За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 796
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
...1. Пия по 3 кафета на ден. Има ли някакво ограничение в броя им?
...

...1. Ограничение в кафето няма , само трябва да е с подсладител не със захар и сметана  
...

аз ще си позволя да кажа, 4е кофеинът трябва да се органи4и
доказано е, 4е предизвиква отделяне на инсулин (не е ясно още защо), което до натрупване на мазнини или пре4и на топенето им
затова - да се намалят кафетата и 4айовете с кофеин
решение е напр безкофеиновото кафе
аз пускам кафе-машината с вода за 4 кафета и кафе за 2 дози
това е моето решение
но ние и без това не пием силно кафе и това ни устройва

# 16
  • Пловдив
polito_87, добре дошла   bouquet Пишеш, че си избрала нашия режим, като си го предпочела пред 90-дневната, но малко съм в недоумение как си го направила, при положение, че не знаеш основни неща. Всичко най-важно го има на първа страница - може да отидеш да го прочетеш. Там е даден и линк към книгата, която може да изтеглиш и също да я прочетеш - от полза ще ти е. И ако има нещо неясно след като се запознаеш с основите - заповядай с въпросите - всички с радост ще отговорят тогава.

# 17
miss Marple, мерси! Още довечера ще пробвам! Simple Smile

# 18
Да се запиша и аз в новата тема .
Тези седмици се боря с 2 кг.   Свалям, качвам вече не знам какво да правя. Не мога да ПАДНА под 79 кг. Напротив качвам та не свалям. Дали да направи няколко протеинови дни. И колко. Моля за помощ. Дойте съвет. МОЛЯ

# 19

gogal, ами ти затова не си мръднала, защото си била пред цикъл. Като минат първите няколко дни и ще видиш как ще се отприщят килцата  Wink
Много се надявам да е така.

# 20
Пу за мене айран! Flutter
Вещи, как така посред бял ден нова темичка???

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 15:55 от Nimowe

# 21
  • Пловдив
Миши,не знам какво да те посъветвам,аз бях в твоето положение и се чудих какво да правя.Правих 5-6 протеинови дни и пак нищо.До един момент в който тръгнах пак надолу,но не знам кое ми помогна.
Може би това ,че преди това бях доста прегрешила и после въпреки режимността ми ,тялото ми се бореше с мен и не искаше да сваля.Възможно е да си достигнала оптималното тегло,но това ти го преценяваш най-добре.Бъди търпелива и мисля,че ще постигнеш желаното Peace

# 22
Здравейте мацки, айде и аз да се запиша в новата тема, макар и с малък плюс днес. Вчера имах задоволителен минус, но днес имам плюс и така няма да мърдам линийката.
Специални поздрави за Валя, изглеждаш чудесно и явно получаваш много силна подкрепа от съпруга си, той беше един силен защитник на режима.
Колкото до кафетата не мисля, че 4 са толкова много, освен това съм сигурна, че е по-добре да изпиеш 2 нормално силни кафета с правилната доза кафе, отколкото колкото и да било дълги кафета с ниска доза кафе и много вода преминала през него. Когато се прави кафе в машина и не се спазва дозата, кофеина е в много по-голяма доза и доста по-вреден. Другото в което съм абсолютно убедена, е че кафето помага за доброто храносмилане. Аз лично от около 4 месеца не пия никакво кафе, но не поради някакви здравословни причини, а просто вече не ми харесва. Ако искате да намалите кофеина, може просто да добавите мляко, а за да направите кафето дълго и в същото време да не промените истинския му аромат и вкус е по-добре да добавите топла вода, а не тази, която ще премине през него в кафемашината. Много се отплеснах и само акъл ръся - ужасна съм. Спирам
Добре дошли на новичките, слушайте сташите и четете внимателно и няма да закъснеят резултатите.
Корни - супер си  Hug Hug Hug

# 23
Досега диета не съм спазвала и след дълго четене, проучване и колебание между Дюкан и 90 дневната, се спрях на тази.

Добре дошла   bouquet
Правилен избор си направила, тук всички дружно се борим както с грамчета ката и с килограмчета  Peace
Виждам, че са ти отговорили вече на въпросите, но ако възникнат нови питай смело.

ПИЙТЕ ВОДА

# 24
  • Basel
Привет и от мен,мисля че лятото ще съм само на айрян  bouquetАз съм в ову и днес също съм с плюс,ама такава е тя-нищо ново под слънцето,в началото много се депресирах от тези плюсове но вече свикнах.

# 25
  • Sofia
Здравейте! При мен диетата си тече нормално. Днес се надявах, че ще се похваля с десети закръглен килограм, но не стана.... Sad Надявам се да е утре. Гледах предаването "Денят е прекрасен" онлайн. Валя, страхотна промяна! Изглеждаш по-добре от всякога. Толкова подмладена и лъчезарна... Heart Eyes
 Аз имам няколко приятелки, които направиха диетата. На някои наистина не им се отрази добре здравословно и трябваше да спрат. Наистина ние трябва да си решим, а и ние най-добре познаваме себе си. Затова този спор, дали е добре или зле според мен е леко обречен. А и може би най-важният аспект е, че един отслабнал човек променя качеството си на живот, което е доста целебно. Когато се промениш към добро се чувстваш по-щастлив, а и по-здрав.

# 26
durik, не знам кой е прав
факт е, 4е ако сложа пълната доза кафе  и ни се разхлопват сърцата
затова: половин доза
машината е за филтрово кафе, не знам дали има зна4ение
същото правим и с нес-кафето

# 27
Първи протеинов ден  #Crazy

# 28
Ихаа,нова тема . newsm44
Вещииии-много ти благодаря !Тоз път ни изненада ,признавам си . Joy
И аз съм за айрянчето ,то със сладоледа се видя къде бях -83 кг  #Crazy
Ужас.Друго си е 60кг  bowuu
Добре дошли на новичките!Знаех си ,че ще има наплив след предаването. Joy
Гарденийка,какво стана бе душко ?Защо така се случи?Я да влизаш у правийо път .  love001
Аз наготвих най-после . Heart Eyes днеска голяма мъка беше с измислянето.
Отивам за малкия и после ще ви дочитам . Heart Eyes

# 29
Здравейте хубавелки  Hug

Успях да гледам предаването.Беше малко на 2, на 3, сигурно нормално за ограниченото време.Браво на Валентина изглеждаш прекрасно, даже ми се струва, че сега си доста по-свежа от това, което преди съм виждала като твои снимки  Peace Съпругът ти (всеобщ любимец в моето семейство) беше много прям и много правилно се намесваше.Добре е, че са го поканили и него.Най-прав беше като на няколко пъти каза, че ако имаш силно желание да отслабнеш с Дюкан ще успееш.И аз споделям мнението напълно.Всичко друго е оправдания.Твърдя го отдавна.Изпитах го, знам, че за да стигна до Дюкан грешката е само в мен и се стремя да не си го причинявам повече.

Момичета желая успех на всички   bouquet Обичайте себе си и ще изглеждате прекрасно!Не са важни толкова килограмите, колкото това да се чуствате добре в собственото си тяло и да имате самочуствието, че правите най-доброто за себе си   bouquet

Люска не ти е лесно след изживения стрес напоследък и аз мисля като Мастерчето, че е време да влезеш в трета, а може би след като се пооспокоиш и килцата ще се нормализират.Искрено ти желая да се справиш, каквото и да решиш  Hug

Тонни благодаря, за милите думи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт