Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 890
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • На плажа
Ееееее Аси,най-накрая се завърна,добре дошла
Този Ради,направо уби рибата Mr. GreenЗа един месец толкова нови събития са се случили,блазе ви.Хайде вече ще се включваш честичко,нали Wink

# 526
Здравейте отново от Прага.

Видяхме се със Трейси, верно много бърбори Mr. Green, много е сладка, запознах се и една нейна приятелка, също много сладка, а Дани такъв кротушко е, не му се чу гласа. На мен не ми донесе сладки Crossing Arms, следващия път ще идвам на софийската среща да мога да хапна и аз Joy.

Ние сме си даже и дамички вкъщи.

Joy Joy Joy, много се смях, викам тази Лидка на Макси дамичка ли вика, докато разбера че си се объркала Joy Joy.

Весело изкарване на празниците и от мен   bouquet. Ние заминаваме на вила по всяка вероятност.

Гери, извинявай, ми аз ги занесoх останалите в Шумен и щях да взимам, ама забравих. Много съм заплесната. И на мен ми беше много приятно да се запознаем. Лятото пак ще си идваме във Варна и обещавам да донеса - за тебе цяла кутия Simple Smile Жулиана ми донесе кремчетата както обеща, даже беше купила шапчица за Дани, много мило от нейна страна. Дарито е голяма сладурана и изобщо ти забранявам да й викаш шишко  Mr. Green ЗА гошинината ви - знам аааааз. А за снимките - еее, ама верно сме ГОЛАМИ ЗАПЛЕСИ бе, и аз носих фотоапарата и заправих да го извадя. Ми то всички като наизвадихме пюрета, гърди ... и кой да се сети. Ама лятотоооооо- дет викаш, ще се снимаме голечки ....  Joy Joy Joy Joy И Биа да идва, да не се офлянква.

Весели празници на всички и от мен.
Чеситито ни християнче Ния.
Всички много ми липсвахте.
Отивам да ви дочета и после пак ще се отчета. Моля всички от срещата да ме намерят на скайп (winnie_the_poohy), за да ви пратя снимки на бебчетата.
Поли_зо, чакам те да се появиш в Прага  Hug Айде да си прекарате хубаво по женски.
Аси, добре си се завърнала.
На всички яйцата са ви страхотни, Биа - комплименти, Яна_вд, Лиде, Тина, всички сте направили чудесни яйчица.
При нас боичките са много гадни тази година, не се получиха много яйцата, наснимах всичко де. Мама е направила страхотни козунаци, после ще пусна малко снимки.
Честити зъбчета на всички.

tracy_t и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Е това не ми се беше случвало  Shocked

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 14:09 от tracy_t

# 527
Христос Воскресе!! Ние се върнахме...почвам да чета назад..че доста сте изписали  Heart Eyes
Само да кажа, че спящия Теди пристигна...ама за някои мацки беше късно  Cry но за други неееееееее Mr. Green (имам предвид срещата в Казанлък)
Беше суперрррр...много съм впечатлена от мацкитееееееее направо разкошни... А Анди с тези очи....мале малееее
Деската е супер мацка - финна и позира за снимкаааа - просто е уникалнаааааа
Али има страхотна усмивка!!

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 16:10 от alegoria

# 528
Христос Воскресе!Много здраве,любов,разбирателство на всички вас и семействата Ви! Hug

Ние празнувахме с нашите,нищо особено по семейно му.Месех козунаци и в интерес на истината направо не повярвах колко добре ми се получиха,е едните малко раничко ги извадих,та бяха малко тестени,но другият,най-големият е направо чук ммм,как сама си се хваля,хаха Crazy

АСИ,добре дошла отново.Радвам се,че сте изкарали хубаво.Честити зъбчета. Hug

Е нямат нищо общо с красотите на Бия,но тя се е подготвила предварително,даже тема пусна в готварския Mr. Green
Да,бе подготвила съм се аз,пуснах тема,да защото все се каня да сътворя нещо по-различно,макар,че и други години все нещо ми хрумва,обичам да си експериментирам,но честно казано не съм се подготвяла особено,яйцата не са кой знае какво.Догодина,ако имам повечко време ще се постарая,а до тогава ще събирам идеи  Mr. Green
Момичета,браво всички яйца са чудесни. Hug

Трейсиии,добре дошла и ти отново,жалко,че не остана за поевче време,но нищо лятото ще се видим. Grinning  и ще се снимаме по бански на плажа  Mr. GreenHug

alegoria,браво за срещата супер.Качи ли снимки?С кой се видяхте?

