Отговори
# 150
Ха така - по едно мнение на ден Shocked

Така като гледам, на 49 и 50та страница от тая тема ще си честитим абитуриентските балове на дечурлигата и следващата ще я отворим по кандидат-студентските им изпити Mr. Green

Тука при толкова рожденници, купони и торти - нито една снимка не видях - пуснете бе хора, дайте да видим колко са пораснали наборите Wink
Срещата ва Априлци остава, нали? При тая активност - да не се е разсъхнала работата? Ще ида да проверя в темата аз....

Аз да ви се похваля - почнах работа тая седмица, свършиха 2те ми години с двете майчинства. Макса е с бавачка, гледат се спокойно засега, аз съм с нова работа. Тия дни отивам на обучение в Швейцария - ако облака от вулкана се пръждоса и успея да отлетя Mr. Green

Емма, няма доказателсва за профилактичния ефект на вит С -то, това малко е измишльотина на нашенската медицина, никъде по света не се дава. Но ако те успокоява факта, че правиш нещо за детето - давай - ако не помогне, няма да навреди Laughing

Та такива ми ти работи...бегом на отчет всички, че станахме за срамотите у форума - надали има друга отчетна с толкоз мързеливи и незаинтересовани отчетнички Crossing Arms

# 151
Привт от мен, отдавна не сам писала, днес станахме на 2 г. а аz и баткото сме "арестувани" в Берлин zаради проблемите сас самолетите.  Twisted Evil Отменихме партито zа РД zа понеделник, подараzите са в мен и сега като zета май няма да има полети скоро , уzас реве ми се, май сте патувм с автобус/ако не са сварсили билетите/  #Cussing out/сори zа правописа/

# 152
  • Popovo

Чак сега намирам пролука да почерпя за Рд на Георги. Да са живи и здрави всички родени на днешния вече отминал ден.

Ласи, обещавам да сложа снимки на Гого, само да ми остане време.

# 153
Привет!
Аз в момента ползвам селски нет,който за мое голямо учудване е супер бърз.Селото ще изпревари града Wink На моя син селския въздух му се отразява май най-добре...голяма игра са с батко си тука Crazy И аз приканвам да качите по една снимка на порасналите рожденници (тя май само Ласи го направи ) И мен ми се изпари леко желанието да пиша тука,но ето сега с кафенцето и цигарката на слънчице ми се дописа Grinning

Ако сте го забравили моя как изглежда

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 10:21 от *Сиска*

# 154
  • Бургас
Ето я нашата рожденничка  Grinning

А ето го и Мишо  Blush

Честито на всички днешни рожденници!!!   bouquet

# 155
Здравейте Simple Smile
Честит рожден ден на всички порастнали хлапенца Simple Smile желая им здраве, веселие, щастливо детство и много игри!
И нашия рожден ден мина Simple Smile Празнувахме го на няколко пъти-веднъж в яслата, веднъж в детско клубче с други дечица, и веднъж с бабите и дядовците и лелите вкъщи Simple Smile беше хубаво, като на рожден ден Wink Иначе ние се преместихме в новата къща, и е много добре, има пространство и зеленина. Дишам по-свободно вече. Намерих и вариант за работа, не дотам задоволителен, но все пак е нещо за сега. Един от подаръците на малката е колело, без дръжка за бутане, на три колелца. Още обаче, не се сеща как да го кара Simple Smile Ами май това е, не се сещам друго. Аз също изгубих желание да пиша често, но аз съм на периоди Simple Smile Весело посрещане на рожденните дни на тези, които тепърва им предстои Simple Smile

# 156
Честит рожден ден на Сумо!!! Да расте живо и здраво момче!!! Мама само да му се радва и да прекарате един страхотен празник тази вечер! ! Да му дава колкото си иска витамин С (а пък съм за високите дози витамин С - нали все ни обявявате в съюз с Ласи Wink)

Честит рожден ден и на вече порасналите 2-годишни човечета Сианка, Сиянка, Малвина, Лили, Теа, Гошко...Дано са прекарали страхотни партита и са получили много и забавин подаръци!

