) са ми мечта и дано не си остане неоосъществена 
Съмнявам се Йоанка да каже тук колко струва такова пътешествие. По-скоро си е за лични и аз ще я разпитам подробничко, дано сподели.

Мариелка: ами да, нали ти казвам, че не е само тази марка от линка. Има няколко различни, както и различни видове зърнени култури - и от елда, и от царевица, и пшеница и кой знае още какво. Разгледай ги по магазините. Сега съм намерила и с какво да вкарам ръж - има едни много тънки сухари от 100% ръж
За коричките и аз се притеснявах от задавяне, но специално част от твърд сухар (а не мек хляб) като гледам е ОК, понеже тя си го смуче и то се разтапя. Парчоци няма как да отхапе, понеже е много твърд, пък нашата поне зъби няма. Времето си е все така ужасно, но днес живи/мъртви трябва да се поразходим, че ще изперкам

Хубав ви ден!

Плаче, крещи ... ужас е направо. Не ме оставя за 2 секунди да и изчезна от погледа. Станала е страшно подвижна и активна и иска цялото ми внимание
. На моменти трудно се справям да си призная. Като я сложа в кошарката или на стола пак плаче. Вече незнам как да подходя. денонощно е така.все още се буди пред 3 часа и иска цица.
Според мен най-вероятно е да е от жълтъка.Николай всяка нова храна я приема без проблем,обаче с жълтъка получи алергична реакция и го спрях за месец.Днес му дадох отново но съвсем малко,на върха на чаена лъжичка.
.
аз понеже казах, че няма да дам козунак на Ния по същата причина и двете баби си направиха "социалистическо състезание", коя ще омеси по хубав козунак! 
Дори и когато казах, че е за бебе с хранителна алергия
Изглежда супер релаксиращо и спокойно. Мъжа ми искаше да се ориентираме към Куба за следваща дестинация, но...в Куба да си ходи сам, ние с Макс сме за Малдивите 
Вера на курса имаше момиченце на 6 месеца, което стоеше седнало абсолютно само и се изправяше на крака като се държи за стол
Събра ми очите
Бяхме нагости в понеделник от обяд до вечерта на доста голямо семейство и не го оставиха намира. Прехвърляха го от ръце на ръце, той им се хили на всички, прегръща ги, 'целува' ги, натиска се да го гушкат, изобщо...не е правил така никога, ама и никой не го е целувал и гушкал толкова. Не се сети да погледне нито към баща си, нито към мен. Търкаше очи от умора към 10 часа вече едвам гледа, ама пак вдига ръце да го вземе някой. Явно сме много общителни ли, усети че тия хора са добронамерени или и аз незнам какво е, ама може и да има нужда вече и от други контакти освен мама. То съм му втръснала сигурно на детето :хахаха:
Лошото е, че ако е това, то и Миташки ще я изкара. Пазете се, че има бум на варицела, внимавайте къде ходиде и с кого се виждате, че ваксината се прави след годинка. Ох, дано не това, ама....температурата ще ме довърши, и то с 2 деца в къщи - искам да съм сама и да спяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя. Дано утре дойде баба ми, че малко да си почина, пък и може да поразтреби, че е такава кочина....но нямам сили.