# 529
Снимки чакам от Янчето и Магаре, че аз бях забравила фотото  #Cussing out
Но тя Жижин е казала кои бяхме  Hug
Янчето, Гери, Танчето и моя милост  bowuu

# 530
И ние сме си вече в София. Тъкмо мъжо къпе децата, и ще ходя да оправям леглото и да подготвя да ги обличам.
Много са ви хубави яйцата, доста сте се постарали. При нас свеки ги прави, аз нещо нямах желае, повече гледах. А така ме цепи глава, че ми никне мъдрец...Айде до после.

# 531
Христос воскресе!
И ние се завърнахме от мама и тати! Добре си изкарахме, ама си беше изморително пътуването, въпреки че Марти се държа геройски.
Мерси за поздравленията за зъбчето и за месечинката на Марти!
Страхотни са ви яйцата, аз не съм боядисвала, сестра м исе погрижи, не знам как успявате с бебоците...
Айде, лека ви вечер!

# 532
  • Кърджали
Не съм се вясвала няколко дена. Бяхме си на село. малко на свеж родопски въздух.
Кати ме съсипва напоследък. Буди се по сто пъти на нощ, вече и аз си нямам идея за причината. Не ще вода, залъгалка, не дава да докосна и да намажа венеца и. Успокоява се единствено със сукане, суче толкова вяло, че си мисля, че причината за буденето и не е толкова гладът. Ама каква е, аджеба, не знам. Накрая се сдърпахме и с мъжо, защото като си бяхме на село, все и даваха нещо да опитва, нещо да хапне, нищо, че сто пъти предупреждавах, че след малко ще си яде пюрето.Ама какво съм разбирала аз, детето трябвало да яде всичко.И накрая, естествено, ми бута лъжицата, защото вече не е толкова гладна, и и е по - интересно да се оглежда и играе. И така цял ден не хапва добре. Опитах се да обясня това , даже накрая вече се ядосах, а тази сутрин след поредното стократно будене, пак повторих,че не трябва да и се дава непрекъснато нещо да дъвче. На което мъжо отговори -Докажи ми че се буди, от това, че и давам от нашата храна.Прекипя ми направо.Аз какво казвам, той къде го избива.
Днес като нямаше кой да я охранва непрекъснато, детето си хапна добре, е, не си изяждаше цялото количество, но тия дни и без това е с намален апетит.
Вчера и майка ми ми довдигна кръвното, като изръси, че на братовчед ми детето на 6 месеца тежи 9 килограма, па Кати на 8 едва едва тежи толкова, колко слаба била. щото нали аз насила я държа гладна, и не и давам да качи и грам.
Е, как пък, да му се невиди,сякаш всички други мислят доброто на това дете, само аз не ...  ooooh! Crossing Arms
Днес по едно време от безсънието направо ми беше зле, имах чувството, че ще припадна някъде Ама няма как, ще дочакам Кати да почне да си спи нормално, та и аз да се наспя. ЧЕ явно наоколо всеки знае само да дава съвети. Като за капак, след като чистих теракота на коридора, така се подхлъзнах и паднах, че ръката ми е хубаво натъртена.
Това диване се  изправило на масата и се опитва да набара мокрите кърпички.

# 533
Еее темичката започна да се раздвижва, една по една мамите се появяват Grinning
Ние днес изпратихме нашия дядо да си ходи и вече сме си тримцата, добре че времето беше идеално за празниците да се разхождаме по цял ден   Nature Sunny
Алегория само ние ли изтървахме да видим големия ти сладур, хм чак ме хвана яд че не поостанахме още малко  smile3516 ама малкото зверче като огладня   breastfeeding.Благодаря за комплиментите към Али.Скоро пак да дойдете.

# 534
И ние в Софияяяя... за жалост.
Уж щяхме в Стара Загора да ходим и в последния момент сменихме посоката.. Ходихме с нашите, с брат ми, снаха ми, племенницата и кучето на вилата.. Е, няма такъв рай! Времето беше променливо, което не ни попречи да попечем бузи и баджаци в по-топлите часове, но сутрин в 7 си беше и -3градуса  #Shocked иначе и по 20..
Ето го и снимковия материал от малкото време, през което Преслава беше будна Mr. Green

Нашата пролет..
Чук чук яйчице..
С Киара..
На мама козунака...
И яйцата... 
Искам паааак   Heart Eyes

# 535
Александра спокойно и ние сме така.Днес баба ми ми вика също,че Алекс е слаб сравнение с комшийчето което баба му ми дава съвети,че трябва вместо да го кърмя през ноща степче да му правя на детето  Joy Joy  Аз вече не се нервя.Викам си наум времето ще покаже кой прав и кой крив.

