Отговори
# 120
А кАжи сега кой сценарий по-предпочиташ - твоя или моя [/size] hahaha hahaha hahaha

Ей на това му се казва диАлема Joy
Ха сега де - кое да си избера  newsm78   Да изтерясват заедно и да минава зора наведнъж, или пък да приижда истерията на талази  Shocked
Абе, добре, че не стават по желание нещата - каквото дойде - нодявам се да оцелеем - не сме първите все пак.

За викането и аз викам понякога, то по принцип съм и гръмогласна де, та не успявам да се въздържа. Ама иначе не става номера... За отвъртането на шамара - все още се удържам, ама понякога наистина съм на ръба....тя като писне и блокира - нито приема, нито предава, та толкова безсилна се чувствам в тоя момент. Иначе и при нас е на периоди работата, сега обаче сме в цикъл Laughing
Абе и това ще мине - като коликите, като неяденето, като неспането, като лапането на ръцете.....нали така растат, и щом е добре за психическото им развитие - нека пищят Peace Иначе после ще разказват на психоаналитика, че сме ги осакатили емоционално като не сме им разрешавали да изпадат в истерии Laughing.

# 121
  • In someone's dreams
Айде и ние тука с пубертета  Mr. Green

Lassi, поне к'вот е к'вот е и минава на един път при теб. А моята кака ще влезе, ще излезе от пубертета и тъкмо ще се зарадвам на спокойни старини и о! изненада - втора серия.
Пък аз с голямото дЯтИ такова чудо не видях. Този младеж просто ни мери нервите с магарии. Ей на, да не ви разказвам как търчах днес за работа да не закъснея и успях все пак да влезна точно в 8.00 часа /ние сме с карти и веднага "лъсва" ако закъснеем/. И това само защото Хриси беше решил, че иска да излиза с олекотената си завивка на ясла. Е как да стане тоя номер ми кажете? И като се пльосна на пода къщи в поза "богомилка" и рееееееееееев. Буквално го вкарах по чорапи в асансьора и там го обувах, обличах и т.н.
И това е само малка част от настоящето ни .....

Иначе и аз викам, ама какво да направя, да не съм от камък.

# 122
Момичета само на бързичко искам да всея малко смут в редиците - днес получих информация, че в моловете има случаи на отвлечени деца - така, че истина или не - бъдете много на щрек. Ставало за секунди  Tired Отвличат детето и за броени минути - в тоалетната го преобличат и бегом, много внимавайте, ако ходите там - не ги изпускайте от ръката си  Peace

# 123
Vanyivan,това което споделяш е ужасяващо.Истината е,че аз не само в Мола,а навсякъде се оглеждам за приближаващите хора към детето и винаги съм нащрек,държа го за ръка или е винаги в количката или на раменете на тати,никога не тича или да се разхожда сам около нас.Пускам го единствено в градинката където сме само майки. Немога да си представя този ужас и дано никой,никога да не го изживее.

# 124
здравейте.Vanyivan -какъв е тоя ужас-не съм чувала досага такова нещо???!!! Shockedднес изпратихме баба и сега сме пак самички,но другия месец ще отидем ние на гости в Русе.в понеделник ще ходя до яслата да се разправям с директорката,че още не ми е в списъците Оливия,а искам да я пускам...ето и няколко снимки от нашия рожден ден!

# 125
  • Стара Загора
Леле, срамота, никаква активност в тази тема...
Оправдания се приемат само ако е заради много празненства по случай рожденните дни на малчовците Party

Ася, голяма хубавица е Олито Hug Аз искам да питам за тортата ви, беше ли хубава и какъв беше пълнежа, че гледах такива и клоня да поръчам такава, но с друга картинка, че принцесите никак не ни вълнуват все още Simple Smile

Ваняиван, наистина страшно звучи. Пази боже, да не се случва на никого. Аз като си нямам работа и си резмишлявах по темата, ама малко ми е странно за какво аджеба ще ги отвличат тези дечица точно пък в моловете. Ако ще го правят, то тр да искат откуп, а ако действат на случаен принцип, как после ще се свържат с родителите Thinking Или цялата работа тр да е предварително организирана и да са набелязали конкретен човек.Ама знам ли аз де... Ох, не ми обръщайте внимание, май съм прекалила с криминалните филми ooooh!

# 126
musito -тортата беше много лека с блатове и сметанка-но имаш чувството че може да изядеш 5 парчета.не е тежка де-и децата я хапнаха.аз мисля,че по се радват какво е отгоре Joyа това за отвличанията... Thinkingкак ще стане-нали моловете са в камери??

# 127
Включвам се с малко снимки от нашия рожден ден (има и малко от Великден де, поумешани са):
http://ritka.snimka.bg/family/avstraliya-2010-4.490979.all

# 128
  • София
Ванче,май е преувеличена информацията, със сигурност щях да чуя,нали това дете ще го търсят и ще се вдигне патардия.
Имаше първите дни случай, в който викаха родителите на едно детенце да се явят на информация.

# 129
  • Добрич
Привет!!!

Да са живи и здрави рожденниците и много да ни радват!

Ей на и моето магаре ще стане на две,а не ми се вярва.Толкова бързо се променя,само преди седмица си ломотеше на неговия език ,а вече си проговаря стабилно и повтаря всичко.То повечето вече го минахте този етап,ама аз още се впечатлявам GrinningПоръчали сме торта с "НУ,погоди!".Това ни е страст сега...Ходихме да се замерим-95см и 13,400кг.Иначе сме в пубертета с двата крака и двете ръце...и аз викам,хем не искам ,хем се изтървам и си повишавам тон  ooooh!И да,да,понякога искам да го нашамаря и ми е гузно....а,бе.......

Ай,лека нощ!

# 130
Честити цеееееели 2 годинки на Ради на doly_dog, Дими на rosidt75, Изабела на hrispi, Софи на bbub, Стефи на elena draganova, Марти на Хриси, Мишо на Кали, Коско н Миленаг, Калата на Иване, Стефан на Хиси, Дани на Сиси (:Hug), Поли на Пролетна фея, Олито на Ася (много е красива на снимките!), Филипчо на Стефинка (къде си бе, жена???), Живко на Роска, Коско на ВаняМ (почерпих се!!!), Лидка на Лурдес (хА честито ви спане!!! завиждам, да знаеш!), Сашко на Съни, Габи на Мирка, Габи на т_илиева, Дари на Бибо,  Софи на Теоилео, Ава на Верчо ( Hug за сърожденичката!), Никола на Криси, Дари на Никито, Сашо на Ритка, Дими на Мирел!
Да са ви живи и здрави малките съкровища!!! Да са много палави и дивички и жизнерадостни, но да се вслушват в думите ви, всичко да е с мярка!!! Един примерен пубертет пожелавам! Много да сте горди с тях!!!

(Уф, дано не съм объркала нечие име!!!).
И от все сърце мерси за прекрасните пожелания за Елица на всички...

Во истина воскресе за всички, които ни поздравиха!
Аз се завръщам от партита на ЕЛица, от кръщенето в Гърция...гроги съм! И си викам - тюююююююх, изпуснах му края, кой ли знай колко са изписали - едно такова ми тежеше...а то! Срамота!!! И то през април!
Нищо де, Иван замина някъде до четвъртък и сега съм сама и макар че ме цепи глава яко, мисля една биричка да си отворя и да си запаля една цигара (че той нали е АНТИ-пушач) - за Косково здраве - нали ВаняМ отворила бара Simple Smile
Аз пък да ви се оплача, че на Еличка за втори път й се случва след дърпане на ръчичката (демек, тя се тръшка и ние се опитваме да я вдигнем, като я дърпаме за ръката - позната сцена, нали?), да й "излезе" лакътната става...веднъж се  е случило, дакото ме нямаше - но след няколко часа, Иван тъкмо е мислел да я води на ортопед, но изведнъж спряла да плаче и да си държи ръчичката. Сега се случи и в Гърция - мрънка, мрънка, държи си ръчичкатас..но за късмет, нашия приятел в Гърция е точно детски ортопед - видя я й само леко я пипна и я намести...кЕлица писна още по-силно (явно моментът на "наместването" боли) и после след минутка спря...много е тежко, да ви кажа - не за друго, а като хукне из летището, например, и нали много бързо набира - преди можех да  стигна и да я хвана за ръката, а сега трябва да я изпреваря и да застана пред нея...трябва да ходя да тренирам май...бягане!
Айде целувки на всички 

# 131
Честити рождени дни и от нас, на всички , които сме изпуснали ! Да сте живи и здрави ! Hug Hug
Хелън, ще ти направя и аз компания с цигаретата  Blush

# 132
   Добр'Утро, Ч.Р.Д. на всички малчовци, да са здрави, здрави и много здрави!!!!  И да слушат милите си, измъчени майки и да си станат от ушите и да ги слушат какво им говорят, защото "мама знае най-добре"  Mr. Green! А това е именно за тях(вас де)
   Сумото може ли да получи почетна значка за клуба на побеснелите деца??? Не знам дали е заради трита кътника, избиващи тия дни, или от гореспоменатия пубертет или просто ще си е такъв или се опитва да ме направи луда калинка, но не е познал. Той все още не знае с кой си има работа....
 А вие стегнахте ли багажа за Априлци????

П:С: Може ли един въпрос за Витамин Цто???  Има ли проблем ако му давам на Самуил всеки ден (без прекъсване) по една ампула (от малките де)? Или не е добре? Или трябва да правя "паузи"? Не знам защо, но си въобразявам че му действа добре ( в смисъл-да не боледува), защото преди му давах само като вече злото е станало. а сега един вид...като превантивна мярка. Помня че Хелън беше писала за тоя витамин, ама...пуста небременна, неруса глава......не помни.

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 08:58 от Анонимен

# 133
  • Варна
Привет!!! Hug Hug Hug

Честито на всички празнували тия дни! Много здраве и щастливо детство!!!

ЧРД на днешния мини рожденик Марти на Doikа и на голямата ни рожденичка asjа!!!   bouquet  bouquet  bouquet newsm59 nbirthday

При нас нищо ново, освен че Малвина зарази баща си с варицела, а тя от два дни е с хрема и Т /предполагам зъб/ и сега се гледат двамата в къщи. Нямат край тия болести, както е почнал месец март, не мога да я видя здрава  Confused Confused Confused

# 134
Честито на всички рожденници !! Да сте живи и здрави и големи късметлии !!
При нас двата пубертета се вихрят с пълна сила . Ще побелея с тез деца  #Crazy #Crazy  Голямата не дава да и се каже нищо - само отговаря , прави каквото си иска , облича се както си иска  , абе кошмар  #2gunfire #2gunfire . Коско и той не изостава въобще - реване , тръшкане за всичко . Онзи ден ме заключи на балкона .Каката и мъжа ми бяха извън София . Изкарах си акъла - добре , че сам ми отключи , че не знам какво щях да правя. Абе , емоции .....

П.С. Отчет от консултацията - 16 кг и 95 см

Приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт