Нашата малка вградена ниша

• 18 418
  • 74
  •   1
Отговори
Здравейте,

Бих искала да покажа по какво работихме тези дни със съпруга ми. От дълго време в коридора на подпокривния ни етаж стоеше една ниша, която бяхме предвидили за вграден гардероб. Най-после успяхме да намерим време за нея. Съпругът ми, който е дизайнер и занаятчия, реши да направи нещо уникално за врата на нишата, и ето какво се получи:

Вратите са направени от МДФ, които изрязахме на CNC фреза. От задната страна на отвора, което аз трябваше да ушия. Плата за пердето купихме от CОMO, и излезе доста сполучлив избор. Трябва да призная, че резултатът надмина очакванията ни и самите ние бяхме много приятно изненадани. Малкото коридорче придоби съвсем ново излъчване. Концепцията за гардеробна врата с перде използваме за първи път и я намираме за доста удачна не само визуално, но и от практична гледна точка. По този начин се избягва спарването на дрехите в гардероба.

Ето още няколко снимки, които показват по-отблизо вратичките, които направихме.

Комбинацията от фрезована вратичка и плат толкова ми хареса, че вероятно ще я използваме и за нощните шкафчета в спалнята.

В момента подреждаме и организираме вътрешността на нишата и когато сме готови ще покажа още снимки.

# 1
Отдавна не съм виждала такава красота, сътворена в домашни условия.
Всъщност и в условията на голяма търговска марка не съм виждала.
Браво, невероятна работа. Не знам колко време и усилия коства това, но не мога да се нагледам на детайлите - толкова е изпипано всичко...   bouquet

# 2
  • София
Много е красиво. Поздравления за майстора и за помощничката.
А и като пишеш, че е занаятчия - може би ще има и други поръчки за красиви неща.
Иначе, повечето майстори правят едно и също.

# 3
  • София
Страхотно! Браво на вас!

# 4
Идеята е страхотно, много красиво се е получило. Поздравления.

# 5
Много красиво и уникално се е получило!!!    bouquet

# 6
Страшно ми хареса, поздравления! Нали не се сърдиш, но ще взаимстваме идеята ти, даже ще накарам мъжа ми същите вратички с дизайн да направи. Аз имам едно такова място под стълбището, а искам и в спалнята да не слагам гардероб, а да си направя дрешник.   bouquet

# 7
Елегантно, очарователно и направо запленяващо!  Heart Eyes
Поздравления за съпруга ти и за теб.

И заглавието на темата ти е много приятно.

# 8
Благодаря ви за милите думи и много се радвам, че ви е харесало Simple Smile Аз вече два дена като минавам по коридора или се качвам по стълбите само към вратичките гледам.

Lora_mum, разбира се, че можете да взаимствате идеята. Самите ние бяхме вдъхновени от снимка в едно списание на нощно шкафче, направено на същия принцип с перде, само че вратичката беше с друг орнамент. Дизайнът на нашия орнамент го направи мъжът ми Simple Smile

# 9
Разкошно Simple Smile а какво чудо на техниката е снимано  Shocked

# 10
много свежо , оригинално и красиво ...

# 11
Разкошно Simple Smile а какво чудо на техниката е снимано  Shocked

Снимали сме с Canon 500D и широкоъгълен обектив Sigma 10-20, ама както се вижда от снимките още не сме се научили да я използваме тази техника както трябва.

# 12
Поздравления и от мен за прекрасната идея! Пъвоначално си помислих, че това са снимки от някое списание. После прочетох. Изключително красиво и много уютно.   bouquet

# 13
Снимали сме с Canon 500D и широкоъгълен обектив Sigma 10-20, ама както се вижда от снимките още не сме се научили да я използваме тази техника както трябва.

Невероятен е и досбре сте се справили   bouquet

# 14
а в България ли става действието ?
защото тия врати не ми изглеждат да са като в Бг.

Общи условия

Активация на акаунт