Добре завърнали се на всички   bouquet

Ние днес решихме да се разходим до хайдук чешма,но дъжда ни попречи да се катерим по скалите.Поне фотографирахме Алекс на полянката  Laughing Laughing

Хайде и другите да се завръщат,че ми се чете докато приспивам Алекс  Grinning  Hug

# 536
Благодаря ви моми4ета, за посрещането /Лидето, Тин4ето,Трйси и Биа/ Hug
Про4етох малко назад, по диагонал...благодаря на тзи ,дето са се сетили за мен..много мило ми стана.
Явно,все пак съм  ви липсвала/на някои от вас/ ,както и вие на мен.
Гледам , хубави срещи сте и спретнали и в София и в Канзас...браво, браво
Биа, страхотни са ти яйцата 
Буби4ка, браво за хубавото изкарване...много хубава Преслава, особено с тоя венец на глави4ката
Александра  Hug Не се ядосвай мили4ка...
Ееееее Аси,най-накрая се завърна,добре дошла
Този Ради,направо уби рибата Mr. GreenЗа един месец толкова нови събития са се случили,блазе ви.Хайде вече ще се включваш честичко,нали Wink
Тин4е, то по4ти вси4ко се слу4и миналата седмица...сякаш за няма и 10 дни усъвършенства вси4ко... и пълзенето , и сядането сам...и бърборенето..., 4е и зъбите избиха Mr. Green
А ве4е казва и мама...наистина много се промени за отрицателно време...ве4е не е бебе, а е голямот мом4е  Mr. Green

# 537
Бубе,Преслава е мнооооого сладичка,принцеска малка. Hug

Александра спокойно и ние сме така.Днес баба ми ми вика също,че Алекс е слаб сравнение с комшийчето което баба му ми дава съвети,че трябва вместо да го кърмя през ноща степче да му правя на детето......

Shocked ShockedСТЕПЧЕ?!?!?Тва серозно ли?!Няколко пъти чета и препрочитам и викам да не би аз да съм прочела както трябва.Ужас направо.Наистина ли има такива хора дето си гледат по тоя начин децата?!?Направо не е за вярване. ooooh! Мене пък ония ден една позната ми разправя как бебето и когато било на 5 месеца вече смучело ПЪСТЪРМА  Sick и аз да съм почвала да давам вече разни такива неща.....абе...свят шарен-хора разни,то какво се изумявам,просто хората трябва да обръщат малко повече внимание на децата си и да четат и се интересуват от НАЙ-елементарните неща.

Eee Трейси качила си снимите в албумчето-браво още веднъж и тука да ти кажа,чудесни са снимките! Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 22:29 от Биа _

# 538
Да СТЕПЧЕ дава бабата на внучето си.То понеже го гледа тя и затова  дава това което знае тя.Макар,че майками каза,че аз степче не съм пила като бебе.Даже тази баба ми вика,че храня Алекс с боклуци демек пюрета и АМ.Разговора ни беше на тема хранене на бебето понеже ме видя да го кърмя на пейката и ме погледна ето така  #Shocked и ми каза да спирам с това,че после много трудно ще го отбия.Вика ми дай му кисело мляко,степче,супичка.

Ааа Аси липсваше на всички то на мен всички ми липсват поне така докато чета не се оплаквам,че друсам бебо  Joy

Има снимки отивам и аз да видя,а утре ще кача на бебо да видите как гони кучето на село с проходилката.  Joy hahaha

# 539
Лелеееееее, степче  #Crazy Е, тая баба по нейно време степета имало ли е? То едно време банани нямаше, пък за степчета не знам. Разбирам да каже сок от някакъв плод, но СТЕПЧЕЕЕЕ. Добре, че покрай мен няма такива (само баба ми ме дразни от време на време, ама я оправям на бързо  Mr. Green ).
Миташки има вече зъбче отдолу, а както ви казах на мен ми никне мъдрец, и вдигнах температура, та пих един панатол. А и гърло ме боли, утре май ще ходим при доки. То така или иначе трябва да се ходи, че каката ангина ми изкара и за 1-ви път пи антибиотик, та да види и децата, а тая седмица няма да ходи на ясла, чак другата, дано да е напълно здрава и да не се разболява повече  Praynig
Ще лягам май да се потя под завивките, че пак ме заболя глава. Малеее, на дърти години да патя от зъби.
А колкото до пълзенето назад - повечето така започват, първо назад Simple Smile И Миташки така беше. Сега иска все да се изправя и да стои прав, ама няма кой да го държи, да се учи сам  Crossing Arms Ще става, ще пада, ще се научи. А за щипането - и той е така, но аз режа 2 пъти седмично ноктите доста дълбоко, щото иначе може и кръв да ми пусне. Вие защо не режете ноктите?

Общи условия

Активация на акаунт