Така като гледам, на 49 и 50та страница от тая тема ще си честитим абитуриентските балове на дечурлигата и следващата ще я отворим по кандидат-студентските им изпити

Тука при толкова рожденници, купони и торти - нито една снимка не видях - пуснете бе хора, дайте да видим колко са пораснали наборите

Срещата ва Априлци остава, нали? При тая активност - да не се е разсъхнала работата? Ще ида да проверя в темата аз....
Аз да ви се похваля - почнах работа тая седмица, свършиха 2те ми години с двете майчинства. Макса е с бавачка, гледат се спокойно засега, аз съм с нова работа. Тия дни отивам на обучение в Швейцария - ако облака от вулкана се пръждоса и успея да отлетя

Емма, няма доказателсва за профилактичния ефект на вит С -то, това малко е измишльотина на нашенската медицина, никъде по света не се дава. Но ако те успокоява факта, че правиш нещо за детето - давай - ако не помогне, няма да навреди

Та такива ми ти работи...бегом на отчет всички, че станахме за срамотите у форума - надали има друга отчетна с толкоз мързеливи и незаинтересовани отчетнички