. Скоро разбрах, че в кашите има глутен, нашата отдавна си ги яде. Педиатрите наистина нищо не казват за яденето - аз питах за яйце и ми каза, че мога да давам и това е.

# 664
Аз съм си тук. Понастоящем нямам телевизор в хола. Не ми и липсва. Мисля, че последно гледах нещо по телевизията около нова година. Иначе обичам да ми говори, ама някак така взеха да ми се подреждат вечерите, че не остава време. Crazy Гледам обаче доста изтеглени от нета неща - много се кефя на една поредица на Хистори канала - Вселената.

Купихме яйца, бои и още една купчина неща. В събота ще боядисвам. Пък и тамън ми съвпада да започна да захранвам с жълтък. Екстра съм си го спретнала. Я кажете от кои яйцеварки сте доволни и има ли смисъл от такава? Че не се виждам как варя по едно яйце през ден на котлона.

Мале Диди, на твое място щях да я ошамаря Петя още на първото плясване по главата на малката. Ама подозирам, че с Катето ще си имаш по-големи ядове като порастнат. Тихите води, казват, че са най-дълбоки.

# 665
  • София
Джил и другите момичета избягвайте да давате от боядисаните яйца на бебчетата. Казваха вчера по телевизията, че много от боите предизвикват алергии при възрастните хора, пък за бебоците какво да кажем.

# 666
  • София
Здравейте,днес няма ли някой да ни излъже нещо..??  Rolling Eyes
Ние сме си добре,така сме нахапани от комари,че направо ужас..милинкия има 5-6 пъпчици,какво да ги правя комарите? Райд става ли,или е силен? Мислех балдахин да сложа на леглото,друго спасение не се сещам?
Диди направо съм адски разочарована от ББ..такава селяния не бях виждала скоро  Sick

# 667
Джил и другите момичета избягвайте да давате от боядисаните яйца на бебчетата. Казваха вчера по телевизията, че много от боите предизвикват алергии при възрастните хора, пък за бебоците какво да кажем.

Тази мисъл дори не ми беше минавала през главата. По-скоро имах предвид, че ще си отделя сварено яйце от тези, които съм предвидила за боядисване. Hug

# 668
  • София
Джил аз варя през ден яйце. Имам си едно.... канче за тази цел и друго в него не правя.
Кукумявче от къде тези комари? Райд не става при бебето.

# 669
за глутена - има ли още не захранени с глутен деца? Аз тези дни го почвам, и като четох за него се оказва, че много сме се замотали. Но път педката ни каза, да не бързаме...дано всичко мине гладко с въвеждането
рал - успех с гърнето
Диди - много са сладки, но разбирам защо Катето бърза да проходи Simple Smile
Миме - дано се оправите бързо и уреда да помогне

# 670
За комарите - има едни ултразвукови уреди за контакти. И себе си и Ния спасявам с такива. Имам и обикновенни, има и на Чико. Аз купих Чико от Бейбимола миналата година за 7-8 лв. После ги загледах пак - бяха дигнали цената на 24 лв.  #Crazy Има и за количка на щипка с батерия.

Гарантирано действат, защото без тях ставам на решето.  Peace

# 671
  • София
Джил извинявай, просто така ми прозвуча.
Аз също купих миналата година това ултразвуково устройство на Чико против комари и сега се замислям то изхабява ли се има ли някакъв срок в който действа или е някакъв вид перпетомобиле и как да разбера, ако вече не работи.

# 672
Джил извинявай, просто така ми прозвуча.
Аз също купих миналата година това ултразвуково устройство на Чико против комари и сега се замислям то изхабява ли се има ли някакъв срок в който действа или е някакъв вид перпетомобиле и как да разбера, ако вече не работи.

Хехех, ще разбреш по ухапванията Joy
Разбира се, че няма за какво да ми се извиняваш. Аз не съм се изказала правилно, но хич не се бях сетила, че може някой да даде от боядисаните яйца.

Линет, аз не съм въвела глутена още.

# 673
Аз, аз ще дам "боядисано"!!!  Mr. Green
Днеска боядисвах, а на племенницата ми и Преслава сложих по едно бяло яйце със стикер... Та и техните се водят някак си боядисани.  Peace

А дали боядисах яйцата - ооо, дааааа, че и козунак замесих току що  Rolling Eyes Предупреждавам, че не стане ли ще отричам до край, че въобще съмзапочнала да го правя  Joy

# 674
Здравейте момичета и малки сладки юлчета. Сигурно едва ли ни помните, ама аз съм си виновна като не пиша, но да знаете, че ви чета всеки ден, нищо не пропускам и как иначе ще си сверявам бебешкия часовник. Много сте ми полезни и то не само за "бебешките" неща.  bouquet
Просто за статистиката да кажа, че малчо не е от най-големите бебета, поне не на килограми /последно 8,200 кг/ но на сантиметри нямаме равни с нашите 76 см. - дългуч, като майка си.
Зъби няма и скоро няма да има. За ходене и др. подобни, също нищо не мога да кажа. Владеем само един номер - да показва чао с ръчичка.
Стига толкова за нас, защото едва ли сме толкова интересни, но се включих по-скоро за да ви пожелая едни хубави и незабравими великденски празници с вашите прекрасни деца и семейства. Това е любимият ми празник и може би и защото пролетта е вече тук, настроението е съвсем друго. Пожелавам ви много пролетно настроение, слънчеви дни и здрави и щастливи деца.
Ще продължавам все така да ви чета и да ви се радвам. Hug за всички вас.

Общи условия

Активация на акаунт