ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 714
  • 658
  •   1
Отговори
# 75
Моля Peace
Ами, май по няколко пъти на ден слагам пудра...зависи, каква е кожата ми този ден, къде съм, за колко време...като лъсне, слагам. сигурно има и по-ефективни продукти но за мен това е добър баланс засега.
Клепачите, не мога да обощя, там кожата е тънка, суха и по-чувствителна като цяло, но пък на някой хора е супер мазна също... Базата би трябвало сама по себе си да е достатъчна за да лепнат хубаво и трайно сенките. Ако забележиш че не ти харесва ефекта, сложи и пудра. Пробвай, и ще усетиш дали има разлика и как ти е по-добре.

# 76
  • София
ааа благодаря...аз за лицето просто няма с какво да го матирам,нито крем нито фон дю тен съм открила с който да не лъсвам след час,така че май с безцветната пудра ще пробвам.С тази обкновенната която ползвам,тя не е от най покривните,обаче в гънките на лицето ми остава ако започна да я наслоявам и се отказах от нея.

# 77
Ами то няма нужда да е покривна ако я слагаш само за да матира...за мен пахообразните действат за това по-добре от компактните... вземи си хубава голяма пухкава и мека четка за пудра, нанасяй с лека ръка, т.е. с по-малко продукт на четката, и разнасяй хубаво, с кръгови движения минавай по няколко пъти за да се прелее естествено с останалите продукти по лицето ти. Надявам се това ще ти помогне  Peace

# 78
  • София
ще пробвам обезателно Simple Smile Аз не съм се замисляла над този въпрос коя пудра е по добрата,но като се върна във времето дори прахообразните сенки по добре дълго ми стоят на очите.Но кой ли да се замисли Simple Smile

# 79
Днес купих новия на Клиник Peace

# 80
Здравейте!Някой има ли отзиви за фдт Diorskin Forever и за каква кожа е?

# 81
дълготраен е за смесена към комбинирана кожа е фруиден

# 82
извинявам се ако е малко глупав въпроса но на Urban decay базите,има една лилава и една в златно шишенце.Каква е разликата между двете,щото и на двете пише че са за очи?Да не би едната да е за през ноща,другата за през деня?Питам з-то на арт деко базата за очи ми е слаба,омазнява ми се окото като стане по топло,а още не е лято.Та ако някой с много мазна кожа е ползвал тази база на Urban да каже дали издържа наистина или няма смисъл и за нея да се хабя.

Оригиналната формула е просто база, медната Sin е база, която дава блясък, а златистата Еden действа като база + лек коректор, пигментирана е с цел да изравнява цвета на клепача, да прикрива вени и разни такива. Не съм ползвала другите версии така че не мога да твърдя със сигурност но по принцип уж базата си е една и съща, разликата е само това. Пробвай според мен оригинала, ако ти хареса, пробвай и другите...Моятта кожа не е толкова мазна и нямам оплаквания, но в нета хората с по-мазни клепачи се кълнат в тази база...заслужава си да с е пробва Peace
П.п. цветовете са мацнати само за справка, не стой така на клепача като се разнесе.

За лъсването ,аз лично се отказах да търся супер матиращи продукти защотото не ми харесва как ми изглежда лицето матирано, не ми стои естествено...за това просто ръсвам малко безцветна пудра на Т зоната и разнасям много хубаво, така матирам където е лъснало но останалата част от лицето остава свежа. Доволна съм от безцветната пудра на Ben Nye.

А дали имат фиксатори за устни?

# 83
charlie , благодаря за коментара.А ти пробвала ли си го и можеш ли да ми кажеш дали стои като сух или набрашнен.Благодаря предварително!

# 84
  • Софето
Аз не съм очарована от този фдт, изсушава ми кожата доста, а аз съм със смесена кожа, покривността му е лека, аз бих ти препоръчала на ЕЛ - Дабъл Уеар

# 85
Много ли са тъмни тези цветове на Дабъл Уеар http://us.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/?LineId=5183#5183

# 86

Под фиксатор база за устни ли имаш предвид? Това е продукта на Urban Decay, не съм го ползвала лично, но има хубави отзиви в нета:

# 87

Под фиксатор база за устни ли имаш предвид? Това е продукта на Urban Decay, не съм го ползвала лично, но има хубави отзиви в нета:

И аз се разтърсих и го открих, но мисля че искам фиксатор, който да запечатва червилото, а не база

# 88
  • София
Мими, как е фон дьо тенът - изсушава ли , хидратира ли, покривен, траен, цапа ли дрехи?

# 89
Днес купих новия на Клиник Peace

Мими, кой цвят ти пасна? Аз също съм fresco на double wear и се чудя към кой цвят да се насоча Thinking

Общи условия

Активация на акаунт