Летни кънки или ролери

• 60 448
  • 205
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За сега е на сухи тренировки у дома Simple Smile Хвали се как напредвала. Успя обаче да разглоби една брава, в стремежа си да се хване за нещо Simple Smile

# 91
  • Sofia
Ее в нас пострадаха мебели, паркета леко е надраскан. Така, че има време за още щети. Wink Хубавото е това, че е лято и бързо ще се научи навън да ги кара.

# 92
  • Някъде в търсене ............
Аз съм много доволна че купихме ролери. Така успява поне малко да си оправи координацията, стегна крачетата, страхотни упражненията си. Всеки ден ги кара поне по 30мин, понякога повече, миналата седмица я водих пред театър Иван Вазов- там кара около 4 часа. Сега и мама ако се уреди Rolling Eyes добре ще ми дойде Mr. Green

# 93
  • София
Нека се оправи времето и ще кара и навън Simple Smile Аз мога да се намъкна в ролерите на Дияна, малко стискат, но става Simple Smile Трябват ми номер по-големи.

# 94
Аз мога да се намъкна в ролерите на Дияна, малко стискат, но става Simple Smile Трябват ми номер по-големи.

При мен няма шанс тя е с 33 аз 40 Embarassed

# 95
  • София
Деси, аз нося 37, може би по скоро м/у 36 и 37. Краката ми доста "пораснаха" след бременностите.
Писах в ученическата тема. Кажи при вас как е положението. Днес се видях в чудо.

(btw Джони днес ми донесе билета за концерта Simple Smile Ама за "тревата" и решихме да го сменим за стоящи места, че не знам какво ще е мелето долу)

# 96
Е аз носех 36 в 6 клас Wink Отивам в другата тема Laughing

# 97
  • София
Синът ми става на 9г. и подаръкът ще е ролери. Някой купувал ли е наскоро? Знаете ли какви са цените в Джъмбо и дали сте доволни?
Разгледах тук и се спрях на този модел, но не ми се дава голяма сума преди да се уверя, че не е временно увлечение.

# 98
 Спунк, модела който си избрала е много добър , едно съседско дете е със същите и по мои наблюдения са успешни като модел. Регулира се дължината , колелата са силиконови, излязоха около 80-90 лв с протекторите. Точно от спорт депо ги взеха, Цяло лято караме всички и не сме имали никакви проблеми  Peace
 Страхотен подарък е , и аз получих за РД то ми  Wink

# 99
  • София
Благодаря, desi02. Протекторите са наколенки, налакътници, каска и ръкавици, нали?
Че ще се вмъкна и аз в тях е ясно.  Laughing  По мое време имаше само кънки, а ролери бях виждала единствено във "вносните" списания.

# 100
Спунк, каската си е отделно и е към 25-50 лв , иначе са наколенки, налакътници и ръкавици. Hug

# 101
  • София
Купихме ги, пробвахме ги и едва прибрах децата от градинката.
Хората се подготвят за първия учебен ден с тетрадки и раници, а ние - с ролери.   ooooh!

# 102
Спунк, да са ви честити и със здраве да ги ползвате  Hug

# 103
  • София
Кажете според вас за 5годишно дете кой модел ролери е най-подходящ,може би тези с двете колелца отзад newsm78обикновените дали ще може да ги кара?

# 104
  • София
Гггъбка, пробвай как ще бъде с нормални ролери. Има деца, които се справят отлично с тези техники Simple Smile
Моята започна късно да кара ролери.

Общи условия

Активация на акаунт