За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Момичета....Не знам за вас,но аз лично се вбесявам от такива инатести тийнейджъри... Tired Те никога няма да раберат защо ние "дъртите" им казваме,че това не е за тях.....Те не смятат така,защото са "големи" вече и могат да решават сами живота си.....
Заради такива не ми се пише в темата повече.....Съжалявам,но не смятам,че мястото им е при нас!
Вярно е,че това е форум и всеки пише където си иска,но ,когато става въпрос за здраве не искам да допринасям за нечие разболяване!!!

Обичам ви всички много! Ще помагам със съвети на всеки,който има нужда от мен,но на ЛС.

П.П. Крисче,готово! Върнах мишока! Hug

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 21:42 от TheNMaster

# 286
  • София-Варна
Момичета,тази вечер купих сирене "култура",ама то не се яде от сол...... newsm78
Продължавам да си седя на 71 кг и това си е!Изкарвам си още 5 ПЗ дни и заминавам в 3-та!
Приятна вечер от мен и много минусчета ви желая!!!

# 287
Момичета....Не знам за вас,но аз лично се вбесявам от такива инатести тийнейджъри... Tired Те никога няма да раберат защо ние "дъртите" им казваме,че това не е за тях.....Те не смятат така,защото са "големи" вече и могат да решават сами живота си.....
Заради такива не ми се пише в темата повече.....Съжалявам,но не смятам,че мястото им е при нас!
Вярно е,че това е форум и всеки пише където си иска,но ,когато става въпрос за здраве не искам да допринасям за нечие разболяване!!!

Обичам ви всички много! Ще помагам със съвети на всеки,който има нужда от мен,но на ЛС.

Е не, пиши си в темата. Аз няма да пиша повече така или иначе много хора тук ми се дразните.

# 288
  • Пловдив
Нинката, все още си във втора, каква "култура"?

# 289
 ninkata1 Преди няколко вечери попаднах на списък.В него са производителите, официално обявили продуктите си, в които влагат растителни мазнини. Сирене и мляко "Култура", също фигурираха( пък и тук някой го каза). Със Солта може да се справиш- ще го накиснеш във вода, но с растителните мазнини за съжаление няма как.

ПП За малко да стигнеме до "бой" с милото, заради сладкиша на Лео...

# 290
Мастърче, ей ся тА убих newsm29
То не стига че си махна мишока с готините мустаки, ами сега и ти спри да пишеш... af
Ами ти пък Мирчева, вземи поне малко от дума...поне се храни качествено, какви са тия лишения...и направо не знам на какво ще заприличаш, ама то си е твоя работа де  ooooh!

# 291
  • София-Варна
Еми браво,аз вече цял месец ям само такова мляко!!!
Добре де,аз имам книгата и чета непрекъснато да не объркам нещо.
Тук на стр.71 пише -разрешени храни в ударния период-
обезмаслени млечни (к.мляко,извара,сирене).......?
Аз първата седмица само пил.кренвирши ядох за обяд и пак отслабнах,
тук пише,че може всякакви колбаси,шунки пилешки и пуешки!
Обърках се тотално!

# 292
Да, така пише- но то е написано за продуктите във Франция  Whistling
За съжаление- нашите са много далеч по качество от техните. По добре, за тези неща се води от първа страница- там нещата са "адаптирани" за нашенско. Пък и в блога също има доста неща за мееестните продукти...

# 293
Ами това е защото не си прочела първа страница на темата Naughty Там пише ето ти копи
Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

Прочети и нея, понеже има много какво да научиш от опит

# 294
  • София-Варна
Благодаря ви за поправките,аз не съм яла до сега нито сирене нито кашкавал(тази вечер видях за сефте въпросното сирене), карам на мляко(Култура) с трици,пиле,риба и яйца.Опитала съм доста от дадените от вас рецепти,но защо не свалям не знам! Здраве да е!

# 295
 Здравейте прекрасни .  bouquet
Много ви се радвам , и се настройвам супер оптимистично
въпреки че съм в застой. Sad

Да попитам старшите : Възможно ли е да задържам кг. от
това  че  овкусявам салатите и  месото с изцеден лимон ?

Това е единственото  което си позволявам извън режимните храни . Embarassed

P.S. Прасето( мъжо)  седи до мен и плющи  пържени картофи . newsm50

# 296
  • Пловдив
Ами като те слушам лимонът не е никак малко. Така че явно е нережимен.

И между другото повечето тук сме с мъже, които ядат. Някои имаме и по 3 деца бонус  Mr. Green Така че това, че някой яде нережимна храна си е постоянна практика при всички.

# 297
 Вещи - мерсаж за бързия отговор.  bouquet
Веднага спирам лимона , и отивам да взема сатъра  bash Пардон чука .  За любимия!

# 298
Мастърче, надявам се, че освен мишока, се връщаш и ти.  Hug
Селениа, все се каня да ти кажа, че имаш умопомрачителен аватар.  Laughing Пощади човека, моля те  Joy

# 299
е да се изкажа и аз за млякото ,,Култура,,  umnikuu(да не остана назад),Аз вече два месеца ям само „Култура ,,от време на време си взимам и Верея,и отслабнах с 14кг. newsm68
Но това си е въпрос на личен избор,всеки сам избира newsm78

Днес видях най -голямото пилешко филе ,през всичките ми 33г #Crazy #Crazy,,незнам от какво пиле е изкарано ,но повярвайте ми беше огромно ooooh!Исках да го снимам да ви го покажа но мъж ми го досрамя EmbarassedНо почти съмм сигурна че ще е произлязло от кон и кокошка Joy Joy
Лека и спокойна нощ

Общи условия

Активация на акаунт