ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 678
  • 658
  •   1
Отговори
# 180
Момичета може ли линк към новият на Клиник, и има ли го вече в БГ?

http://www.clinique.co.uk/whatsnew/wn_antiblemish_10.tmpl Това е фдт-а Peace А дали в България го има, не мога да кажа, съжалявам. Ако някой друг знае да сподели  bouquet

# 181
По принцип, аз доколкото знам, има доста по-светли цветове от Фреското, защото аз самата като ходих да се консултирам и 1вият път когато си купих фдт-а използвах Екру, което е доста светло, но като нямам тен ми пасва идеално. След  това обаче прецених, че искам нещо 1 тон по-тъмно и като отидох първо ми препоръчаха фреско, което обаче на мен лично ми се видя доста по-тъмно (поне 2-3 тона), и отидох втори път  Laughing тогава вече друго момиче ми препоръча Дезърт Бейж и мисля, че това е най-подходящия цвят за мен поне. Ето това е пълната гама на цветовете на Дабъл Уеар -> http://www.esteelauder.co.uk/templates/product/spp.tmpl?CATEGORY … ODUCT_ID=PROD1063

Отказах се обаче да купувам ЕЛ, защото нещо като нанасям фдт-а и след около 1-2 часа започва там където имам по-разширени пори да се събира като че ли newsm78 Ако се опитам да го нанеса 2 пъти за повече покривност, пак се получава същото #Crazy Не знам дали преди така е ставало, не помня да съм имала този проблем, а може би просто не съм нанасяла по 2 пъти newsm78.

Както и да е, отказах се да дам 25 паунда за фдт-а и за това в момента искам да си купя или само пудра, добре покриваща, или ще видя да пробвам  този на Клиник да видя той как стои на моята кожа.  Wink

Да, хубави цветове има Double Wear,но никаде ги няма всичките накуп.Навсякъде,където съм гледала имат най много 6 и 2N1 Desert Beige никъде не съм срещала.И означенията пред цвета също имаха значение,помня че съм чувала но не помня какво беше.Някой ако знае да каже Peace
При мен Double Wear се държи добре но ми е прекалено покривен,направо втора кожа.Като правя мимики имам чувството,че той не се движи с лицето ми ми седи на едно място Laughing имам чувство,че ще го разкъсам някъде по шевовете Laughing затова пък лайт весията ми е супер.Общо взето от всичките напоследък използвани фдт-ени бях доволна,но като че ли липсваше нещо...при  новия на Клиник нямам това чувство.

Ти разклащаш ли го хубаво преди да го нанесеш.Аз винаги го разтръсквам хубаво (даже понякога прекалено Laughing) после нанасям на опакото на ръката и размесвам преди да нанеса на лицето.Може да пробваш,не вярвам след това да се наслоява по порите Peace
Може да му капнеш и капчица праймър и да размесиш преди да нанесеш...

Някой питаше за линк,ето : http://www.clinique.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATE … DUCT_ID=PROD98751

# 182
Аз пък до сега не съм обръщала внимание на буквите/номерцата преди цвета, но щом са там сигурно служат за нещо Laughing
Ами в последно време не съм го разклащала много, ама то ми е тестерче (в едно малко шишенце) и може би и за това пък да е ставало така newsm78 Поне преди не съм забелязвала да ми се е получавло така, а пък определено щях да видя, ако ставаше това.

Ще намина в близките дни да проверя този на Клиник, дано да имат цветове и тестерчета да пробвам преди това Peace

# 183
Благодаря ви, момичета.
Новия на клиник го има в почти всички магазини в Б-я.
А за буквите тази статия мисля че е добра:
http://www.mineral-makeup-reviews.com/Cool-or-Warm-Skin-Tone.html
С - Cool - Foundation is pink based
Warm - Foundation is yellow based.
а аз си мислех че е обратното....
N-неутрален

# 184
Къде ги гледате теzи букви? Аz съм с Естее Лаудер .но никъде не виждам такова не6то или не zнам къде да гледам.

# 185
Къде ги гледате теzи букви? Аz съм с Естее Лаудер .но никъде не виждам такова не6то или не zнам къде да гледам.

http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT500&a … p;PRODUCT_ID=3894
Първият цвят например 1W1 Bone, значи че е най-светлия (1) и че е от топлата гама (W) Peace

# 186
Момичета, ползвах една база, която много ми хареса. Но ми свърши, изхвърлих бурканчето и забравих на коя марка е, за да си взема пак. Някой ще се сети ли какво е - малко червено бурканче, имам спомен за някакви акациеви перли  newsm78

Ако ли не, препоръчайте ми нещо хубаво, защото друга не съм ползвала. Кожата ми е нормална, леко към суха. Искам добре да запълва околоочните бръчици.

