Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 510
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде в търсене ............
Сега и аз ще чакам с нетърпение Wink

# 166
  • София
И на мен не ми беше от най-любимите епизоди. Интересно ми беше, че се разбра, че Смърт е след Боби, което ме навява на мисълта, че няма да го гледаме другия сезон Rolling Eyes
Нали няма да има вече паузи до края

# 167
  • София
е, то пък и паузи остава да има...то има няколко серии още само... но пък после дълга лятна почивка...

# 168
‘Behave, girls!’ (препратка към ‘Behave, mom!’ от ‘Devour’ – ама много тъп филм; насила го изгледах). Вие направо сте си за ‘My Obsession’ на ToyZ (леко диабето-образуваща песен, но и по-лоши съм чувала). Снимките са от всякакви сайтове, които изръшках, докато се детоксикирах. Повечето са на Дийн и много по-малко на Сами, малкото ми момче.
Аз, като най-нова тук, май много ви разглезих. Я малко диверсия – цък.
Сега, за вчерашната серия. Снощи ви четох през GSM-a и не можех да пиша, но се замислих защо не е харесала на всички. Може би защото в центъра й беше второстепенен персонаж (по тази причина не съм сигурна дали изгледах докрай 4.20 – Destiel, sorry! Специално за теб издирих това). А може би защото не се акцентира достатъчно върху драматизма на ситуацията да трябва да убиеш не поредния ‘thing’, а нещо в (което се е превърнал) любим човек. Така беше и в края на 1.21, но сцената беше доста разтеглена и ставаше дума за татко Джон (първият ми собственик), така че беше много по-въздействащо. Както и да е, следващата серия явно ще е по-хубава.

# 169
Импала, със сигурност не е заради второстепенния герой, аз Боби го обичам много и винаги се кефя супер на епизодите с него. Просто самия епизод не ми допадна.

А с тоя Сафин дето го размяташ какво целиш, да ни разсееш от братята ли? Laughing Мен със сигурност успешно ме разсейваш, Сафин ми е отколешен любимец, жалко че се пенсионира. Sad

# 170
Добър ден!
Фейче, мерсаж за спойлерите Hug Hug Този епизод наистина изглежда ще бъде по-интересен, а и отдавна не са умирали Сам и Дийн  Mr. Green В бяло - радвам се че ще се появи отново, макар и за един епизод Аш. Много ме кефеше!  Wink

Да не е празен деня от към снимки на любимите ни супернатурални братя, ето обложката на DVDто от петия сезон

И малко спойлерче за еп. № 100 - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-100th- … de-wha-35544.aspx
Интервю с Джим Бийвър и още едно, в което наред с другите неща говори и за феновете (фенките  Mr. Green) на шоуто -  "I was at a convention in England and there were nearly 1,400 people there, and I bet not 10 of them were men. I was surrounded by adoring women! I was very pleased, you know, because you can't just make that happen."  Laughing
Притесних се да не вземат наистина да го трепнат Боби в стотния епизод и отидох да проверя в IMDB. Като изключим следващият епизод - Dark Side of the Moon, Боби участва във всички останали изброени там -  до № 20.

# 171
  • София
Следващият епизод изглежда доста обещаващ Simple Smile

# 172
Мен със сигурност успешно ме разсейваш, Сафин ми е отколешен любимец, жалко че се пенсионира. Sad

Ех, Фейче, Фейче, само толкова ли ти беше достатъчно, че да се разсееш.....тц-тц-тц.....

# 173
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Вчера (т.е. тази сутрин, 2:30) започнах 4ти сезон ...... Ама бая голям маратон му дръпнах за да го започна. 1ва серия мноууууу яка. А Кастиел, много симпатичен newsm53. Един такъв невинен  smile3503. Но споко, за сега оставам твърдо на стадиона.

