Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 568
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Злата, кога не съм била хитруша Mr. Green

DESTIEL Hug невероятни са тези картинки. Много се смях на Дийн и катерицата и на това, на което мери дънки. А погледа на котката просто цепи мрака! Grinning

# 421
А погледа на котката просто цепи мрака! Grinning

Разлъчва го, бе Дейна, разлъчва го мрака, пак не си внимавала в час Joy
И на мен много ми харесаха снимките, много си приличат Laughing

# 422
Искате ли да видите как Дженсън си прави романтична разходка с Клиф Костерман и Джейсън Манс из Рим на 6 април, а? Искате, знам ви  аз  Wink

# 423

Девойката със синята пола къде ли блее? Mr. Green Дали осъзнава, че се намира на 2 метра от най-красивия мъж на планетата? Ей това е животът - късметът се случва на тези, които най-малко подозират за съществуването и на минимален шанс да им се случи Grinning

Злата, "Адска хрътка" на седмицата отива при теб! Hug за снимките! Simple Smile 

# 424
Девойката със синята пола къде ли блее? Mr. Green Дали осъзнава, че се намира на 2 метра от най-красивия мъж на планетата? Ей това е животът - късметът се случва на тези, които най-малко подозират за съществуването и на минимален шанс да им се случи Grinning

Дейна, може Клиф да й е метнал един заплашителен бодигардски поглед и да й е  охладил мераците, затова сега да се прави, че "гроздето е кисело"  Grinning

Миша, Джаред и Дженсън на кънвеншъна в Рим - http://www.youtube.com/watch?v=jZ_jyNJz8RI. Обърнете внимание, че Миша е с жена си.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 18:46 от Злата с метлата

# 425
  • Разпиляна във въображението
Злата, много, много, много, много благодаря. Моя разбира се - не, но аз съм много доволна.

# 426
Дейна, може Клиф да й е метнал един заплашителен бодигардски поглед и да й е  охладил мераците, затова сега да се прави, че "гроздето е кисело"  Grinning

Миша, Джаред и Дженсън на кънвеншъна в Рим - http://www.youtube.com/watch?v=jZ_jyNJz8RI. Обърнете внимание, че Миша е с жена си.

Клиф нещо не може да ме уплаши в такава ситуация. Mr. Green То само да ми падне сгоден случай Дженсън да е наблизо... Heart Eyes
Миша като един благоверен съпруг е решил да доведе и жена си да види Европа. Нашите двама левенти, единият от които прясно задомен, предвидливо са решили, че европейките са прекалено хубави (а и опасни! Mr. Green) за да водят и половинките си насам. Първо - как ще зяпат спокойно италианки ако Джен и Данийл са наоколо, за да им плясват по един зад врата ако много-много се заплесват? (Забелязахте ли, че на фенските снимки никъде не се виждат такива дебелани, каквито сме свикнали да виждаме награбили нашите хубавци из американските конвенции?! Mr. Green ) Умници са ни те и знаят, че където се събират хубави жени, законните (и все още не толкова) половинки не се водят! hahaha И на второ място, ако Данийл беше тук, сигурна съм, че някоя предвидлива камериерка в хотела щеше да направи така, че госпожицата "съвсем случайно" да се заключи сутринта след пристигането им в банята докато си взима душ (какво да се прави - някакъв ключ може да се счупи в ключалка на банята Innocent ) и така Дженсън да се наложи да излезне на разходка из Римските улици сам, където пък го чакат вълни от пощурели фенки!!  Crazy

Еех, мечти....  ooooh!

Злата, клипчето е много смешно. Обичам момента, в който Миша се вмъкна при тях и Джаред го напрегръща, а след това се засили към Дженсън, а нашия само дето не падна от стола, опитвайки се да се запази по-далече от него  hahaha Joy

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 19:46 от Dana_Scully

# 427
Хаха как само  бъзикат Миша за бельото...  hahaha Според мен тази не е жена му(която е до него в началото) - не си приличат със снимките й които съм виждала... Thinking Naughty

Злата добре се справяш като Адска хрътка  bouquet  Иначе леко и ти ме сънмяваш, че си маскирана ненаситница... с тез снимки дато само  запращаш към "горките" ни очички... Crazy
За снимката на Миша с падащите дънки - и мен ме съмнява че е леко бутана, но както вика Дестиел то не пречи да си помечтаем че е той... То и аз бях я изтипосала за тапет на компа, но в многоброен вариант и гледам не изтрая дълго ( оправданието беше че е много светла и блещи вечер)  Rolling Eyes
Дестиел - много добри попадения са снимките  Wink тичат си много даже Joy

Ето една леко "френска" снимка на Миша: и една прегръдка...
ПС: Клипчето от фенката от превода е много готино- със снимките и т.н. http://www.youtube.com/watch?v=cclQFG7Quk4

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 21:52 от arkady

# 428
Аркади, вече не се казва ненаситница, а ценителка на мъжката красота. По-добре звучи  Mr. Green

# 429
Хахахахаахах, е добре! hahaha Щом е така.... ако Миша се махне от сериала ценителките стават с една повече -  Мен! Joy Hug Blush
ПС: В това интервю Миша е много МммммМммм - стилен, рошав и леко раздърпан....  Crazy Хм, че и леко недоспал изглежда.... Rolling Eyes
ПС2: А тук за фенките на СП http://www.youtube.com/watch?v=pf_WsM3H3a4&NR=1

# 430
ценителка на мъжката красота.

newsm10 smile3521 Много добро ......... Ето и малко материал за да го оцените

# 431
Хех... аз отдавна съм ги оценила тез красоти.  Crazy Blush Twisted Evil Мдааа, определено съм почти прикрита "Ценителка на мъжки красоти".... Rolling Eyes

Айде за "лека нощ" една песен с хубаво усещане....http://www.youtube.com/watch?v=5WCgX4VQp2o&feature=related
smile3524

# 432
Dana_Scully, а и всички останали,
Извинете че се забавих толкова с намирането на снимката. Ето я, най-накрая: цък Фнимателно!

arkady,
Благодаря за клипчето  bouquet . Тази песен на една от любимите ми на Poets of the Fall, макар че винаги ме натъжава.

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 03:04 от Impala

# 433
Ето я, най-накрая: цък Фнимателно!

Impala
,  това е ... smile3544. И специален поздрав за теб . Ииии, едно последно пожелание от мен за Лека НоЩ Сладки съниЩа девойки  Innocent

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 03:38 от bicho malo

# 434
Impala, Hug за снимката! Simple Smile Този поглед го сънувам вечер.... Simple Smile Life-size снимката е трепач! :*

Общи условия

Активация на акаунт