# 187
# 188

Еее, браво, от раз! Вярно, че Clarins беше  Hug

# 189
Моми4ета пи6а ви zа6тото искам да споделя с вас информация,която може да вие е полеzна при нанасянето на ФДТ.Гледах доста клип4ета в интернет zа раzли4ните видове на нанасяне с пръсти,с тампон4е,с типи4ната 4етка zа ФДТ и 4етка като таzи http://www.maccosmetics.de/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT22212 … DUCT_ID=PROD77897.Та накрая ре6их да си направя един експеримент.Вzех един картон, който е леко гланциран  и сложих няколко капки ФДТ.Първо се опитах да го раzмажа с пръсти,след това с тампон4е и накрая с 4етките. Тампон4ето попива стра6но много от продукта,така 4е не иzлиzа никак иzгодно,а с пръсти,колкото и да раzмаzвах не се полу4и равно.Най хубаво стана с 4етките,но таzи която е типи4на zа ФДТ иzисква два пъти пове4е продукт от таzи,която съм покаzала на МАС.Аz ли4но иzполzвам такава само 4е на АРТДЕКО.Та с нея се полу4и супер.Направо бях въzхитена от реzултата.Първо иzполzвах много по малко ФДТ и второ се раzнесе идеално.
Която от вас има такива 4етки може сама да се пробва вкъ6ти и 6те се убеди 4е просто няма място zа сравнение.
Надявам се , 4е поста ми е не прекалено дълъг и 6те е полеzно на някои от вас.

# 190
дами аз реших да тества един нов фон дьо тен (поради финансови причини, пък и от чисто любоптство). Продукта е на Rimmel - Stay Matte foundation (oil free, talc free, fragrance free). Консистенцията мн ми харесва. (една идея по-гъст от Ревлон Color stay). Взех си номер 103 и мисля че е точно за мен, Ревлон ползвам номер 180 Sand beige (само за сверка ако някого го интересува) Все още не мога да кажа дали съм доволна но още утре ще го тествам. На опаковката пише че държи 12 часа, което силно ме съмнява, но пак имам големи надежди.  Crazy Ако някой го ползва/л нека сподели Simple Smile

# 191
Моми4ета пи6а ви zа6тото искам да споделя с вас информация,която може да вие е полеzна при нанасянето на ФДТ.Гледах доста клип4ета в интернет zа раzли4ните видове на нанасяне с пръсти,с тампон4е,с типи4ната 4етка zа ФДТ и 4етка като таzи http://www.maccosmetics.de/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT22212 … DUCT_ID=PROD77897.Та накрая ре6их да си направя един експеримент.Вzех един картон, който е леко гланциран  и сложих няколко капки ФДТ.Първо се опитах да го раzмажа с пръсти,след това с тампон4е и накрая с 4етките. Тампон4ето попива стра6но много от продукта,така 4е не иzлиzа никак иzгодно,а с пръсти,колкото и да раzмаzвах не се полу4и равно.Най хубаво стана с 4етките,но таzи която е типи4на zа ФДТ иzисква два пъти пове4е продукт от таzи,която съм покаzала на МАС.Аz ли4но иzполzвам такава само 4е на АРТДЕКО.Та с нея се полу4и супер.Направо бях въzхитена от реzултата.Първо иzполzвах много по малко ФДТ и второ се раzнесе идеално.
Която от вас има такива 4етки може сама да се пробва вкъ6ти и 6те се убеди 4е просто няма място zа сравнение.
Надявам се , 4е поста ми е не прекалено дълъг и 6те е полеzно на някои от вас.

дааам съгласна съм и з ачетките и тампончето, но все пак аз с пръсти най-обичам. Продукта се затопля и се разнася по лесно и се слива по-добр е и въпреки това бих искала да те попитам от къде точно си си взела duo fiber brush (таз на МАК, към която си дала линк) никъде не мога да намеря а продавачките ме гледат като изкопаемо... ooooh!  мн ще се радвам ако споделиш може и на лични , че да не нрушаваме темата  Simple Smile   bouquet

# 192
Aми МАС все о6те няма  в България,доколкото zнам се о4аква съвсем скоро да влеzнат в някакъв нов мол в София.Ина4е аz то4но таzи 4етка на МАС я нямам и полzвам такава на АРТДЕКО,която не е никак ло6а.Много е меки4ка и вър6и работа.Аz живея в Германия и тук МАС са много хитови и много фирми предлагат подобни 4етки.Но предлопагам , 4е понеже в България все о6те няма и никой не се е сетил да ги конкурира с не6то по евтино и zа това споменах АРТДЕКО понеже zнам,4е ги има.
Ина4е има6е някаква тема във форума ,където се коментира6е откриването на МАС и там може да попита6 къде и кога.

# 193
Aми МАС все о6те няма  в България,доколкото zнам се о4аква съвсем скоро да влеzнат в някакъв нов мол в София.Ина4е аz то4но таzи 4етка на МАС я нямам и полzвам такава на АРТДЕКО,която не е никак ло6а.Много е меки4ка и вър6и работа.Аz живея в Германия и тук МАС са много хитови и много фирми предлагат подобни 4етки.Но предлопагам , 4е понеже в България все о6те няма и никой не се е сетил да ги конкурира с не6то по евтино и zа това споменах АРТДЕКО понеже zнам,4е ги има.
Ина4е има6е някаква тема във форума ,където се коментира6е откриването на МАС и там може да попита6 къде и кога.

дааам и нея седя  Laughing помислих че си я взеа от Бг за това си позволих да питам все пак благодаря Simple Smile

# 194
  • София
МАС трябва вече да ги има в Сердика от 1вио април,така пишеше на плакатите,а Сефората на 21ви в Керфура ще ги има.

Общи условия

Активация на акаунт