Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 635
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
И на мен ми хареса много този епизод.  Heart Eyes

Но завърши много гадно Sad
И аз така. Peace

Къде има снимки от сватбата, може ли линк  Praynig
Амидала, не знам къде из нета има снимки, но мога да ти пусна линк към тези от сватбата, които аз имам на харда. Ето ги:
http://img94.imageshack.us/gal.php?g=jaredandgenevievejaredp.jpg

# 271
  • София
Тази вечер Папи2000 май е запразнила някъде. Нямаме бързи субтитри

# 272
Тази вечер Папи2000 май е запразнила някъде. Нямаме бързи субтитри
В коментарите на замундата има съобщение, че субтитрите ще се забавят 2-3 дни, защото и папи е човек и празнува. Laughing Не можем да й се сърдим, момичето е пушка просто.

# 273
  • София
аа,аз не й се сърдя. Много ясно,че ще си празнува и няма да се занимава със субтитри

# 274
Серийката си се разбира чудесно и без субтитрите... Simple Smile Много ми хареса, какво ли ще видим още до края? Вече имаме един обезверен Ангел господен (Кас), един тъкмо започнал да вярва Дийн, чиято вяра беше потъпкана в зародиш още с надеждата да намери Бог и да оправят нещата и един Сам - приемно тяло на Луцифер, който май ще се окаже най-вярващия от тримата.... Хм, остава Марк Пелегрино да каже, че Луцифер всъщност е "добрия" герой в драмата и тотално ще се обърнат нещата.... (между другото, в едно от интервютата му ми се стори, че към нещо такова намекваше).
Личи си, че са поизместили сценария, за да им остане почва и за шести сезон - това с появата на Бог наистина май там ще го видим чак. Иначе залаганията за това кой ще играе Бог според мен трябва да започнат отсега и е възможно да е или Джим Бийвър или Джефри Дийн или пък самия Пелегрино - защо не?

# 275
  • София
Амидала, не знам къде из нета има снимки, но мога да ти пусна линк към тези от сватбата, които аз имам на харда. Ето ги:
http://img94.imageshack.us/gal.php?g=jaredandgenevievejaredp.jpg

Благодаря, много са хубави   bouquet
Дженсън кум ли е бил?

# 276
Амидала, Дженсън е бил шафер, кум е бил брат му на Джаред Grinning

Вече имаме един обезверен Ангел господен (Кас), един тъкмо започнал да вярва Дийн, чиято вяра беше потъпкана в зародиш още с надеждата да намери Бог и да оправят нещата и един Сам - приемно тяло на Луцифер, който май ще се окаже най-вярващия от тримата....

В един момент се оказва, че Сам, който има много повече грехове на сметката си и би трябвало да е много по-обезверен, има повече вяра в себе си и сили да продължи, отколкото брат му. Направо нямам търпение да разбера какво ще направи Сам в стотния епизод, за което Сара Гембъл казваше, че много се гордяла.

Иначе я кажете дали Сам извади амулета от кофата за боклук, според мен - да Laughing

# 277
  • # супернатурална #
И според мен-да. Иначе серията беше много силна, стана ми тъжно за Дийн, за който най-щастливите моменти са с брат му, а за Сам като че ли не е така. В началото, като убиха Сам, Дийн изкара онзи поглед, който показва колко много обича брат си.Сетих се и за момента в който Дийн умря, Сам също изрази болката много силно, абе страшни артисти са, не само хубавци LaughingЧакам сега буквичките, че с моя плажен английски не схванах всичко добре, но както писа един фен в замундата:"Тази Папи сега ще ни накара да научим езика" Laughing

# 278
100 % Сам е извадил амулета от кофата (амулета пак ще го видим). А Бог според мен ще размисли и все пак като за последно ще реши да помогне на нашите момчета и да спре Апокалипсиса).

# 279
100 % Сам е извадил амулета от кофата (амулета пак ще го видим). А Бог според мен ще размисли и все пак като за последно ще реши да помогне на нашите момчета и да спре Апокалипсиса).
Съгласна съм с теб, Дейна. Аз мисля, че на Бог ще му писне да се прави на безразличен и ще се намеси в определен момент. Peace

# 280
Добър вечер!
Аз още не съм гледала новия епизод, но току що го свалих. Докато чаках да се дръпне намерих снимки от кънвеншъна в Италия - http://crystalchain.livejournal.com/229133.html
Ето и страницата на Jus in Bello в суперуикито -  http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Jus_In_Bello_Italy_2010. Не, че няма видите всички снимки от там, ама да ми е по-шареничък поста  Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 23:39 от Злата с метлата

# 281
Не прави грешката да дърпаш субтитрите, които са в коментарите - sucks! Sad Много е готин епизода и без надписи Wink
Hug за снимките от Италия - бърза и акуратна реакция от твоя страна, както винаги  Peace

# 282
Ауу, на тази последната снимка двамата колко са хубави Heart Eyes

# 283
Shocked Какви са тези скверни слова, бе, Фейче. Аз тъкмо тръгнах да пиша колко е хубав Джаред и като ти фиксирах постинга, направо ми призля. Възмутително. Crossing Arms

# 284
Shocked Какви са тези скверни слова, бе, Фейче. Аз тъкмо тръгнах да пиша колко е хубав Джаред и като ти фиксирах постинга, направо ми призля. Възмутително. Crossing Arms

Не сте ме разбрала добре, мила ми господарке. Flutter Имах предвид колко хубаво Джаред е огрял Дженсън и го е накарал да се засмее, не виждаш ли обожанието в очите му към така забавния му по-малък "брат" Laughing

Сега разгледах и другите снимки и установих, че Джаред извън сцена го харесвам много и с тази буйна грива, въобще не ме дразни, намирам го за очарователно робинзон крузоподобен Laughing Обаче в Свръхестествено страшно ми боде очите и все съм в очакване да го подстрижат Crossing Arms

Както каза Злата, вие и сами ще си разгледате нещата в Уики-то. Обаче не мога да не ви сложа няколко снимки. Blush Всъщност искам да сложа една разкошна на Джаред, а пък другите две - на Миша и Дженсън ще бъдат за да се направя, че не зяпам само Джаред Laughing

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 00:37 от Fairy

Общи условия

Активация на акаунт