ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 612
  • 658
  •   1
Отговори
# 300
Няма ефект на избелване поне при мен.Иначе е приятно като усещане на кожата.

# 301
# 302
  • Варна
Моля ви, кажете от това слагате ли под очите?

# 303
ти въобще какво търсиш?
Първото е серум против петна ,а второто е спрейче за хидратиране.

# 304
Спрей за хидратиране, нещо като термална вода за лятото.

# 305
Спрей за хидратиране, нещо като термална вода за лятото.
Не съм ползвала спрейчето питай в темата за Ягодка.

# 306

По принцип базата изравнява тена и прави кожата по гладка и след нея фон дьо тена се нанася по-лесно и равномерно. Може да се сложи и само тя, но тогава кожата е просто леко матирана и изгладена. Евентуално базата може да е със светлоотразителни частици и така тена да изглежда по-свеж. Най-добре е да пробваш и да прецениш в твоя случай дали си доволна само ако нанесеш основа, защото очакванията на всеки са различни.
Аз лично ползвам тази база http://taota.com/lastyearschool2010/makeupbas/ и съм много доволна, защото много лесно слагам фон дьо тена след това. А понякога, когато бързам съм оставала и само с нея и добре стои, в смисъл харесвам се.
а базата им за сенки хубава ли е? и да попитам за стика-фдт на орифлейм дали е покривен:)

# 307
  • Paris

Аз да, но върху него слагам коректор. Peace

# 308

А zаслужава ли си парите?

# 309
Девойки, някоя от вас ми беше препоръчала за лятото. Идея откъде мога да си набавя тестер? И още един въпрос-това или фон дьо тен на Сефора е по-добрия вариант? Искам нещо леко, което да има средна покривност и да не запушва порите! Това последното ми е много важно, защото от плътния фдт на Ревлон се изпъпчих доста Sick

# 310
  • София
Аз съм много доволна от плодовия на Буржоа. Даже повече от колкото очаквах. Лек, едновременно средно покриверн и с моята смесена кожа не лъсвам. Супер е!  Heart Eyes Само дето цветът сега ми е ОК, ама като почернея малко, ще трябва да взимам друг.

# 311
Чудех се дали да не пробвам и него-майка ми беше доста доволна от тестера Thinking

# 312
Девойки, някоя от вас ми беше препоръчала за лятото. Идея откъде мога да си набавя тестер? И още един въпрос-това или фон дьо тен на Сефора е по-добрия вариант? Искам нещо леко, което да има средна покривност и да не запушва порите! Това последното ми е много важно, защото от плътния фдт на Ревлон се изпъпчих доста Sick
Да те попитам от Revlon Color stay ли казваш, че си се изпъпчила?

Тъкмо се навих да го купувам след толкова много хвалби за този фдт и понеже и аз много държа да не запушва порите сега се замислям Confused То е индивидуално де, но все пак за него ли става въпрос?

# 313
Аз да се обадя въпреки че не е към мен въпроса, мен Калърстей точно ме изпъпчи, ама много брутално.
Преди няколко дни правих сравнение между Калър стей и новия Фото реди, понеже първия ми е със миналогодишния летен цвят и взех един по-тъмен ФР да видя как ще ми е за летен цвят, та на едната буза единия, на другата другия, и просто бях изумена, сравнен с ФР просто стои толкова изкуствено не е за вярване...а като го ползвах преди не ми изглеждаше толкова тежък!
Но новия е много приятен, не дава такава брутална покривност но пък за сметка на това изглежда много естествено. Но пък някой хора се оплакват че блестящите му частички прекалено блестят на слънце и не бил много подходящ за лятото...

# 314
  • Варна
Сподели какъв, моля те    Hug

Общи условия

Активация на акаунт