ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 640
  • 658
  •   1
Отговори
# 585
Aз също малко на сляпо го взех този на Клиник, по препоръки главно от тук, пробвах тестер на номер 3, но беше мноооого тъмен, отидох в магазина после да искам тестери за 1 и 2, за да преценя кой точно да взема, те ми казаха че нямали вече Crossing Arms И уж там на място ме мацаха и с 1 и с 2, и решиха че съм номер 2, та го взех него. Още не съм го пробвала обаче, че имам да си доизползвам сегашния. Много се надявам да съм уцелила цвета, че иначе пак ще си ходя с по-тъмно лице ooooh!

# 586
Значи  ще е голям  късмет ако го има в Бургас  и особенно  мостра   Peace
имам го със сигурност в дъглас

# 587
  • София
http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2010/01/Bourjoi … -Foundation-2.jpg
Какво ще кажете за този? Как е като покривност и издържливост?  bouquet

# 588
Докладвам за Шанел Вюталюмиер. Доста сериозна покривност, перфектен за вечер грим . Малко по-гъста текстура ,за лятото малко тежичък. Иначе прикрива доста несъвършенства и дава сияйност. Лицет остав акато кадифе и ине лъсва .Вече съм 8 часа с него

# 589
  • София
Мис Нели, благодаря ти за разясненията, ще се опитам да го наподобя с наличните ми продукти. Hug

Пролет , имат брокатчета да, но те са супер микроскопични.. аз обаче не нося лещи и незнам как биха ти се отразили- пробвай от тестерите да се напудриш.. Thinking

# 590
Момичета,чувала съм  ,че е правилно  ФДТ-на да се взима с  един тон по светъл от тена на лицето?
Това е  съвет многократно повтарян от професионалисти в тази област.
Вие така ли си  избирате и знаете ли защо,трябва  да е малко по -светъл? newsm78

# 591
Хм, аз знам че трябва да се напасва на цвета на шията и деколтето по-скоро, за да не стои после като маска, с  различен цвят.
З а мен лично има повече логика, защото аз ходя целогодишно с лек тен, и на лицето тена ми пада доста по-бързо от на тялото, защото отнася доста по-сериозно търкане и миене заради грима, и ако си взема нещо което е един тон по-светъл от лицето, тялото и шията  ми ще са 2 тона по-тъмно и ще съм Sick

# 592
Аз преди месец  ходех с тон, че и два по-светъл и беше много грозно.Тялото ми от солариума стана доста тъмно, а лицето остана леко по-бледо и за капак като нанесях и зимния ми светъл фдт и получавах една разлика и всички познати ми задаваха едни въпроси Close.Новия ми на Клиник го съобразявах с тялото когато го купувах и сега се получава толкова естествено, че сега все едно съм без.

# 593
  • София
обаче аз пък като не ползвам солариум един тон по светлия фон дю тен ми седи перфектно.Аз съм със светла кожа и мислех че ще седя като порцеланова кукла,обаче по светлия цвят озарява лицето.За тези които не си поддържат тъмния тен и през зимата просто си е екста.

# 594
  • София
Днес се сдобих с  Bourjois Healthy Mix и минералния фдт на Ревлон! Последният го взех, защото беше намален на 11,45лв., има спф 10, надявам се да остана доволна и от двете!

# 595
Днес се сдобих с  Bourjois Healthy Mix и минералния фдт на Ревлон! Последният го взех, защото беше намален на 11,45лв., има спф 10, надявам се да остана доволна и от двете!

В Бонжур ли е намален минералния ФДТ на Ревлон? Simple Smile Доволна ли си от него?

# 596
  • София

В Бонжур ли е намален минералния ФДТ на Ревлон? Simple Smile Доволна ли си от него?

Да, в Бонжур е, но мисля, че е до неделя или понеделник. Все още не съм го пробвала този на Ревлон, но му бях хвърлила око от както излезна на пазара и реших да се възползвам, намалението наистина си е супер  Peace Ползвала съм на Лореал минералната пудра и бях много доволна от нея, тази на Ревлон има много лек фин блясък и спф 10, но все пак когато я пробвам ще дам отзиви  Simple Smile

# 597
Много благодаря  bouquet

# 598
Момичета , препоръчайте ми фдт за лятото, предпочитам да е по-лек с лек блясък.
Благодаря ви предварително HugПреди ползвах на Боржуа но поне от година и нещо го спряха от пазара.Сега съм на DREAM SATIN fluide  на maybelline, миналата година бях питала в няколко магазина в бг но навсякъде ми казаха, че го нямало още на българския пазар.

# 599
Момичета, ако някой е ползвал ФДТ Perfect Light -Guerlain, нека сподели впечатления.  Има ли добра покривност и въобще заслужава ли си   цената?

Общи условия

Активация на акаунт