Нашата малка вградена ниша

• 18 407
  • 74
  •   1
Отговори
# 60
nas, i pri men e sashtoto polejenie...v nishata mi e peralniata i dr djunjurii......kazvash ,che ne iskash perdenca,a kam kakvo se orientirate...az taka zacepih s moita nisha ,che idei ne mi idvat Embarassed

# 61
  • София
Браво! Страхотни неща сте сътворили. Поздравления и за интересния блог!

Благодаря, той е ново начинание, и на нас самите ни е много приятно да събираме на едно място всякакви вдъхновяващи идеи за дома.
може ли да пратиш линк, че нещо не го намирам?!  Simple Smile

# 62
nas, i pri men e sashtoto polejenie...v nishata mi e peralniata i dr djunjurii......kazvash ,che ne iskash perdenca,a kam kakvo se orientirate...az taka zacepih s moita nisha ,che idei ne mi idvat Embarassed
Бейби, насочили сме се към плъзгащи се вратички, но незнам още от какъв материяал  Simple Smile

# 63
Бейби, насочили сме се към плъзгащи се вратички, но незнам още от какъв материяал  Simple Smile

Predpolagam shte gi pravite po porachka,zaradi visochinata ili?
Imash li niakakvi snimki ,ot koito da si cherpala ideia? Simple Smile

# 64
Бейби, нямам снимки  Sad Просто найй- вероятно ще са алуминиеви или пвц, но задължително ще се с огледала  Peace

# 65
Страхона е нишата! Поздравления!  bouquet
Но освен тази красота, защо не виждам други? Да не би да се е наложила да редактираш подписа си? Би било жалко, кой видял - видял...Другите можем само да гадаем  Sad

# 66
  • Хасково

Благодаря, той е ново начинание, и на нас самите ни е много приятно да събираме на едно място всякакви вдъхновяващи идеи за дома.
може ли да пратиш линк, че нещо не го намирам?!  Simple Smile
И аз искам!

# 67
Бейби, нямам снимки  Sad Просто найй- вероятно ще са алуминиеви или пвц, но задължително ще се с огледала  Peace
nas,ideiata s ogledala sashto e mnogo dobra,ako ia napravite predi nas pusni snimki za da ia vidim Simple Smile

# 68

може ли да пратиш линк, че нещо не го намирам?!  Simple Smile
И аз искам!

http://krasivdom.com/

/vmesto avtorkata/

# 69
  • София
мерси  Grinning

# 70
Ооооо,влюбих се! CrazyМного е красиво!  bouquet

# 71
Здравейте. Търся приятели, които играят countrylife.
Аз съм в началото на играта и не мога да разбера как мога да разширя полето , на което си садя растенията? Искам да имам повече място , за да мога да си купя къща , мелница и др. неща, но в момента поленцето ми е много малко.
Моля ако някой знае как става това нека ми отговори.
Предварително благодаря.

# 72
  • BG
Поздравления! Щом този малък детайл от домът ви е толкова красив, представям си в каква чудесна къща живеете.   bouquet

# 73
  • Стара Загора
  bouquetстрахотно е

# 74
  • Някъде на път....
Country Life, поздравления!   bouquet
Много стилно - личи си, че имате усет за красивите неща!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт