Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 537
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Сонче, не се кахъри за картинката, важно е, че с колта се оправяш    Wink #2gunfire
И Фейчето не е зле, много го исках този нож и аз (завиждам)

# 241
Злата, малко да ми позавидиш и на мен. И аз съм с ножката. Laughing

Фейче, ножът се оказа ексклузивно градинарски май. Grinning

# 242
Фейче, ножът се оказа ексклузивно градинарски май. Grinning

Много ясно, ние си вървим в комплект Heart Eyes

# 243
Вижте на какво попаднах в you tube  Joy Joy Joy Не мога да реша кое е най-смешното клипче, хиля се истерично на всичките.  Embarassed Знам, че е голяма гавра, но толкова добре са направени.
Supernatural (In My Pants)
Dean Winchester - "Like a Boss" {Supernatural}
Supernatural (Dean Winchester) "Like A Boss"

# 244
# 245
Злата, нямам търпение за серията... Crazy  Аз вече съм напред с разголените му сцени, но всяка нова изобщо няма да я върна... Wink Twisted Evil

На мен май ми хареса клипа Supernatural (In My Pants)  Laughing

# 246
Присъединявам се към мнението на Аркади за клипа Supernatural (In my pants) Grinning
Злата, огромно благодаря за неуморните ти усилия в търсенето и намирането на разни готини нещица по темата  bouquet
Няма ли още някоя мацка с колт, да имам back-up с мунициите  Joy

# 247
Сонче, внимавай какво си пожелаваш, Mr. Green Аз също излезнах мацка с Колт

Страшно забавни неща сте напускали и днес из темата. Истински се смях на диалога са Сейди и Хърли (но така и не разбрах коя от нашите градинарки коя е!) Sunglasses Усещам, че имаме спешна нужда от нов епизод, щом сме се докарали до там да се сравняваме с "кучки"... Simple Smile

"In My Pants" е голям смях Joy Малко "тугедър-тугедърско", но все пак смешно, ако се опитаме да не забелязваме очевидно целения подтекст. Wink
И двата "Like a Boss"- a цепят мрака и "дислоцират фаяносво-санитарни средства", ако трябва да използваме вчерашния жаргон Mr. Green.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 23:40 от Dana_Scully

# 248
Злата, много добре направени клипчета си напускала, много ми е трудно да си излъча фаворит, ама ще избера In my pants, защото и Джаред участва. Laughing

Истински се смях на диалога за Сейди и Хърли (но така и не разбрах коя от нашите градинарки коя е!) Sunglasses
Дейна, аз съм Хърли - едрата злобна мастифоподобна кучка Twisted Evil Joy, а тази по-мъничката смеска от немска овчарка и мъничко  динго с лъжливо-невинния поглед е Фейчето Сейди. Laughing

# 249
A най-много се кефя на изказването на Джим Бийвър за финала на 5-ти сезон: Вижте какво е изцепил, моля ви се: Joy Joy "So what did Beaver say about the season finale now that he has wrapped all of his scenes? "You're going to want to make sure your shoes are clean because your jaw will be sitting on top of them by the end of it!" Cryptic, no??

Ох, убивам да съм в Рим утре и в четвъртък и в петък, и в събота, и в неделя! Mr. Green Heart Eyes
"The wrap party for season five will be on Wednesday, though Ackles said he can't even partake in the relaxation and unwinding that it will inevitably bring to the crew because he is on a flight to Rome instead, to partake in another fan convention. Ackles, who unlike his alter-ego Dean Winchester, doesn't actually mind flying, is excited to get to go overseas and interact with some new people, though."

Легнали сте си отдавна, май.
Е, пускам си епизода с Мадисън и също си лягам Wink

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 00:53 от Dana_Scully

# 250
Добро утро!

Дейна, супер е да си имам дружка в стрелбата  Simple Smile #2gunfire

Кажи кой трябва да убием и се присъединявам веднагически #2gunfire - стига да ни осигури посещението в Рим  Mr. Green

# 251
Добро утро!
Бравос на Дейна и Сончето, нашите чифте пищови!  #2gunfire Laughing
Мдаа, и на мен ми се ходи в Рим, а после и в Барселона ще ми се ходи   car003, ама нц  Sad Ще си ги гледам кънвеншъните по you tube-то само  Sad

Тръгнах на лов за сутрешни супернатурални новини и пак се спрях в моя на-път-да-стане-любим сайт Zap2it. Там намерих прясно-прясно видео на Роб Бенедикт аkа Чък. А също така и особено трогателна  "bromance" (както се сещате, термина не е мой, но страшно ми допадна  Grinning) размяна на откровения между Дженсън и Джаред. След това попаднах на една (според мен, вече излязла от добрия тон) "car war" между Джаред и Миша. И за финал едно дълго-дълго интервю с Марк Пелегрино.

За сега стига толкова. Отивам да поработя малко, че вече няма как да се скатавам  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 10:14 от Злата с метлата

# 252
Аз се наработих, но вие май още не сте  atwork Ровейки насам-натам намерих това интервю на Дженсън от февруари 2008 г. Много ми хареса на края разговора за мотелските стаи, баните и колко често се къпе Дийн.  Joy
Цитат
And yet, apparently, no bathrooms...
They have bathrooms.

But you guys never have showers...
There's an episode coming up — I'm in the shower.

Seriously? It's about time. So, basically, once a year Dean has a shower and then goes to hell?
Yeah. I figured I wanted to be cleaned up when I go and meet my demise. That's respectable.

# 253
Честно казано, и аз се наработих, сега мисля да се скатавам Mr. Green

Злате, много готини неща си намерила, ПАК  bouquet

# 254
Добър ден на всички птички  Mr. Green
как се скътавате??? Аз се опитвам, но съм под зоркото наблюдение на Цербера ..........  Shocked И за жалост трябва да се правя, че работя.
И тъй като сега се освободих за малко ....... ви споделям :

и отивам да симулирам оЩе веднъж че работя .... и от утре в ПОЧИВКАААА  newsm44 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт