Отговори
# 135
  • Бургас
Здравейте, момичета!!!
Преди да почерпя за моето порастнало момиченце, искам да честитя на всички рожденници, на които не съм успяла на самия ден и да им пожелая да са най-вече здрави и да растат все така хубави и умни деца!!!
Днес е един много щастлив ден за мен  Grinning Преди две години станах мама за първи път, а преди година - разбрах, че ще ставам мама за втори  Grinning Сега се радвам на двете си съкровища и вече мога да кажа, че знам как изглежда щастието  Grinning
Честито на днешните рожденници и на техните близки!!!

# 136
Честит рожден ден на Мимето, Борко и Беатрис!!! Пожелавам на малките-големи рожденици най-вече здраве!!! Да раста палави, усмихнати дечица, да радват мама и тати! Да носят само мили и незабравими емоции!!! Прекрасен празни на Веси, на Миленка и на Нана!!! Целуууууувки!
П.С. ама я само забележете на коя минута се включих, а?

# 137
Хм...повече от 25 часа - никой!!!Е-хеее, момичетааааа Hug

# 138
Здравейте, момичета!!!

Искам да честитя на всички малки рожденници и да пожелая на тях и родителите им много щастливи мигове   bouquet

Искам и да ви почерпя за моето пораснало момиченце  party023 

Приятен ден на всички  Hug

# 139
  • Варна
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН
на

Боряна на аrodоet, Невена на Ясмина, Боряна на TeliT, момъка на Мишелина, Петър на Перла, Юлиан на Банджи, Калоян на wesselina, Йоана на nino4i и Симеон на aneli!!!

newsm59  Tada nbirthday newsm67  bigdance2  Party Time  ura newsm18  party023

# 140
  • Стара Загора
Честито на всички рожденници! Живи и здрави!

Ние пак сме в серия Sad От понеделник температури, сополи, кашлици. Аман вече #2gunfire
Дано само оздравеят до понеделник, че да си изпразнува РД здрава Praynig
Запазила съм й час във вторник за хомеопат, залагам някакви надежди там, дано де оправдаят...

# 141
Честит рожден ден на Невенка, двете Боряни, Йоана, Петър, Калоян и Симеон!!! Да са живи, здрави, усмихнати и палави дечица!!! Да прекарат страхотни партита, с най-сладките торти и най-големите подаръци!!! А на мамите - само търпение Simple Smile и прекрасни мигове със съкровищата!!!
П.С. абе да не да сте открили нова тема някъде и аз да не знам newsm78...то не писане, неписане - ама чак пък толкоз...да не сте се преместили другаде,а?

# 142
Честит Рожден Ден на всичките ни прекрасни дечица! Да са ни живи и здрави и много палави Simple Smile

# 143
  • Варна
Честит втори рожден ден на порастналите ни априлчета! Много радост, здраве и щастливо детство!

Благодаря за пожеланията към Невена. Вчера празнувахме в яслата, после с дечица у дома - голяма еуфория беше. 

Хелън предполагам всички са заети с празнуване на РД, та затова не пишат.  newsm78

мусито бързо оздравяване. Дано попаднете на добър хомеопат!

# 144
  • Варна
Честит 2-ри рожден ден на всички априлчета,които съм пропуснала. И Честит Рожден Ден на всички празнуващи днес и по специално на Малвина на Алокация! Много здраве, весели игри и щастливо детство на всички!
 newsm59 bdbaloni hbday

# 145
  • Варна

Хайде почерпете се за наше здраве!!!

# 146
  • Някъде там...
Здравейте, момичета!
Сигурно някои от вас ме помнят, макар че прекарах малко време сред вашите редици през 2007 г...
Искам да честитя на всички дечица навършването на 2 годинки. Да са живи и здрави, да имат щастливо детство и весели игри!
Толкова много са пораснали децата ви, отдавна не бях влизала при вас да гледам снимки.  Grinning

Все се каня да влязапри вас и да почерпя и за моите априлчета, които станаха на 1 година.  Hug

Пускам ви и малко снимки от купона:

# 147
Жабче помним те, как ще те забравим! Искам да ти кажа, че имаш просто разкошни и много красиви две слънца! Да са ви живи и здрави и много палави! С много вълнение гледах снимките и много се радвам на малките ти разбойнички! Simple Smile  Hug

# 148
Честит втори рожден ден на празнувалите вече дечица!
Да са живи и здрави,много щастливи,и усмихнати!И много здрави нерви на майките и татковците!

Надявам се всички да са си изкарали чудесно на рожденните дни! Hug

Жабче,честито и на твоите слънчица!Страхотни са!Да са ви живи и здрави!

Хелън предполагам всички са заети с празнуване на РД, та затова не пишат.  newsm78

Неее,при мен,за съжаление не е такъв случая. Tired Просто поработвам през седмицата, а понякога и събота,и неделя се случва,та затова.

# 149

П:С: Може ли един въпрос за Витамин Цто???  Има ли проблем ако му давам на Самуил всеки ден (без прекъсване) по една ампула (от малките де)? Или не е добре? Или трябва да правя "паузи"? Не знам защо, но си въобразявам че му действа добре ( в смисъл-да не боледува), защото преди му давах само като вече злото е станало. а сега един вид...като превантивна мярка. Помня че Хелън беше писала за тоя витамин, ама...пуста небременна, неруса глава......не помни.[/size]

Емма, аз съм чувала че не е добре да се дава повече от 3 поредни дни. Може да се направи няколко дни пауза и после пак. Но все пак дано и по-вещите да се изкажат. Според мен и на Дари и се отразява добре. Само да кихне 2-3 пъти и веднага давам. Или пък е имала контакт с някой болен и давам 3 поредни дни. Засега има ефект, пу пу.

Жабче, разбира се че те помним. Страхотни са твоите 2 госпожици. Да са ти живи и здрави.

Честит Рожден Ден на днешните рожденици, както и на всички останали празнували последните няколко дни. Да са живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт