Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 541
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
и от утре в ПОЧИВКАААА  newsm44 newsm68 newsm68

Щастливка! Завид, завид  Laughing Аз и утре ще трябва да симулирам, че работя  Laughing Много ми хареса снимката на нощна Маракана  Wink Heart Eyes

Днес като се зачетох в разни интервюта на Дженсън и Джаред си уплътних доста добре 2 часа, а покрай тях и разни клипчета, дето не бях гледала намерих. Утре ако пак имам късмет да няма работа, кой знае какви подвизи ще извърша.  Wink Laughing

Намерих едно уникално клипче на Джим Бийвър, на което той показва невероватни танцувални умения  Joy Ако сте гледали паметната закуска от кънвеншъна във Ванкувър 2009, ще се сетите как го бъзикаха и пубиката, и Дженсън, и Джаред. Ето от тук може да си го свалите (няма друг вариант да се види), но аз никак не съжалявам че си го свалих.  Laughing

А тази рижо-брадата целувка е специално за Изида  newsm10

Рижата брада крие някакъв много особен чар  newsm53

Не е истина как съм се смяла  Joy Joy Joy  Това е някаква класация на лудостта на феновете на различни сериали...... и познайте кои са най-хахавите фенове. Цитирам - Insanity Level: 10 out of 10, call the National Guard
Listen, I love Supernatural, I really do. But some fans out there really love Supernatural, to almost clinical levels.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 13:03 от Злата с метлата

# 256
"Listen, I love Supernatural, I really do. But some fans out there really  love Supernatural, to almost clinical levels."
Joy Joy Joy
Съвсем така си е и с нашия сплотен малък екип, но пък чак до смисъла на "лудост", който влагат в тази статия, слава богу не сме стигнали! Joy

# 257
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=irSEvTUSZdY

Лека нощ мили момичета Hug

# 258
Страхотна приспивна песничка, Ейнджълче, Hug Мерси! Simple Smile

# 259
Добро утро Grinning Боядисахте ли яйцата Simple Smile

Прекъснаха ме одеве, та не можах да си донапиша поста... Аз, таковата, да се похваля, че ги боядисах ранина тази сутрин Wink , даже успях да счупя две от прясно боядисаните, щото съм блейка Simple Smile Довечера мисля да правя козунаци, ама да видим какви ще станат.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 09:45 от redsonja

# 260
Добро да бъде!
Не съм ги боядисала още, оставих ги за събота.

Явно всички сте запразнували от рано, защото не ми се вярва чак толкоз да работите на Велики четвъртък  Wink
Ето ви една първоаприлска шега (в цели две страници) за това какво ще се случва в шестия сезон на Supernatural. Аз да си призная, отначало се вързах като най-големия балък, но роботите-двойници на Сам и Дийн ми дойдоха в повече  hahaha

Едно кратичко интервю на Миша Колинс, за надеждата му все някой ден да смени шлифера с нещо друго.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 11:23 от Злата с метлата

# 261
Вижте какво намерих съвсем случайно  Simple Smile

Ring Dean Winchester!
Early on in the series, Dean's cell number is given, and for a while the studio had it set up so that anyone dialing the number would hear Jensen Ackles reading the message: "This is Dean Winchester. If this is an emergency, leave a message. If you are calling about 11-2-83, page me with your coordinates." The number is 1-866-907-3235.

Дали все още е валиден този номер  Laughing

# 262
Дали все още е валиден този номер  Laughing

Laughing Не знам дали все още е валиден. Мисля, че - не. В едно интервю Крипки казваше колко много съобщения са били оставени. От екипа са ги изслушали всичките и е имало някои много яки изцепки, даже разказа за един случай, но съм го забравила.  ooooh!

# 263
Злате, май само ние днес работим (по малко Mr. Green)

Естествено, че няма да работи номерът. Нали феновете са луди на степен "10 от 10"  Laughing
Щеше да бъде готин номер - да накараш някой познат, който е фен, да се обади (без да знае на кой звъни, естествено)  Mr. Green

# 264
Най-накрая разбрах, защо на една от снимките от сватбата на Джаред Дженсън държи едно ножче, а пък на една друга - малка овална кутийка. Това били подаръците от Джаред и Джен за шаферите - ножките. Жената на майстора на ножките е разказала цялата история в блога си - http://theknifewife.blogspot.com/2010/03/groomsmans-knife.html.

# 265
Виждам, че така сте се развълнували от предстоящата серия, че ръцете ви треперят и не мжете да пишете Laughing

Затова аз ще ви сложа едно спойлерче за една от следващите серии, не знам коя точно. В бяло, по-надолу:

Hammer of the Gods” (TV-14, DLSV sptv050769) (HDTV)

LUCIFER (MARK PELLEGRINO, “LOST”) RETURNS — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) are kidnapped by a group of gods, including Kali (guest star Rekha Sharma), Ganesh (guest star Keith Blackman Dallas) and Bladur (guest star Adam Croasdell) and held hostage in a small hotel. The gods want to use Sam and Dean as bargaining chips to stop the Apocalypse, but Gabriel (guest star Richard Speight, Jr.) shows up and warns them that if Lucifer finds them he will kill them all. Unfortunately, one of the gods turns on the others and Lucifer appears. Rick Bota directed the episode written by Andrew Dabb & Daniel Loflin with story by David Reed

# 266
  • София
Къде има снимки от сватбата, може ли линк  Praynig

# 267
  • Някъде в търсене ............
Серията е уникална newsm81

# 268
Епизода е невероятен! Изгледах го на един дъх и без субтитри, а до довечера сигурно ще го гледам пак! Heart Eyes

# 269
И на мен ми хареса много този епизод.  Heart Eyes

Но завърши много гадно Sad

Общи условия

Активация на акаунт