Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 27 865
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не ми се отваря скапаната Замунда. Може ли линк директно към торента  Praynig

# 136
  • София
И в арената ги има.

# 137
  • София
нямам акаунт там,мога ли свободно да се регистрирам или е като в замунда

# 138
http://DMCA-removal-from-Google/download.php/215183/supernatural … d-fqm.avi.torrent
Moжеш. Ако това не ти свърши работа ще измислим друго Wink

Има събс на бг вече.

# 139
  • София
Мерси, ayex, но и това не се отваря. Явно някакви проблеми с доставчика ми. А в арената май още не са го качили - виждам, че 14-ти е последният
Редактирам се - сега видях и 15-ти.
Мерси на всички Hug

# 140
# 141
  • София
Мерси, ayex, но и това не се отваря. Явно някакви проблеми с доставчика ми. А в арената май още не са го качили - виждам, че 14-ти е последният
Редактирам се - сега видях и 15-ти.
Мерси на всички Hug

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=0da77384e6286f9f7 … 4c915dc49db0173b9 качен е още от сутринтта.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=e8a6de00caec433f6 … 5ca138be7f97dc3c8

# 142
А, добър ден!
Честита ни нова серия - на дочакалите я честито! Нямам търпения да я гледам довечера... И при мен нещо замундата се бъзика, че от арената я дръпнах серията...

Имапала - добре дошла! Хубави снимки пускаш, но май изпускаш един убавец Thinking Crossing Arms Нищо че съм само аз и половинка от Дестиел, но да бъдем все пак точни Peace

# 143
  • София
Papy е трепач - има и субтитри вече Simple Smile http://subs.unacs.bg/search.php?t=1&id=58881

# 144
Аз нямах проблеми със замунда, изтегли се много бързо.

# 145
  • София
и аз вече нямам....ама си чакам субс за моят релийз....Simple Smile

# 146
Izida,
Благодаря за наградата! Отговор: 1 (без коментар), 2 (Swing, babe!) и 3 (ето така го разбирам живота).
Аз се имам за що-годе интелЕгентен човек, но не бях сигурна, че съм разбрала точно – все пак изчетох старите теми за ден и половина. При всички положения не запомних коя от вас на кое от момчетата е почитателка, но със сигурност няма да сгреша с твърдението, че всички харесвате и двамата, а единият има съвсем мъ-ъ-ъничък превес от типа 51%:49%. Нали?
Stisch, Destiel,
Благодаря, добре заварили Hug ! От мен само такива подаръчета да искате – имам мно-о-ого, заради терапията...
Всъщност изгледах новата серия и заявявам, че определено нямам нужда от нова терапия. Явно само на някои снимки все още не мога да устоя, но ще се справя... Продължавам да харесвам и сериала и актьорите, и да им се радвам, но я няма вече ‘розовата мъглица’ (цитат на 'Злата с метлата'), която да ми пречи да видя и недостатъченцата. А иначе серията ми хареса. Poor Bobby! Спирам дотук, защото не са я гледали още всички.
Злата с метлата,
Това за годините ми е ясно, обаче ето една честа и моя физиономия – долната част – , домашна разбира се, която изобщо не ми прави чест – цък.
Fairy,
Урок научен! Благодарност! И-и... преговор...  Whistling
arkady,
Благодаря и на теб! Изобщо всички сте много мили  bouquet ! Съжалявам, но Кас никога не ми е бил тръпка и нямам негови снимки. Срам, посипвам си главата с пепел.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 14:49 от Impala

# 147
Епизода - изтеглен, субтитрите - изтеглени. Приспивам детето и се потапям в "розовата мъглица"  Heart Eyes

Импалче, дете мило, от къде ги вадиш тези зашеметителни снимки  newsm20 
smile3544 smile3544 smile3544 На теб като ти е минала любовната треска, не забравяй че нас все още яко ни тресе  Laughing Всичките снимки са чудесни, но от ефекта на още не мога да се съвзема  Two Hearts

# 148
 smile3501 smile3501 smile3501
А сега ела те вие и обяснете на Шефката, 'Що като ми говори я гледам "влюбено" и и отговарям с недомлъвки ..... То бива бива (снимки!!!), ама вашето на нищо не прилича ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 149
‘Ми то аз... ъ-ъ-ъ... за ваше добро го правя Twisted Evil . Като си сложа подобна снимка за тапет – май се казваше – на монитора (а моят втори монитор е просто огромен) и се ‘лекувам’, ба-а-авно и сла-а-адко-мъчително, но се ‘лекувам’. ‘Щот не може вечно да ми дейсват по ‘онзи’ начин – нечовешко е просто, изтощително. По някое време претръпваш и т’ва е... Дали е по-добре, както казах, не знам, но лично на мен така ми е по-добре. Аз все пак ‘съм’ Chevy Impala ’67 – класическа, вярна, незаменима, нещо като дом и за двамата, и така трябва да бъде. Ох!

Общи условия

Активация на акаунт