Милена1976 - точно вчера две мами на мартено-майчета те "обсъждаха" - че си имала много хубави хубави дечица...приказка са, наистина! Прекрасни са!!! И Дани на Сиси е като от приказка...не знам дали защото мамите на тез дечиц са добри фотографи, или е от фотошопа Hug но доколкото си познавам дечицата - от моделите ще да е Hug Прекрасни са, наистина! Да са ви живи и драви!! Моите снимки са с таткото abroad Crazy Вче 10 дни чакам да ги видя!
Никито - само прекрасни моменти в новия дом!!! Хриси-Писи - много се радвам, че всичко е наред с двоите 2 чертички Simple Smile Пази се! Стискаме палци! Вени - дано се приберете по-скоро! И нашият татко е затовен в чужбинско и вече 4 дни не може да се прибере - поледно тръгва утре с авобус и си идва чааааак вторник през нощта ooooh! Справям се перфектно сама...само малко с пазаруването ми идва нагорнище, трябва да се движа самос раница, че нали ЕЛица се пуск и хуква нанякъде-и аз не смея да я хващам и дърпам силно за ръката да не й се извади пак..но иначе е ОК!
На мен пък не ми е писнало да пиша тук и сега ще ви надувам главите Laughing Wink Hug
Не ми стига самогледането на Еица, ами и вчера реших да взема да поизмия терасата (от септември не е мита) и прозорците (те не знам откога не са...). Бях решила този труд да си го спестявам за сметка на време, прекарано с ЕЛица - но ме хвана вече срам...та вчера 3 часа докато спа ЕЛица търках тераса-сега остават и прозорците...и аз не знам отде тоз ентусиазъм! Иначе днес ходих с Елица на театър - на Янко Сакъзов и малко се изнервих - не стига, че театърът е в плачевно състояние (добре де, мама му стара, знам че няма пари, но толкоз ли пък не се намери някой да направи поне нови столчета за тез деца - сигурно ще струва има няма 5000 лв - и без това сега е криза и цените са паднали)..та не стига че е доста мизерно, ами и е малко едно такова мръсничко и миризливо...и освен всичко друго бяхме на второ представление и в залата вонеше все едно след Таебо тренировка! Сериозно! И аз съм доста зле с обонянието - от много години съм със синузит - но по едно време просто се изпотих и ми се зави свят и излязох насред представлението! Три пъти помолих да пуснат някакъв въздух - нямало! Всички молеха де...оставете, че беше горещо, ами просто мръсно, спарено, задушно - супер комерсиално ми се видя всичко...наблъскаха 1000 майки с деца и супер много правостоящи ooooh! И как може в ДЕТСКИ театър да няма вентилация! И то в национален детски театър, н ев частен! В София! Викам - отворете вратата - те ми викат - ще влиза светлина и ще пречи на представлението...доста се замислих дали да направя сериозно оплакване или просто да си тръгна и заложих на второто..
Жалка история ви казвам...
Ами аз ще хоя да мия прозорци! Целувки на всички - и на оставащите режденици - страхотни празници ви пожелавам!

П.С. измих де що има прозорец..исках да ви спомена само, че мойта хубостница вече ми "ми"-ка - демек като я питам нещо и тя ми вика: "Ми..."! Хм!!! Това значи, че и аз ми-кам, нали? Blush Ми кво да направя!

П.С. 2 Ето как си прекарахме на летището:

Това на земята е моето Blush
А ето тези трите, които побъркаха самолета:

П.С. 3 е, не са излязли снимките, но пък и аз друго с моите умения не очаквах Wink

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 16:41 от helenblondy

# 157
Привет нека и аз се разпиша ,че вече стана срамота не съм писала от сумати време   ooooh!

Първо да Честитя Рожденните дни на всички порастнали с още една годинка дечица ,да са ни живи и здрави  и все така весели и послушни  Hug  bouquet Hug

Аз малко се позагубих ,че много проблеми ми се събраха на главата аз имам много за разказване в тази насока ,ама да не развалям празниците ни на децата  като минат ще ви споделля  ,но да се надяваме че всичко скоро ще се нареди    Peace Сега се подготвям за нашия рд ,като мине ще пусна снимчици  Peace

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 15:12 от .Маги.

# 158
Честит втори рожден ден на порастналите ни априлчета! Много радост, здраве и щастливо детство

Ние изкарахме супер РД и сега сме болни Tired, добре че поне устиска да мине дънданията.
Ето снимки

http://www.facebook.com/album.php?aid=13018&id=1706192398

Всеки ден влизам и чета ли чета, направо не мога да смогна Whistling
Това което казва Ласи по този въпрос мноооооооого ми хареса Grinning

# 159
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ И ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!!!

newsm59  bigdance2 nbirthday Tada newsm67

Ето снимков материал от нашите купони, първо в яслата, после с приятели.
http://picasaweb.google.com/malvina160408/2010_04_16?authkey=Gv1 … 61108180725215138

# 160
  • София
Честити 2-ри годинки на всички рожденници от 06.04 до днес! Желая на всички крепко здраве и много усмивки!

Хелън Hug възхищавам ти се на ентусиазЪма - тераси, прозорци... Не само, че не съм го направила, но и през акъл не ми е минало даже  Embarassed
Аз да съм на твое място (с мъж на разстояние) ще го ударя на живот - само с дечко през деня , а вечер - питие и цигаре  hahaha

Lassi, честита ти нова работа ! Освен пари, нека ти носи и много лично удовлетворение! Вече мога да ти честитя официално "малката ти тайна", с която преди време ни разчопли любопитството, а после така и не я сподели. Бях те "изловила" още тогава, но нали съм дискретна - запазих информацията само за себе си. Wink Не ти ли е мъчно за дечицата? Всеки ден, когато оставям Косьо на ясла, сърцето ми се къса - най-вече, че без да усетя, мина времето на количките, разходките и 100% заедно само с мама.

То и за друго ми се къса сърцето, де. Sad Както беше свикнал и ходеше с удоволствие на ясла, така един ден ми се обадиха по обед "Елате си го вземете, че нещо не се чувства добре - само плаче". Отърчах веднага, взех го, на следващия ден си го оставих вкъщи (че беше петък) - нищичко му нямаше на детето. Прекарахме си тия два дни чудесно - като в "миналото", за което споменах по-горе.
В понеделника като го заведох.... Е, няма такъв рев и писък, не иска да стъпи вътре....Как ли не го убеждавахме, как ли не го залъгвахме... вкопчен в мен, не ме пуска и крещи все едно ще го колят. Да ви кажа, в болницата като го дупчиха 2 пъти, по-малко плака милия.
Очевидно нещо се е случило, но той не говори толкова, че да ми каже и съответно според г-жите "нищо извънредно не е ставало".
Както и да е - вече трета седмица се "учим" отново да ходим на ясла. Надавам се скоро и втория адаптационен период да мине. Но ми е мноооого тъпо и мноооого мъчно.

Иначе и аз съм в кюпа на изтрещелите. Направих няколко кризи, първоначално окачествени на хипертонични. Кардиологът обаче на контролния преглед директно ми даде направление за психиатър  hahaha Сега си пия хапченца по схема и да не чуе дявол се чувствам по-добре...хората около мен също  Mr. Green

За Априлци - не само, че не сме се отказали, ами броим дните до тогава Simple Smile

Относно снимките - едно, че не обичам да снимам, и друго, че ме мързи да качвам...Да си призная - Косьо имаше две торти - една на тържеството с роднините с картинка на Ну Погоди (Нанче, и ние сме фен на филма), и втора, с Колите, за яслата. Ами втората аз не само, че не съм я снимала, но не съм я и виждала. Както я взех от сладкарницата в затворена кутия, така я връчих на госпожите. Спокойно може да е била с гола мадама например (по грешка имам предвид) - аз нямаше и да разбера  Mr. Green
Хайде до скоро  Hug

# 161
  • Варна
Честито на всички нови рожденници!

ВаняМ и аз мисля, че нещо се е случило в яслата.  Thinking Да не би да има някакъв "конфликт" с друго детенце, нов член на персонала, нови деца.....

# 162
Я и аз да се цопна в темичката,честито на всички рожденници
  bouquet   bouquet   bouquet

# 163
А така - това вече е друга работа Laughing
Не, че няма какво още да се желае, ама се пооживи темата.

Доволна съм, че откликнахте със снимки - госпожиците Мими, Бети и  Ина са станали ооооще по-големи красавици, пупупу!

На Дани майка му се смили над нас с 1-2 фотографии и толкоз Wink Вместо да пуши цигари и да пие кафета - я по-редовничко да се отчита!
Сис, той заприличва все повече на баща си май, а?

Миленка, Мишо голям пич пупу! И декемврийчетата си ги бива - няма да остават по-назад от априлчетата,я!

Ваня, аз пък как си представях, че ще опазя тайната от теб Rolling Eyes Трябваше да се сетя, че отдавна си наясно hahaha
Честно казано ми беше трудничко да се реша да почвам работа и да оставя Макса толкова мъничък, обаче хората настояха много, пък и ми се събра доста време седене в къщи с тия две застъпени майчинства. В нашия бранш и на моята позиция, рядко се случва толкова дълго отсъствие от полето. И като се размислих, че ще е трудно с тия 2 бебета да си намеря нов работодател, който ще толерира новопостъпила служителка с толкова малки дЯца. Пък тия знаеха точно в каква ситуация съм и въпреки това настояваха....Та затова.
Опитвам се да не мисля на тая тема след като реших, щото имам угризенийца на майчината съвест, но си мисля, че важно е качеството в общуването, не само количеството и се опитвам да наваксвам.(то човек на себе си е най-добрия адвокат - нали знаете Embarassed) Хубавото е, че раб време ми е плаващо и мога да си позволя повечко време в къщи.
А пък и безметежното време все някога трябваше да свърши - в интерес на истината Господ ми даде възможност да пракарам повече време с бебета и колички, отколкото съм предполагала. Благодарна съм за което. ЖиЗ, ще се нагодим и към новата ситуация.

Стискам палци на Коско да се аклиматизира скоро без сътресения - представям си какво ти е на душата Hug

И малко домашен хумор  - в петък Ема се завърна от ясла с нова песен в репертоара. Подготвяли се за 1ви май Laughing
 Та песента е  " Дужна песен нес да екне, песен песен на тудЪ, на сйца ни да ойекне, да зивей, зивей тудЪ"
Баща й рече, че само сърп и чук й липсват в ръката, за да се върне социализЪма в къщи Laughing

# 164
Въх, Ласи, този хит го бях забравила  Sick

Момичета, стиснете ми палци за един много близък човек, да се оправи  Cry

Общи условия

Активация на акаунт