ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 574
  • 658
  •   1
Отговори
# 60
Този новият на Клиник, за който говорите, има ли го вече в България? newsm78

# 61
някой пробва ли това?

# 62

Ей, това базата била голяма работа!!!  Joy
Коренна е разликата при мен с и без база  Grinning.

Под очите днес я напластих повече и постигнах по-добър резултат от вчера. За да не подведа някого уточнявам, че чак изразени бръчки нямам /не броя гънките точно под долните мигли/.

Вчера пробвах да смеся базата с фдт-на ми /Bourjois 10 hours sleep effect/ и учудващо не ми хареса. Първо трудно се смесиха може би защото фдт-нът е воднист. С по-гъст и по-тежък от моя сигурно ще се получи добре. Второ загуби и малката си покривност.
Та днес първо си се намазах с базата и после с фдт-на и съм предоволна.

И по-свежа изглеждам. Фдт-нът ми по принцип е озаряващ, но базата определено засили ефекта. И по-естествено изглеждам.Фдт-нът се разнесе по-равномерно.

Много се надявам базата да не ми запушва порите  Praynig. А и ако както предположи amra предпазва от запушване като изолира фдт-на малко или много ще е върхът!

И друго, което ми направи впечатление е, че снощи много по-бързо си свалих грима. На второто тампонче нямаше почти нищо  Shocked.

[/quote]И моите бръчки не са дълбоко изразини,а от самата мимика,а за това да се прикриват по-добре сенките помага ли?Много ме навивате за тази база,но на мен в коз. магазин от който пазарувам ми казват,че нямам нужда.

# 63

И моите бръчки не са дълбоко изразини,а от самата мимика,а за това да се прикриват по-добре сенките помага ли?Много ме навивате за тази база,но на мен в коз. магазин от който пазарувам ми казват,че нямам нужда.

Доколкото помага коректорът да бъде нанесен по-плътно и равномерно. Иначе е съвсем безцветна върху кожата.
Дали имаш нужда от нея или не само ти можеш да прецениш.
 Peace

# 64

Много пъти се коментира, че не е особено добър.

# 65
Аз докато разбера че има нова темичка доста сте изписали.Записвам се да следя

# 66
Бихте ли ми препоръчали наистина добра основа за грим? Имам ужасни разширени пори...матирането не върши особена работа

# 67

не е хубав самия ФДТ а ролера се проскубва много бързо и е за коша.

Бихте ли ми препоръчали наистина добра основа за грим? Имам ужасни разширени пори...матирането не върши особена работа

в предната тема се изписа много за бази, дори само първата й страница да й прегледаш има много. Peace

# 68
аз благодаря за отговорите, а нещо доста покривно да препоръчате?

# 69
Ревлон Колор стей

# 70
Новия на Клиник също е много покривен Peace
Ползвам го вече 3 дена и вчера учудващо забелязах,че няколко черни точки бяха излезли Shocked
Значи наистина работи по предписание Laughing

# 71
Новия на Клиник също е много покривен Peace
Ползвам го вече 3 дена и вчера учудващо забелязах,че няколко черни точки бяха излезли Shocked
Значи наистина работи по предписание Laughing

Кой е новият на Клиник, май съм изпуснала нещо?

# 72
Аз се отказва мот Виши, нещо не ми харесва Confused Някак си не м ие покривен и порите личат.
Пак съм в търсене на нов, вече какво ли не опитах.
Колебая се между Double Wear i Индивидуалиста на Ести.. Rolling Eyes

# 73
 Peace
за сега фаворити са ми парурите на герлен аква и екстрийм

# 74
  • София
MissNellie много благодаря за изчерпателния отговор.Като заговори за безцветна пудра,веднъж на ден ли я слагаш само или матираш от време на време с нея като има нужда да заличи лъсването?Аз накрая съм решила че ако не оцеля с фон дю тена,ще стигна и до безцветната пудра.Аз от обикновената пудра слагах преди и на очите,преди да си купя и да започна да използвам база,та дали след базата мога да сложа и безцветна пудра преди сенките или не е много добре за очите?

Общи условия

Активация на акаунт