За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Оф да ви се оплача  Embarassed,преди два дни си купих миди ,хапнах си от тях и цяла вечер имах среща с змията Боа ooooh!и от тези миди и среднощната фиеста немога да гледам и риба  ooooh!дано бързо да отмине ,че незнам какво ще ям newsm78Днес за да ми е по гадно си имам разстройство newsm45,каквото хапна и бягам бързо Embarassedпредполагам че е от зелената салата вчера Whistling
Айде стига съм плакала JoyЯ ме вижте вчера каква болна красавица бях hahaha(надявам се да се отвори)

http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=475533;page=1;#paging-310776

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 15:39 от миле-на

# 736

За кремвиршите ясно, вече са дали отговор, ама аз друго не разбрах... Каква е тази схема 6/4 и за какъв първи етап питаш след 14 дни от началото? Извинявай, ама нали съм затъпяла...  Blush

Правя го така: 6 дни ударен етап, 4 дни смесен , после пак ударен и така Simple Smile

# 737
  • София :(
    миле-на, адашче, иска парола  Sad  А мидите имат разни такива странични ефекти..., бързо се оправяй и внимавай с обезводняването  Hug
    insanse, малко множко ти идват П дните май  newsm78  С каква цел си тормозиш така организма? 5/5 си работи много успешно, в краен случай 4П/3ПЗ също върши работа.

# 738
insanse Май не си прочел добре 1-ва страница  Wink.Ударния етап доколкото разбрах при теб е продължил 6 дена.От там нататък се нарича смесен етап,който при теб е 4 ПЗ/6 П.Ако греша ме поправете.

# 739
Христос Воскресе!

И ние се справихме прилично с изкушенията- аз задържам на 58.9-59, а милото продължава да сваля ( сега е в ПЗ) средно по 200гр дневно.

Coma, вече са ти казали за желатина. Количеството, което ще сложиш зависи от това колко "твърдо" искаш да е желето. Обикновено на опаковката има упътване. Едно пакетче от 10мг се разтапя в 100мл вода(престоява в студена около 30 мин, а после постепенно се затопля до пълното разтапяне)- този разтвор се добавя към:
200мл- за твърдо желе
300мл- за средно
500мл- за меко

Правя го така: 6 дни ударен етап, 4 дни смесен , после пак ударен и така Simple Smile
insanse защо 6/4? И какъв ударен? Или ти така наричаш дните на протеини?
 "...ако има повечко за сваляне, тогава дните се въртят 5/5 или 4/3. Ако има по – малко за сваляне: 2/8 или 3/7..."
 А както всички сме се убедили- стриктното спазване на предписанията е това, което води до бързия и качествен резултат. Своеволията- до задържане и други нежелани последствия. Коментирано е много пъти-  кренвирши& … 84;ни( независимо от марката). Но решението си е твое...  Peace

Съветът ми към всички нови е да си използвате въображението за съчетаване на разрешените продукти, а не за измисляне на причини за вмъкване на допълнителни неща.

# 740
eх тази парола все я забравям ooooh! 310776

# 741
  • Бургас-Несебър
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Оф да ви се оплача  Embarassed,преди два дни си купих миди ,хапнах си от тях и цяла вечер имах среща с змията Боа ooooh!и от тези миди и среднощната фиеста немога да гледам и риба  ooooh!дано бързо да отмине ,че незнам какво ще ям newsm78Днес за да ми е по гадно си имам разстройство newsm45,каквото хапна и бягам бързо Embarassedпредполагам че е от зелената салата вчера Whistling
Айде стига съм плакала JoyЯ ме вижте вчера каква болна красавица бях hahaha(надявам се да се отвори)

http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=475533;page=1;#paging-310776

eх тази парола все я забравям ooooh! 310776

на мен и потребителско име ми иска  Wink

Миленка, пробвай пак да ги пуснеш Praynig

# 742
Oф дано сега стане ooooh!

http://miiimi.snimka.bg/other/predi-i-sled.475533  310776

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 16:20 от ЗлаВещица

# 743
 PraynigМоля ви кажете ми за пилешкото месо -  коя марка според вас е най читава и мога ли да го ям без да се притеснявам или да го избягвам? Hug

# 744
  • Бургас-Несебър
Миленка, видях две снимки твои със синя.... рокля - туника, нещо такова - и разлика 16 кг  Shocked разлика има огромна направо в сравнение с вначалото. Браво, давай все така напред!!! smile3501
 Hug Hug Hug

Дини74 - аз ям на чикън груп, на хелиос и от метро - май градус беше марката - вземам само охладено, че замразеното става на каша като се размрази, пък и не ми се дават пари за лед.

# 745

Общи условия

Активация на акаунт