ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 574
  • 658
  •   1
Отговори
# 600
  • Paris
Момичета, ако някой е ползвал ФДТ Perfect Light -Guerlain, нека сподели впечатления.  Има ли добра покривност и въобще заслужава ли си   цената?
Не го знам, може ли да го покажеш?

# 601
# 602
Момичета, хелп ми.  Crazy

Направих огромната грешка да си купя фдт-а на Манхатън (този е новия, а от старата версия нямам проблеми).

Няма такова зло!   #Cussing out

Само след един ден нанасяне, лицето ми започна да се лющи, бели. А бе, ужас. Едвам се хидратира след това.  Crossing Arms

Кожата ми е суха, "леко" комбинирана на брадичката и носа. Препоръчайте ми ФДТ и пудра, моля ви. Не мога да експериментирам вече.

# 603
А аз бих искала да ви помоля да ми препоръчате фон дьо тен за мазна кожа, в момента имам на Ревлон Colorstay и съм си супер доволна, но обичам да си сменям фон дьо тените, да пробвам нови неща. Та ако може нещо подобно на Ревлона (с подобно покритие също), до към 25 лева... Blush

# 604
Освен в Бонжур, който ми е много далеч, има ли ги на друго място в София фдт на Ревлон ?  Rolling Eyes

# 605
Освен в Бонжур, който ми е много далеч, има ли ги на друго място в София фдт на Ревлон ?  Rolling Eyes
Ако питаш за Colorstay - аз си го взех от бюти зоната на Пикадили - 18.90 Peace (от този в Сердика център, за по-голямо уточнение...)

# 606
Освен в Бонжур, който ми е много далеч, има ли ги на друго място в София фдт на Ревлон ?  Rolling Eyes
Ако питаш за Colorstay - аз си го взех от бюти зоната на Пикадили - 18.90 Peace (от този в Сердика център, за по-голямо уточнение...)

И почти всички добре заредени квартални козметики и аптеки

# 607
Мдааа, аз много много не стъпвам в аптеки, затова не съм и виждала.  Mr. Green
Щом го има в БЗ, значи и в другия Мол ще го има - да, точно за Колорстей питам.   bouquet

# 608
Момичета , препоръчайте ми фдт за лятото, предпочитам да е по-лек с лек блясък.
Благодаря ви предварително HugПреди ползвах на Боржуа но поне от година и нещо го спряха от пазара.Сега съм на DREAM SATIN fluide  на maybelline, миналата година бях питала в няколко магазина в бг но навсякъде ми казаха, че го нямало още на българския пазар.

Може би Ревлон Фото Реди от този клас? не е супер лек, но не е и тежък, има блясък...

Момичета, хелп ми.  Crazy
Само след един ден нанасяне, лицето ми започна да се лющи, бели. А бе, ужас. Едвам се хидратира след това.  Crossing Arms
Кожата ми е суха, "леко" комбинирана на брадичката и носа. Препоръчайте ми ФДТ и пудра, моля ви. Не мога да експериментирам вече.
Ти очевидно си направила алергична реакция. Каквото и да ти се препоръча тук, докато не откриеш към коя съставка си алергична, няма гаранция че няма да се случи пак Peace

Между другото, на всяка страница се задават абсолютно едни и същи въпроси като на предната, аз съм с мазна кожа, препоръчайте, аз съм със суха, препоръчайте, и т.н....ако почетете само малко малко назад в темата сигурно ще намерите отговор на въпросите си... Peace

# 609

Не, момичета,  не е този,търся линк, но нещо не мога да открия. Ако намеря, ще сложа, за да го видите.

# 610
  • София

Какво ще кажете за този?  newsm78 Последно си взех пак на Боржуа, този с витамините, но описанието на този много ме изкуши!
Другата ми скорошна придобивка доста ме разочарова, преди имах подобна пудра, но на Лореал и бях мнооого доволна. Сега взех тази, защотот е с фактор и лек блясък, но не мога да я нанеса добре на лицето, става малко на петна  #2gunfire Съжалявам, че не си взех пак на Лореал! Моля ви да споделите мнение за първия на Боржуа!   bouquet

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 22:15 от bubanka

# 611
Аз постоянно си имам от него. Харесва ми .Лек. Лицето стои свежо , а не като намазано с боя. Озарява и даже подмлядява  Laughing
Но не е хипер траен.Ама и аз не държа да ми издържа по 20 часа.
С Една дума-вери доволна съм. Peace

# 612
да не е този?   Lirena

При всички положения явно е някаква стара колекция която не се намира лесно...

# 613
Използвам фон дю тена Maybelline smooth result със слънцезащитен фактор 18. Харесва ми защото се текстурата е много лека, попива добре и стои естествено върху кожата. Не става на петна, даже изравнява тена като матира кожата. Няма блясък  smile3503 newsm10

# 614
  • София
Аз постоянно си имам от него. Харесва ми .Лек. Лицето стои свежо , а не като намазано с боя. Озарява и даже подмлядява  Laughing
Но не е хипер траен.Ама и аз не държа да ми издържа по 20 часа.
С Една дума-вери доволна съм. Peace

За този на Боржуа ли говориш?  Embarassed Ако да, можеш ли да ми кажеш дали се адаптира към тена на лицето? Какво имам впредвид  Embarassed : преди година случайно ми подариха ето този http://www.bourjois.ru/katalog/makiyazh/lico/tonal_nye_kremy/fon … _de_teint_pinceau
като го пробвам на ръката си примерно, цветът няма нищо общо с моя тен, но нанесен на лицето с четката, след няколко минути сякаш се слива, стои много добре! И което е по-странно, стоеше еднакво добре когато имах около 10-15 минути в солариума, и сега когато имам по-силен тен (разликата, не е огромна, но все пак я има, а и в двата случая фд ми пасва еднакво добре!) Дано си разбрала въпроса ми, че малко дълго сана  Embarassed  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт