Аз само влязох да ви кажа, че съм качила снимките и съм ги надписала, който иска да зяпа - просииииииим.
Бубичка, много е сладка Преслава наистина с този венец
Аси, еее, браво на вас, разкошни неща са ви се случили през последните 10 дена. Само така.
Дани продължава упорито да пълзи само назад. Дано скоро тръгне и в правилната посока

Цвети, много кофти това с мъдреца, дано се поравиш скоро.
Ние още зъби нямаме, ще си ги чакаме. Може и да се появят скоро, понеже Дани последните няколко дена много не иска да яде пюрета, все да цока търси, а на мен май нещо взе да ми намалява кърмата
дано не спре .... ще опитвам до последно, няма да се дам. Имам такова желание да кърмя поне още 7-8 месеца, да видим.Айде лека нощ на всички, аз след един кекс ще спя като бебе - демек ще се будя на всеки три часа за хранене
Айде да се връща Бърборанката да си види малката кокона какви хубави снимки има
радвам се,че сте си изкарали чудесно
пък и пъстърма давали некви там,е много нередовни хора има ужас направо 
дано не те мъчи много време
Да ти кажа,че на мен голямо никнене ми никнаха тия мъдреци и накрая ги извадиха, само един остана и ме е страх да отида, ама може скоро да се наканя де, та и гърлобол съм имала от него. Предопреди като отиваш на лекар, че ти никне, за да видят дали не е от зъба
Дядо му на нещо хубаво няма да го научи, ами на това. Без малко и кола да му даде, ама вече почнах да креща
Е как може такива хора да има немога да си го обясня и все като кажа, че неможе да му се дава и т.н. : "тя майка ти ей ся ще излезе и дядо ще ти даде, не се притеснявай"

Ама все пак си зависи от хората де- мойте са разбрани.... а свеки е направо невероятна жена...Толкова много ми помагаше тая жена, 4е нямам думи направо...и за всяко нещо се допитваше до мен,дали може това и онова...

Вижда ми се много променена. В началото даже не ни позна и ни стана много мъчно. Днес ще ида до близката Ясла да попитам за безмлечна кухня.
герой е