# 174
  • В средата на времето
А Кастиел, много симпатичен newsm53. Един такъв невинен  smile3503.

To така се почва Grinning Wink

# 175
Вчера (т.е. тази сутрин, 2:30) започнах 4ти сезон ...... Ама бая голям маратон му дръпнах за да го започна. 1ва серия мноууууу яка.
Браво! Честито! Реших да прегледам отново сериите от този сезон, да ти препоръчам някоя, като особено любима моя - и като се почна: тази и тази, и тази  hahaha. Оказа се, че имам само една нелюбима  hahaha и направо ти завиждам, че ще гледаш за първи път Wishful Thinking - № 8. Голям смях се смях на нея  Joy.

А Кастиел, много симпатичен newsm53. Един такъв невинен  smile3503. Но споко, за сега оставам твърдо на стадиона.
Laughing Така се почва то. Я питай DESTIEL, която преди се казваше i az  fenka na jensen, как бързо-бързо си смени ника и частично премина в ангелския отбор. И всичкото това заради едната му невинност  Laughing

# 176
Laughing Така се почва то. Я питай DESTIEL, която преди се казваше i az  fenka na jensen, как бързо-бързо си смени ника и частично премина в ангелския отбор. И всичкото това заради едната му невинност  Laughing

Аааа, ми то така ..... Те тихите води са най дълбоки  Joy

# 177
Знам защо ви няма цяла събота и неделя - били сте на кънвеншъна в ЛА, признайте си Laughing И понеже никоя от вас не иска да сподели как е било, аз ви пускам какво са туитвали по-добрите души Laughing

The boys are here
- Jared is breaking mic
- Finish shooting series 5 tomorrow, then convention in Rome
- The same "baby" is here from last year, Jensen asks Jared if it is a real baby
- J2 are being very funny
- Jared says "y'all" every other word
- Jensen says Dean lost his watch and ring
- J & J voices would be far too manly for technology that hasn't been designed by Kripke
- We'll see Dean's necklace again
- Baby crying
- Dean's ring was beat up by opening bottles and they were getting rid of all jewelley and the ring went
- Jared has the most adorable laugh
- Jared showed off his wedding ring and then did his Brad Pitt impression
- Jared wants to work with Christoph Waltz?
- Zombie episode was supposed to air earlier
- An actress supposed to attack Sam said "It's like climbing a tree"
- Dean's ring was dumped after episode 5.04, they decided to stop making Jensen wear it
- 2 weeks ago Jared and Misha were in a car war
- Jim B never breaks in scenes even when Jared kicks him or squeezes his toes
- Jared rear ended Misha and Misha sideswiped him
- Jared says Misha lives in his own reality
- Series 5 wrap party will be in Vancouver on Wednesday
- Jensen spent 3 hours yesterday doing final voice over for "Red Hood"
- Is it me or Jensen quieter than usual. People are posting more of what Jared is saying
- Jared admits to playing footsie with Misha's crotch to distract him during scenes, as well as kicking him
- Misha distracts people by waving his arms about
- Jared let the air out of Misha's tyres a couple of weeks ago when they were on location

# 178
Wow, Фейче, Hug, заслужи си приза "Адска хрътка" за тази седмица Simple Smile
Забавни туитчета Simple Smile От кой сайт ги измъкна, ако може да споделиш, моля? В туитър Клиф Костерман, Джим и Миша не са писали нищо от петък насам, туй ще е нещо, публикувано от луди фенки като нас Simple Smile
That's what I found:
http://community.livejournal.com/ontd_spnparty/170907.html

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 22:16 от Dana_Scully

# 179
Wow, Фейче, Hug, заслужи си приза "Адска хрътка" за тази седмица Simple Smile
Забавни туитчета Simple Smile От кой сайт ги измъкна, ако може да споделиш, моля? В туитър Клиф Костерман, Джим и Миша не са писали нищо от петък насам, туй ще е нещо, публикувано от луди фенки като нас Simple Smile

Ами аз редовно ви давам линк към този форум, обаче вие не му обръщате никакво внимание, затова страдате Laughing

Ето линк към самата тема, от него можеш да влезеш във форума
http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=587832

Общи условия

Активация на акаунт