ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 555
  • 658
  •   1
Отговори
# 615
Еми попита за този:

та за него си говоря...........ама ,чак да се адаптира........ Rolling Eyes не съм забелязала.

# 616
Здравейте момичета!
В последно време се провалям при избора на цвят на ФДТ, имам четири и всичките са ми светли. Сигурно сте коментирали този продукт: http://www.thecosmetichouse.co.uk/Illuminator/Dream_Sunglow_Bron … ng_Booster_Makeup ,но аз съм го пропуснала. Получих го скоро и съм доволна, защото с 2-3 капки постигам желаният цвят.

# 617
  • Пловдив
Колко е доставката до Бг от този сайт Има хубави и евтини неща.

# 618
За този продукт + очна линия - 3,20 лири.
След това поръчах 2 гланца + 2 бр. сенки - 2,25.
Изгодно е да се поръчват по-леки неща.

# 619
  • Пловдив
  bouquet Благодаря! А в пощата ли ги доставят?

# 620
  bouquet  Да, за 4-5 работни дни. (за този сайт имаше отделна тема).

# 621
момичета, темите за поръчки и доставки са във форум "На пазар", а не в "Красива мама"  Whistling

# 622
  • Пловдив
 Embarassed Вината е моя. Извинявам се! И за да не спамя само, искам да похваля http://prikachi.com/images/948/2281948s.jpg. Много съм доволна. Няма ефект маска, стои естествено на лицето, лек е, но покрива петънца, не лъсва. Дори и в горещите дни не ме проваля  Peace

# 623
Абе момичета, имам от доста време минералната пудра на Лореал, обаче не я бях ползвала, защото ми идваше доста тъмна, но сега след морето като хванах малко тен и ми е добре. Обаче имам проблем с нанасянето - много е неикономична - колкото нанеса на лицето, толкова и пада в мивката докато тръскам четката  newsm78 Нещо аз ли не мога да се оправя с нея, самата пудра ли си е такава, не знам Confused Вие как се справяте?  bouquet

# 624
Абе момичета, имам от доста време минералната пудра на Лореал, обаче не я бях ползвала, защото ми идваше доста тъмна, но сега след морето като хванах малко тен и ми е добре. Обаче имам проблем с нанасянето - много е неикономична - колкото нанеса на лицето, толкова и пада в мивката докато тръскам четката  newsm78 Нещо аз ли не мога да се оправя с нея, самата пудра ли си е такава, не знам Confused Вие как се справяте?  bouquet
Нямам тази пудра, но я тествах и ми изглежда доста трудна за нанасяне, аз имам на Avon пак минерална, но опаковката е по-голяма и си слагам на капачето и се дозира добре.Това ме отказа да си я купя, та и на мен ми е интересно как я нанасяте.

# 625
Момичета, кой от двата фон дьо тена бихте ми препоръчали - Ревлон Фото Реди или Буржоа 10-часовия? Днес в Бонжур ми ги препоръчаха като подходящи за лятото и за смесена кожа, но не можах да реша кой от двата да бъде.

# 626
Аз съм за Ревлон Фото Реди, другият все едно нищо нямам на лицето Peace

# 627
Аз съм за Ревлон Фото Реди, другият все едно нищо нямам на лицето Peace

Благодаря ти за мнението. Ще взема него.

# 628
  • В къЩи.
Препоръчайте ми хубава и възможно най-покривна пудра ,лятото хич не мога да го понасям ФДТ-на.
По възможност нещо по-евтинко Praynig

# 629
  • София
Аню на Ейвън.  Peace Аз не съм голяма фенка на пудрите, но тази много ми харесва - покривна и едновременно с това стои естествено.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт