ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 574
  • 658
  •   1
Отговори
# 45
Течен с гъбичка не ми харесва, пък и попива доста продукт честно казано...Ползвам четка за ФДТ, а когато бързам - пръстчета. Няма нищо лошо в това да ползваш пръстите си, топлината от ръцете ти ще затопли ФДТ и ще се нанесе по-лесно...

Експериментиай с база и ФДТ, но ги тествай първо един по един почвай нови продукти за да знаеш кой не ти понася ако стане нещо. Peace

# 46
Скоро си взех ето този фдт:

Не ми харесва. Първо, че ми е малко тъмен, второ след 2 часа лъсвам с него и трето малко тежък ми идва.  Crossing Arms

# 47
letsgo , kiora , MissNellie , много ви благодаря и на трите Hug за отговорите ви в предишната тема. Значи да не се притеснявам да слагам всичко наведнъж - крем ( със SPF) + База + фдт (минерален прахообразен или течен) + пудра евентуално. Мисля си, че дори базата би могло да предпазва от запушване на порите като се слага отдолу. Да изгражда защитен филм Thinking 
И понеже още не съм решила течен фдт ли да си взема или пак минерален прахообразен, ако все пак реша да е течен, да ви питам как нанасяте течния фдт?  Ако е с гъбичка каква точно е тя и откъде си купувате?

Вземи си течен фдт и го смесвай с базата преди да нанесеш.Има толкова много неща за нанасяне-четки,тампони,гъбки и така нататък,но най добре според мен става с пръсти като преди това сложиш малко количество на ръката и го размесиш за да се загрее  Peace

# 48

Не ми харесва. Първо, че ми е малко тъмен, второ след 2 часа лъсвам с него и трето малко тежък ми идва.  Crossing Arms

Аз не можах да разбера защо толкова много момичета му се хвърлиха след като казахме,че не е обикновен фдт.Тежък е разбира се,защото е кремообразен със специални съставки за лечение на пигментни петна и покривен че да може да ги прикрива Peace
Аз не бих го ползвала освен ако нямам петна...
Новия на Клиник за който говорех е същия,също много гъст и покривен но е с лечебни съставки за пъпчици и черни точки и ги прикрива идеално,при това е ойл фрии и дълготраен специално за по мазничките кожи Peace

# 49
Ще ми кажете ли някакъв хубав и евтин фон дьо тен.До сега с какви ли не съм била и всички ми стоят като маска и не са дълготраини и ми остават петна по лицето.Отвратително Cry Моля ви препоръчайте ми някой които да прикрие недостатъците по кожата и да стой естествено Blush
На Импала ползвах един към 5 лв . струваше с доста добро покритие беше .
За нои я на Ревлон мога да кажа ,че май е по-подходящ зо по-суха кожа .Аз съм с комбинирана и лъсвам .
Покривността му определено е над средната .
Leonessa-May ,а прави ли ти бръчиците по- изразителни по-скоро гънчиците под очите?
мнения за тази база ?

И аз съм  с комбинирана кожа, затова слагам под фдт матиращата база на Радиант и нямам проблем с лъсването.А относно бръчиците- не ми ги прави по-изразителни, но ползвах един фдт на Ла рош, с които мимическите ми бръчки на челото се виждаха от километри SickА Ревлона би трябвало, след като има блестящи частици и озарява кожата, да не ги подчертава Thinking

# 50

Аз не можах да разбера защо толкова много момичета му се хвърлиха след като казахме,че не е обикновен фдт.Тежък е разбира се,защото е кремообразен със специални съставки за лечение на пигментни петна и покривен че да може да ги прикрива Peace
Аз не бих го ползвала освен ако нямам петна...
Новия на Клиник за който говорех е същия,също много гъст и покривен но е с лечебни съставки за пъпчици и черни точки и ги прикрива идеално,при това е ойл фрии и дълготраен специално за по мазничките кожи Peace

Е, при мен никакви петна не покрива. Всичко си личи от до. Явно нямам късмет.   Sad   Кофтито е, че като го пробвах на мостра ми хареса много. Не знам как така има разлика между мострата и оригинала в шишенцето  newsm78

# 51
  • София
извинявам се ако е малко глупав въпроса но на Urban decay базите,има една лилава и една в златно шишенце.Каква е разликата между двете,щото и на двете пише че са за очи?Да не би едната да е за през ноща,другата за през деня?Питам з-то на арт деко базата за очи ми е слаба,омазнява ми се окото като стане по топло,а още не е лято.Та ако някой с много мазна кожа е ползвал тази база на Urban да каже дали издържа наистина или няма смисъл и за нея да се хабя.

А освен това да пипам за фондютена Lumene Matt Touch,дали матира толкова добре или за много мазни кожи не става?Моята е от най най мазните и просто ми трябва нещо с което ако ще лъсвам да е доста по късно от един час,но най добре да е от по издръжливите.Та ако може помагайте,че откъм базите и фон дю тените за мазна кожа нищо не  се получава при мене.Дори се чудя дали въобще да си търся база за лице или по скоро да търся много хубав матиращ крем,но досега лошото е че за мойта много мазна кожа няма такъв крем или поне аз не съм намерила.Та помагайте Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 12:08 от На Кашето жена му

# 52
  Здравейте ! фдт ми е на свършване и съм в процес на избор на нов ! Критериите ми са следните : леко покритие /да не тежи на лицето/ , да стои естествено на лицето , цена до към 30 лв и да е течен ! До сега ползвам този на Мейбалин и съм доволна , но ми се иска да пробвам и друго !
 Благодаря предварително   bouquet

# 53
Запис.  bouquet

# 54
Letsgo,нали започна да ползваш база,сега с нея мимическите бръчки и умората по-малко ли личат?

# 55
За малко да ви изпусна  Crazy

# 56
извинявам се ако е малко глупав въпроса но на Urban decay базите,има една лилава и една в златно шишенце.Каква е разликата между двете,щото и на двете пише че са за очи?Да не би едната да е за през ноща,другата за през деня?Питам з-то на арт деко базата за очи ми е слаба,омазнява ми се окото като стане по топло,а още не е лято.Та ако някой с много мазна кожа е ползвал тази база на Urban да каже дали издържа наистина или няма смисъл и за нея да се хабя.

Оригиналната формула е просто база, медната Sin е база, която дава блясък, а златистата Еden действа като база + лек коректор, пигментирана е с цел да изравнява цвета на клепача, да прикрива вени и разни такива. Не съм ползвала другите версии така че не мога да твърдя със сигурност но по принцип уж базата си е една и съща, разликата е само това. Пробвай според мен оригинала, ако ти хареса, пробвай и другите...Моятта кожа не е толкова мазна и нямам оплаквания, но в нета хората с по-мазни клепачи се кълнат в тази база...заслужава си да с е пробва Peace
П.п. цветовете са мацнати само за справка, не стой така на клепача като се разнесе.

За лъсването ,аз лично се отказах да търся супер матиращи продукти защотото не ми харесва как ми изглежда лицето матирано, не ми стои естествено...за това просто ръсвам малко безцветна пудра на Т зоната и разнасям много хубаво, така матирам където е лъснало но останалата част от лицето остава свежа. Доволна съм от безцветната пудра на Ben Nye.

# 57
# 58
Letsgo,нали започна да ползваш база,сега с нея мимическите бръчки и умората по-малко ли личат?

Ей, това базата била голяма работа!!!  Joy
Коренна е разликата при мен с и без база  Grinning.

Под очите днес я напластих повече и постигнах по-добър резултат от вчера. За да не подведа някого уточнявам, че чак изразени бръчки нямам /не броя гънките точно под долните мигли/.

Вчера пробвах да смеся базата с фдт-на ми /Bourjois 10 hours sleep effect/ и учудващо не ми хареса. Първо трудно се смесиха може би защото фдт-нът е воднист. С по-гъст и по-тежък от моя сигурно ще се получи добре. Второ загуби и малката си покривност.
Та днес първо си се намазах с базата и после с фдт-на и съм предоволна.

И по-свежа изглеждам. Фдт-нът ми по принцип е озаряващ, но базата определено засили ефекта. И по-естествено изглеждам.Фдт-нът се разнесе по-равномерно.

Много се надявам базата да не ми запушва порите  Praynig. А и ако както предположи amra предпазва от запушване като изолира фдт-на малко или много ще е върхът!

И друго, което ми направи впечатление е, че снощи много по-бързо си свалих грима. На второто тампонче нямаше почти нищо  Shocked.

# 59
  • Варна
Миналата тема, само четях, но сега реших и аз да поискам съвет.
Търся много покривен фон дьо тен. Досега ползвах Ревлон Колорстей, но сякаш кожата ми свикна и през деня се омазнява  Rolling Eyes
Кожата ми е мазна, с доста големи пори и петънца Tired
Имам SMASHBOX SELF ADJUSTING POWDER FOUNDATION, но май не успявам да я поставя правилно и я ползвам само за пудра.
Четох за фон дьо тена на Импала и мисля, да го взема, но първо да питам - по-покривен ли е от Ревлона ? Да не си правя само колекция от непотребни неща  Tired

Общи условия

Активация на акаунт