Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 366
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Леле цяла седмица чакам днешния ден, а сега влизам и не разбирам аджаба СРЕЩА ЩЕ ИМА ЛИ???????????  newsm78 Глупи, знам мила, че не ти е до това и че само те занимаваме, а детенце ти е болничко, ама нали се хвана с организацията, та кажи 100% да или не, че някои ще идваме от др край на София с все бебоците и ако отидем на празно заведение доста кофти би станало  Rolling Eyes

Аз ще съм там, който иска да дойде да се видим  Whistling Вече и с мъжо се уговорих да ме закара!! Така че който иска да заповяда, а ако не се поберем майка му стара отиваме в най-близкия парк  Laughing Hug  bouquet

Честити обички на Анди и Деската! Страхотни малки коконки си имате  Heart Eyes   bouquet

Биби:  Hug Hug Hug както винаги успя да ме накараш да се почувствам ЧУК!!  Laughing  Heart Eyes  Hug Аз почти след всяка баня винаги чистя ушите с клечка с ограничител.  Naughty Не натискам, а вкарвам докъдето е ограничителят. В крайна сметка за това са измислени и не мисля, че има проблем.  Peace На Андреа ВСЕКИ ден й се събира ушна кал и ако не я чистя поне веднъж на 3-4 дни просто няма как  Crazy

# 241
Здравейте, момичета Hug!
Не съм ви забравила, но не ми остава време за нищо Hug.
Честити месечинки на порасналите бебоци , които съм пропуснала тези дни  bouquet!

Захира, честит нов дом Hug!Да е пълен с детски смях и щастие!Не можеш да си представиш какъф кеф те очаква. Ние в момента сме в къща и нищо не може да се сравни с тази свобода.За съжаление мислим за апартамент, защото след 1-2 години тук ще ни е тясно не ми е ясно как ще свикна пак с лудницата в кооперациите Sad.

Честити пробити ушенца на малките госпожици HugМагаре, Захира, прелестни са Hug.
Яна Вд, аз знам, че сиренето се изкисва 1 ден, след това не е желателно да стои във вода, рт.е изкисва се ден за ден.
Трейси, добре дошла, ако имаш нет тук Hug.Направо ми скри шапката с тези сладки на финала.Не знам по-мултифункционална мацка от теб Hugмного съжалявам, че не съм от Сф, за да се видим Hug
В тази връзка приятно прекарване на всички момичета днес Hug
Амбишъс, много съжалявам за инцидента със Саванка. Добре, че всичко е наред Hug.Не се обвинявай, защото почти всички ще минем през това, колкото и да внимаваме.
Пепеджийнс, оправяйте се по-бързо Hug.Направо се измъчихте вече Sad.
Янче, на море ходим винаги в началото на септември. Миналата година дори се помъкнахме с Белослава Crazy.
За ХА АМ не мога да ти помогна.Ние сме на фризолак от началото и съм супер доволна.Не мога да разбера защо толкова го плюят.
За намаляването на кърмата явно ви е тежко със Захира, за което много съжалявам.Никога не съм си позволявала да пиша по тази тема, защото нямам и един ден опит и всички емоции и вълнения са ми непознати. Но има едно нещо, което не мога да се стърпя да напиша.Честно казано малко се прекалява с тази надъхваща пропаганда във форума, защото рано или късно идва момент , в който кърменето спира и това кара много жени да се чувстват ужасно и непълноценно.А това не е така Peace. И докато аз не мога изобщо да се трогна от подобни писания, много момичета се чувстват буквално смазани.
Гануша, мисля, че Дарито е достатъчно голяма и спокойно можеш да я слагаш за малко в проходилка Peace
Поли, ужасно съжалявам за вашия инцидент Sad.Дано ти мине по-бързо натъртеното Hug.
Гледам , че пак коментирате приспиването.При нас се получи някак неусетно от самото начало, та не си приписвам много заслуги, но има нещо, което се оказа много важно.Когато Белослава е будна, почти никога не я оставям в кошарата.Така се научи, че това е мястото за сън и когато я оставя там, заспива за минутки.

Да се похваля, че бузките на Белослава се оправиха за два дена с Нахткерцен, та явно си е било изгаряне от слунцето.Взех Мустела с фактор 50, но не се размазва изобщо, като го свърша ще мина на нещо друго

Искам да попитам някой дава ли бисквитена каша, след като е въведен глутена или още е рано newsm78?

# 242
БИБИ, ВЛЕЗ В СКАЙП! БИБИ, ВЛЕЗ В СКАЙП! БИБИ, ВЛЕЗ В СКАЙП!  Joy Joy Joy

# 243
  • София
Честито на Деси, Савана и Андреа за обичките! Сладки кокони  Flutter

Честити месечинки на Силвето и Ради!

Яна, ама как няма да има среща! Разбира се,че ще има! Трейси от Прага чак идва за срещата, задължително ще я осъществим!

Само едно ме притеснява- Трейси каза, че в 12:50 каца самолетът й, а в сайта на летището пише,че и двата самолета от Прага кацат в 14:25  Thinking Това ме тормози мен, дано има някаква грешка в сайта.

Ами хайде до скоро и дано и Трейси да я видим!  Grinning

# 244
Яна, ама как няма да има среща! Разбира се,че ще има! Трейси от Прага чак идва за срещата, задължително ще я осъществим!

Само едно ме притеснява- Трейси каза, че в 12:50 каца самолетът й, а в сайта на летището пише,че и двата самолета от Прага кацат в 14:25  Thinking Това ме тормози мен, дано има някаква грешка в сайта.

Ами хайде до скоро и дано и Трейси да я видим!  Grinning

Точно за това пак влизам, че изведнъж ми светка гениалната мисъл 'ама как няма да има среща? Та нали сме се разбрали с Трейси???????'

