ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 655
  • 658
  •   1
Отговори
# 525
Mомичета искам да си взема Guerlain Parure Aqua, но се чудя дали да не поръчам от ягодката.  Някоя дама от Стара Загора, ако чете тук, може ли да провери каква е цената му във Феери. http://bg.strawberrynet.com/makeup/guerlain/parure-aqua-radiant- … ion/94535/#DETAIL Kато гледам цветовете, май само този ще е най-добър за по-бяла кожа, че немога да открия реална снимка на цвета в нета.

Да попитам от ягодката по пощата ли се получават нещата или с куриер? Благодаря.
   bouquet
В пощата идват.

# 526
Днес си взех на Клиник Супер баланс-9sand като цвят само този ми пасна на тена в момента, другите са много светли.Моята кожа е суха и ми казаха, че е подходящ.Утре ще го пробвам и ще дам отзиви, но някоя от вас ако го е ползвала моля да сподели Praynig.
Много добре се нанася фдт, не е много покривен, въпреки че бях с 25 фактор и вън е горещо въобще не лъснах Hug.

# 527
MissNellie, благодаря  bouquet  за разяснението!
Люлякова, ако успея да пробвам, ще споделя! Wink

# 528
  • София
Мили мами, трябва ми спешно съвет относно няколко фдт, тъй като в града, в който живея ги няма, а днес съм в го-голям град и искам да си взема тъй като моят свършва. Колебая се между http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00959/SNF04LIVEC_180_959104a.jpg ,
 новият фдт на Виши, но не съм сигурна кой точно е - пробвах тестер от едно списание, но не се сещам за името, мисля, че е най-новият, който излезна на пазара, и ето този на Ревлон http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2010/01/Revlon- … eady-Makeup-1.jpg.  Кожата ми е смесена,  по бузките доста суха, челото ми е по-проблемно, нямам много пъпки, по-скоро запушени пори. Искам нещо, което добре да изравнява тена (да покрива червенината по бузите  Embarassed ), да стои естествено, не като маска, и да е сравнително издържливо! Благодаря ви предварително, надявам се някой да ме посъветва, защото нямам много доверие на продавачките  Crossing Arms

# 529
reproche , аз съм за Фотореди на Ревлон. Пробвах го в петък и останах приятно изненадана. Лощото е,че внасят в БГ  само 4 цвята. Simple Smile

# 530
  • cloud number 9
а препоръки за пудричка за лятото?

# 531
Имам няколко въпроса във връзка със слънцезащитния крем и базата:

-  ако се ползва слънцезащитен крем и после база за грим отгоре върху крема преди грима, това намалява ли предпазните качества на слънцезащитния крем? В смисъл дали защитата му може да отслабне от това, че се слага база над него, дали не си взаимодействат по някакъв начин?

-  като се попива лицето с  матиращи кърпички за лице докато човек е навън това може ли да изтрие крема от лицето?

# 532
Няма да намали ефекта на слънчевата защита, по-скоро допълнителния слой ще я увеличи. Но трябва преди да нанесеш нещо върху крема да изчакакаш да попие.

Кремът вероятно ще е попил, но ако триеш повече може да го премахнеш до известна степен.

# 533
    Добър ден, момичета! Извинявайте, че нахлувам в темата! Изчетох каквото можах, но ми е трудно да се ориентирам.Можете ли да ми предложите фон дьо тен на цена около 20-30лв. С нормална кожа съм, при  Т-зоната е по- мазна.

# 534
Няма да намали ефекта на слънчевата защита, по-скоро допълнителния слой ще я увеличи. Но трябва преди да нанесеш нещо върху крема да изчакакаш да попие.

Кремът вероятно ще е попил, но ако триеш повече може да го премахнеш до известна степен.
Благодаря ти, и аз така си мислех  Simple Smile  bouquet

# 535
   Добър ден, момичета! Извинявайте, че нахлувам в темата! Изчетох каквото можах, но ми е трудно да се ориентирам.Можете ли да ми предложите фон дьо тен на цена около 20-30лв. С нормална кожа съм, при  Т-зоната е по- мазна.

Лек но покривен, стои много естествено, не запушва порите, добра издръжливост, и има страшно много цветове(24), не е трудно да се напасне с кожата, има фактор 17.

# 536
  • София
reproche , аз съм за Фотореди на Ревлон. Пробвах го в петък и останах приятно изненадана. Лощото е,че внасят в БГ  само 4 цвята. Simple Smile

И аз много го харесах като ефект, но с тези леки частичка си мисля, че през деня ще подсилват блясъка на лицето като се поизпоти  newsm78 Нещо не ми се струва добър вариант...

Лек но покривен, стои много естествено, не запушва порите, добра издръжливост, и има страшно много цветове(24), не е трудно да се напасне с кожата, има фактор 17.
[/quote]
Този има ли го в България?

# 537
Mисля, 4е в България изглежда така:

# 538
  • cloud number 9
Даа точно така. И аз съм го ползвала и съм страшно доволна, но за лятото ми е малко по-тежък май..... newsm78

# 539
Аз изпробвах един тестер на новия фдт на Bourjois ,който съдържаше екстракти от плодове. Първо, че меришеше доста приятно и второ се нанасяше лесно , не станах на петна Simple Smile Издържа цял ден . Но аз лично препоръчвам на жените, които нямат чааак толкова голяма нъжда от фдт през лятото да не си слагат . Просто един лек крем е достатъчен , естествени сме по-красиви Stuck Out Tongue а и  оставете кожата да диша Wink

Общи условия

Активация на акаунт