Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 890
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Ха, това със степчето и мен направо ме закопа.
Аз само влязох да ви кажа, че съм качила снимките и съм ги надписала, който иска да зяпа - просииииииим.
Бубичка, много е сладка Преслава наистина с този венец Simple Smile
Аси, еее, браво на вас, разкошни неща са ви се случили през последните 10 дена. Само така.
Дани продължава упорито да пълзи само назад. Дано скоро тръгне и в правилната посока  Joy
Цвети, много кофти това с мъдреца, дано се поравиш скоро.
Ние още зъби нямаме, ще си ги чакаме. Може и да се появят скоро, понеже Дани последните няколко дена много не иска да яде пюрета, все да цока търси, а на мен май нещо взе да ми намалява кърмата Cry дано не спре .... ще опитвам до последно, няма да се дам. Имам такова желание да кърмя поне още 7-8 месеца, да видим.
Айде лека нощ на всички, аз след един кекс ще спя като бебе - демек ще се будя на всеки три часа за хранене  Joy Joy Joy Joy Joy
Айде да се връща Бърборанката да си види малката кокона какви хубави снимки има

# 541
здравейте момичета
а добре сте се завърнали всички Hug радвам се,че сте си изкарали чудесно
Алекс,не се ядосвай,следващия път като видиш,че тръгват да я хранят Кати,я вземи най демонстративно и не им позволявай да я тъпчат и ще се усетат сами,че трябва да престанат Peace
кви са тия степчета бе!това бабе уред ли е бе? ще разправя че АМ и пюретата били боклуци,че тя има ли престава в тия степчета колко химия има вътре,че то са оцветители,аромати и т.н. Crazy пък и пъстърма давали некви там,е много нередовни хора има ужас направо #Cussing out
Цвети,къв мъдрец ти избива бе душа,на мен вече втори ще ми вадат а на теб сега ти избива,не ли е малко късно newsm78 дано не те мъчи много време Hug
няма да ви казвам за яйцата,вие си знаете,че са много хубави,да не се повтарям и аз Peace
имам едно въпросче:
- възможно ли е когато тръгва да избива зъбче да се зачерви гърлото,и да кашля бебето?

# 542
Цветито - яз все забравям да ти кажа, че мъжо е търновец и тоя град много ми харесва Wink Да ти кажа,че на мен голямо никнене ми никнаха тия мъдреци и накрая ги извадиха, само един остана и ме е страх да отида, ама може скоро да се наканя де, та и гърлобол съм имала от него. Предопреди като отиваш на лекар, че ти никне, за да видят дали не е от зъба  Peace
Александра - ние срам, несрам ядохме кознак и пихме бира  #Crazy Дядо му на нещо хубаво няма да го научи, ами на това. Без малко и кола да му даде, ама вече почнах да креща  #2gunfire Е как може такива хора да има немога да си го обясня и все като кажа, че неможе да му се дава и т.н. : "тя майка ти ей ся ще излезе и дядо ще ти даде, не се притеснявай"  #Cussing out А и не го е виждал от 2 месеца да не кажа и повече, а живее през 2 квартала  #Cussing out Мнооооогоооо заинтересуван от внука си, няма що  Crossing Arms
Бубичка - страхотни яйца и козунака е станал прекрасен, а ти щеше да отричаш  Mr. Green Преслава голяма кокона с венеца  Hug
Трейси - отивам да гледам снимкиииииииии  Hug Браво на Дани, че е слушкал толкова много и всички майки го похвалиха  Heart Eyes
Руми - незнам при бебчетата дали е възмойно, ама сега като казах на цветито за мъдреците ми ак са излизали, аз лично съм имала такива симптоми, а дали бебе може да ги има - незнам. Дано да е така и да не е болен Тонката  Hug Бързо да избиват  Praynig

# 543
Христос Воскресе

почерпка от Кубрат за всички бебенца  Hug

# 544
  • На плажа
Цвети и на мен като ми никна мъдрец ме болеше гърлото,ама какви са тези зъби бееее #Cussing outза какво са ни тези мъдретци,след като ни мъчат докато излезнат и после,хайде да се вадят,че се развалили  #2gunfire
Алек моите хора много рядко отварят дума за храната,чак съм учудена как никой не му предлага на Ники разни,,вкусотии,,Е вчера баба му реши да му даде да опита картоф от печеното с фикс Маги малки тайни и понеже това е само химия и казах да не дава,пък тя вика,,ееее мамо пък аз искааам,,все едно Ники си иска.Той пък не го хареса,на ти Mr. Green
Бубе очите ми взе тази Преслава с този венец на главата,а козунака е направооооо ох,отивам да си отрежа едно парче,добре,че има Mr. Green
Трейси,личи си кои снимки са снимани от теб,само  онези,обърнатите не можах да ги разгледам добре  Peace
Руми възможно е,да е от зъби,но имай в предвид,че тогава просто отслабва имунната система и по лесно се хващат болести.Затова е хубаво да се види и от лекар  PeaceДано да не е нищо сериозно и дон Тони да се оправи бързо  Hug
Италяна добре дошла и на теб,браво на героя Марти за послушанието Peace
Аси завиждам ти за развитието Mr. GreenКак пък моето дете не иска да пълзи значииии,много ми се иска,вярно,че тогава очита ще са на 6 Shockedама....ми се иска,пък и зъби нямаме още ooooh!