Това за полета е доста притеснително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Sad

# 245
Как няма да има среща - на Трейси кой да й каже? Аз съм там също, ако не се поберем в бг-мапса видях, че наблизо има парк с езерца. Иначе май ще ми е най-удобно да дойда по Шипченски проход. Абе Трейси да не е гледала чешко време и оттам да идва объркването? newsm78

Шайн безкрайно си права за цялата тази пропаганда и за чувството за вина, ако едва ли не не успееш- просто си ми взела думите от устата. Аз съм много за кърменето ама затова и не влизам в кърмаческия подфорум, защото наистина ми идва в повече. Настава едно мерене коя е по-значима майка като критерия е най-дълго кърмеща. Наскоро имаше една майка дето кърмила 6г. - едвам се сдържах да не пусна някой саркастичен коментар.

# 246
  • На плажа
Честити обички на Анди ,Деси и Савана,страхотни малки мадамки сте,Савана чакаме да те видим.  Laughing
За АМ,с каката давах Нутрилон,много е хубаво,жълто мазно,Вики само него долюбваше от всички други.И сега пак такова ще взема  Peace
Захира,представям си в каква  еуфория си била  вчера.Аз го изпитах точно преди една година-отпуснаха ни кредит и сега си живеем в съвсем новичка къща. PeaceБраво за попарата,радвам се,че на Анди и е харесало,почти няма бебе което да я откаже.Добре,че се реши и и даде  Wink
Яна-вд,сиренето го изкисвах една нощ,но продължих да го държа във водата,не съм чувала ,че трябва да се вади  newsm78
Гануше,спокойно можеш да я слагаш малката бузаранка в проходилка.Няма никакви изисквания освен да е достигнала нужните месеци-6-7 ,всеки различно си решава,но определено вече можеш да я слагаш. Peace
Шайн,според мен спокойно можеш да дадеш бисквитена каша,при положение,че си въвела глутена Peace

# 247
ШайнНастава едно мерене коя е по-значима майка като критерия е най-дълго кърмеща.
[/color]

Абсолютно точно казано! В подфорума за захранване става нещо подобно. Все оставам с усещането, че някой е на състезание 'кой е по-по-най' в методите си и храните, които дава! Колкото по-изчанчена кашата, толкова по-добри майки сме?  newsm78 Много тъпо наистина, че има мами, на които да се изтъкват във форум им доставя удоволствие, вместо просто да искат да помогнат от сърце Rolling Eyes

# 248
Здравейте!
Честити обички на малките госпожички!
Много неприятно с падналите бебчета но да не им се случва повече!
Захира честит нов дом! Желая само прекрасни моменти!
Какво става със срещата  newsm78
Аз ще дойда от другия край на София с бебе в кошче и без кола и ако няма никой няма да ми стане драго!
Последно ще има ли среща или не???

# 249
Малинче, не четеш ли?  Laughing Аз, Захира и Терпсихора, а май и Биби най-малкото казахме, че ще сме там!  Hug

# 250
След вчерашното ставане в 6 часа днес еднвам събудих Ники в 8. Честито на разкрасилите се млади дами.
Приятна срещичка на софиянки. Ние изчeзваме да се шматкаме по улиците.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 09:13 от sosmy

# 251
Честито нова къща на Захира! Да я напълните с много детски смях и романтика!
Честито обечки на малките мадами Деси, Анди и Савана (чакаме и третата мадама да се покаже с тях) Hug
Приятно изкарване на срещата! Ще чакаме да разказвате после!
Пете, скорошно излекуване, дано Павката няма повече болки! Ушите са ужасна болка...
Нашият младеж се мъчи с 3-ти зъб, ама дано тези дни да излезе вече, че уж прозира, ама...
Ние ще излизаме, че тати почва ремонт и да не се мотаем тук и там.
Поздрави на всички!

# 252
Mамчета, влизам да ви кажа, че няма да успея да дойда на срещата, ударих колата и то в гаража!!! Явно още спях... и сега съм без транспорт. Мислех на Захирка да пиша, ама без количка няма как да дойда, Марти не стои мирен.
Да си изкарате добре! И много поздрави на Трейси!
Много ме е яд!
Хи,хи, да, така е за захранването, кърменето и т.н., много се пише и всеки е най-прав! Аз и преди съм казвала, вярно, трябва да се стараем да дадем най-доброто на децата си, но то далеч не се заключава до храната...
Да ги направим стойностни хора - ето това е най-трудното и наъ важното нещо!
 Hug

# 253
За срещата -и аз ще дойда .Даже след малко излизам ,за да свърша някоя и друга задачка и към 13.30 съм там:)

# 254
  • Кърджали
Добър ден. Чакам дребосъчка да се събуди и ще използваме хубавото време. Обяда и следобедната закуска са готови ия чакат в чантата.
След целия вчерашен тормоз тази нощ се наспах.Кати помрънкваше насън, но не се събуди нито веднъж.Явно последната и истерия снощи не е била от глад и липса на кърма, а я тормозело някаква болка - зъбки ли, коремче ли един Бог знае вече. Но, наистина, ако имах снощи кутия с АМ, щях да и дам, мислех си че няма мляко и не може да суче и затова изпада в истерия. Тя цял ден не слезна от гърдите ми, а от няколко дена следобед не сучеше, че нали бяхме навън.
С баща и стигнахме до заключението, че това дете просто една нощ спи, една нощ всява тормоз. Crossing Arms Както и да е.Няма да е зле все пак да взема кутия с АМ за всеки случай.То ако се наложи, как ще и го давам, след като това дете не знае за какво се ползва шишето, все го използва просто за да си чеше венците.
Приятни разходки навън! Весела среща!

Общи условия

Активация на акаунт