ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 660
  • 658
  •   1
Отговори
# 315
Амра, да, точно този, който си показала. Нямам обяснение от какво друго може да е-в момента ходя много редовно на козметик-боря се с кожни проблеми по тялото, но третираме локално и лицето. Козметичката ми няколко пъти ме предупреди, че не е за мен, но аз не та не, нали в бг мама са го похвалили Simple Smile В момента сме в един леко порочен кръг-излязоха ми пъпки и слагам от него, за да ги покрие Stop Смятам в най-скоро време да се откажа от него, поне за топлите месеци. Взех го, защото не искам да лъсвам и в това отношение, както и откъм покривност е перфектен. Но наистина е тежък, наистина се сваля трудно (имам перманетно петно на ръката си, там където отливам от шишенцето, за да го нанеса по лицето) и за съжаление при мен запушва порите  Sad

# 316
Моля за съвет. Колебая се между тези два вида бази на Gosh. Кожата ми е нормална към суха и много светла.
Коя да избера. Тонираната база колко тъмно стои и кой вид за какъв тип кожа е?

# 317
Моля за съвет. Колебая се между тези два вида бази на Gosh. Кожата ми е нормална към суха и много светла.
Коя да избера. Тонираната база колко тъмно стои и кой вид за какъв тип кожа е?

Grinning

ми тя е тонирана но не дава цвят...има лек прасковен цвят от една от съставките,някакъв екстракт беше,не се сещам сега.И двете са почти еднакви,розовката ми се стори малко по лекичка а и има съставки за предотвратяване стареенето на кожата Peace

# 318
Благодаря за бързия отговор, макар че не разбрах точно коя част от поста ми предизвика смеха ти.

# 319
Благодаря за бързия отговор, макар че не разбрах точно коя част от поста ми предизвика смеха ти.

Grinning - усмивка
 Laughing - смях

не разбирам защо реши,че се смея на поста ти Rolling Eyes

# 320
от разсеяност  Crazy Peace

# 321
  • Paris
Аз да, но върху него слагам коректор. Peace
Сподели какъв, моля те    Hug

Харесвам много на Герлен-Precious light и на Кларанс. Също и на Диор-новия Nude. Peace

# 322
Мъжът ми ми донесе мостра от някакво руско списание на този фдт на Мейбълин:

http://www.envy.ro/frumusete/Machiaj/Pudra-si-fond-de-ten/Fond-d … one-Mineral-10289

Хареса ми, но не съм го виждала в Бг. Вие засичали ли сте го?

# 323
Бях в Сефора и си купих основа за грим. Колебаех се между тази , която е само силиконова и една в подобно шишенце, но с прасковен цвят и лек блясък (не откривам снимка да покажа). Взех си втората, но имах по-други очаквания от основата. Не ми прикрива разширените пори на носа (ако изобщо могат да се прикрият само с основа  newsm78). Та сега си търся някоя пудра, искам да е леко покривна, да не стои като брашно и лицето да стои като гланцирано с блясък. От мненията които прочетох тук съм се спряла на Арт деко (минералната пудра-фдт), но приемам и други предложения.

# 324
Амра, да, точно този, който си показала. Нямам обяснение от какво друго може да е-в момента ходя много редовно на козметик-боря се с кожни проблеми по тялото, но третираме локално и лицето. Козметичката ми няколко пъти ме предупреди, че не е за мен, но аз не та не, нали в бг мама са го похвалили Simple Smile В момента сме в един леко порочен кръг-излязоха ми пъпки и слагам от него, за да ги покрие Stop Смятам в най-скоро време да се откажа от него, поне за топлите месеци. Взех го, защото не искам да лъсвам и в това отношение, както и откъм покривност е перфектен. Но наистина е тежък, наистина се сваля трудно (имам перманетно петно на ръката си, там където отливам от шишенцето, за да го нанеса по лицето) и за съжаление при мен запушва порите  Sad
Жалко, съжалявам, че така се е получило при теб Confused Иначе доста го хвалят този фдт не само в бг мама, но и в доста чуждестванни сайтове, затова и аз съм решила да го пробвам на ръката и ако преценя да го купя. Притеснява ме това, че бил много покривен, защото аз нямам нужда от голяма покривност, но пък покрива останалите ми изисквания за фдт, доколкото разбирам.

# 325
Искам да попитам за основите може ли някой, който е ползвал и двата вида да каже коя по-добре прикрива разширени пори?

Някоя от тези на GOSH -      

Или тази на Lumene -

Освен за прикриване на разширени пори ме интересува и да предпазва от това фдт/пудрата  да се наслоява в гънките около устата. Голям проблем ми е като ми се насъбере в тези гънки като говоря или се смея фон дьо тена или пудрата, независимо какво съм сложила Confused Какво ще ме посъветвате?

# 326
  • София
maslenka, каква е цената на основата за грим на Сефора?

# 327
maslenka, каква е цената на основата за грим на Сефора?
Тази силиконовата беше 25лв, а тази която аз си взех - 20лв. По 15мл са. Освен това ми подариха 3 мостри на парфюми и една на душ гел, което най ме зарадва.  Grinning
Някой няма ли да ми препоръча леко покривна пудра с блясък, искам лицето ми да изглежда свежо, като гланцирано. Хайлайтер би ли ми свършил работа  newsm78, тествах в Сефора един, много ми хареса как блести.

# 328
момичета, взех си новия на клиник, анти блемиш, но май не е много подходящ за мойта кожа, седи ми малко изкуствено, сякаш се напластява. Покривен е и въпреки че ЕЛ дабъл уеър е също доста покривен и както Мими23 каза сякаш бетонира лицето ти на мен ми стои по-естествено.
Някой ползвал ли е на МАК- Studio Tech? Сполучлив ми се видя като отидох да го видя в магазина

# 329
момичета, взех си новия на клиник, анти блемиш, но май не е много подходящ за мойта кожа, седи ми малко изкуствено, сякаш се напластява. Покривен е и въпреки че ЕЛ дабъл уеър е също доста покривен и както Мими23 каза сякаш бетонира лицето ти на мен ми стои по-естествено.
Някой ползвал ли е на МАК- Studio Tech? Сполучлив ми се видя като отидох да го видя в магазина

Разклащаш ли го много хубаво преди всяка употреба?!
Мисля че говориш за пудрения ефект който се получава,на ЕЛ е също много покривен но без пудрен ефект Peace

Общи условия

Активация на акаунт