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 09:44 от tina1801

# 545
Добро утро Сладурки

Яна Вд ...ква е тая луда бабка  Shocked Степ4ета -меп4ета ....  #2gunfire
Лиде ...опасен дядо имате и вие.Аз нямах тия проблеми...,не 4е нямаше изре4ения от сорта "Дай на детето да опита това...дай онова..." Ама аз директно казвах НЕ...., той яде само пюрета, каши и АМ и тва е.... и никой не е настоявал пове4е  Grinning Ама все пак си зависи от хората де- мойте са разбрани.... а свеки е направо невероятна жена...Толкова много ми помагаше тая жена, 4е нямам думи направо...и за всяко нещо се допитваше до мен,дали може това и онова...
Тин4е, споко..има време...И вие ще пролазите...а може и направо да проходите.Има деца ,които неискат да лазят,а направо тръгват да вървят
Трейси Много са ви хубави снимките.Дано да си имаш още дълго време кърма и да си се кърмите....

# 546
Христос Воскресе!Ние освен Великден имахме и семеен празник, че нали сме Великови Grinning
Изкарахме си супер, направо не ми се завръщаше в София и ако нямах изпити тази седмица щях да остана. На самия Великден ходихе на Старосел с малката туристка.
Яйцата ви са станали страхотни!

# 547
Добро утро и от мен  kaffeetrmker_2
Аз отново приспивам Алекс,че е нещо кисел явно не си е доспал  smile3504
Ето и малко снимки:

http://ianainiki.snimka.bg/baby/aleks-v-prohodilka.489248

Времето пак е мрачно видяло се е ,че все вкъщи ще седим  Cry

# 548
Яна Вд... много сладък Алекс.Горкото ку4е  Mr. Green ...голяма гонитба е паднала сигурно.А теб не те ли е страх да му даваш да го пипа...? newsm78

# 549
О да Мечо бягаше от него той дели го гони.Пипнал го е не повече от 3 пъти само докато стигна до него и изгоня кучето и почваше пак да го гони,но Мечо май не обича деца и бягаше  Joy

Честити месечинки на порасналите днес

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 10:20 от iana_vd

# 550
Ехоооооо... върнах се! Прекарахме страхотно, а за времето в което ни нямаше Ема се е наушила да обикаля с проходилката, да яде твърда несмляна храна, както и бисквите и козунак #Shocked Вижда ми се много променена. В началото даже не ни позна и ни стана много мъчно. Днес ще ида до близката Ясла да попитам за безмлечна кухня.
Още не съм ви изчела, но скоро ще наваксам. Целувки {}

# 551
  • На плажа
Яна-вд голям кеф е да гони кучето,а Mr. Green ама и китките е ускубал май  Laughing
Joanna87,браво на сладката Ема,върви напред....Обаче нищо не каза за почивката и там какви острови бяха newsm78 Бързо да даваш снимки да оплакнем окото  Mr. Green

# 552
Joanna87,браво на сладката Ема,върви напред....Обаче нищо не каза за почивката и там какви острови бяха newsm78 Бързо да даваш снимки да оплакнем окото  Mr. Green

Дааа...и аз искам симки...и подробности  bowuu

# 553
Яна_вн- браво на кучетооооо  hahaha герой е  Peace А малкия бандит и китките е подкарал да скубе  Party
Трейси - къде си ги сложила в снимки.бг, че аз нещо немога да оцеля албумчето или ти си имаш профил там???
Аз отивам на курс за захранване на бебенца след 7 месеца. Малко съм снощна, че ходихме нагости и късничко се прибрахме и трябва да мъкна всички манджи за обедното хранене, нооооооо ще се ходи, че ми е интересно.
Лек и спокоен ден от нас   bouquet

# 554
Добрютру
Изчетох ви  Peace Сега да кажа как изкарахмееееее....
Ходихме и на село при моите баба и дядо. Теди разбира се беше разкошен  Hug Само се усмихва, гука и вече пее...като славейче е, ама малко ми надува главата  Rolling Eyes
Много хубаво изкарахме!
Вуйчо му му купи кожено яке  Mr. Green Вече си имам малко рокерче! Ама якето наистина е много яко де (после ще ви пусна снимка да го видите)
Иначе ми беше голям кеф - да има кой да ти слага - вдига..
И много яки яйца боядисахме...ама как цапахаааааа..Теди набързо тикна едно в уста и беше с червило  Joy
Ето яйцата-правят се с алкохол  Laughing

И ето малкото ми рокерче (не се вижда много хубаво ама да добиете представа)

Общи условия

Активация на акаунт