Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 562
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • В средата на времето
Поздрав за Маракана и Райската градина Hug Grinning

Вмъквам се само да кажа, че довечера ще гледам последните две серии и след това като последен изтърсак ще си напиша "безценното" мнение Crazy Joy
Не съм чела предишните страници, защото предполагам, че сте обсъждали сериите вече. Разгледах само снимките на Дженсън от Рим Grinning Злата,   bouquet
Дженсън е с брада, Изида е доволна Grinning

Злата, искам много да ти благодаря и за онази брадата целувка Heart Eyes Hug

# 436
Изи, добре дошла!  Hug
Радвам се, че ти е харесала "целувката"  Wink Това е за Аркади   bouquet  за песента, а това  Hug е за Импала за умопомрачителната снимка!

А това е Джефри Дийн Морган, който казва, че с радост би се върнал в сериала, само дето продуцентите не му се обаждали!!!  Shocked - http://io9.com/5512693/jeffrey-dean-morgan-eager-to-return-to-supernatural

Без коментар

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 16:28 от Злата с метлата

# 437
Добър ден

# 438
Хм, колкото повече гледам края на 17 епизод, толкова повече ми се струва, че до края на сезона Лиса ще си промени мнението за това, което му каза на Дийн в 3 сезон (кой бил баща на детето). Изгледах за справка и въпросния епизод от трети сезон и ми се струва, че натам ще наклонят везните... Като спрем апокалипсиса в края на настоящия сезон, нищо чудно цял 6-ти сезон да се занимаваме с normal life на Дийн и Сам, които ще се опитват да забравят хънтърското си минало. Вие какво мислите?

# 439
Добро утро!
Отдавна не съм влизала тук. Много готини снимки и колажи сте показали. Благодаря!
И аз мисля като Дейна - че Бен всъщност е дете на Дийн, но Лиса просто не желаеше да го кара да се чувства задължен. Очаквам да му каже, след Апокалипсиса  Simple Smile And they lived happily ever after!  Grinning

# 440
Добро утро!

Като спрем апокалипсиса в края на настоящия сезон, нищо чудно цял 6-ти сезон да се занимаваме с normal life на Дийн и Сам, които ще се опитват да забравят хънтърското си минало. Вие какво мислите?

И аз мисля като Дейна - че Бен всъщност е дете на Дийн, но Лиса просто не желаеше да го кара да се чувства задължен. Очаквам да му каже, след Апокалипсиса  Simple Smile And they lived happily ever after!  Grinning

Това просто никак не го виждам да стане. Като се има предвид какъв гад е Крипки, дори Бен да се окаже син на Дийн най-много да го трепнат. Може и Лиса да затрият. Вярно, че Сара ще е начело на шестия сезон, но и тя не си пада по-малка гад, така че lived happily ever after ми се струва най-невъзможния вариант.

# 441
Оптимистка съм, какво да се прави  bouquet

# 442
Това просто никак не го виждам да стане. Като се има предвид какъв гад е Крипки, дори Бен да се окаже син на Дийн най-много да го трепнат. Може и Лиса да затрият. Вярно, че Сара ще е начело на шестия сезон, но и тя не си пада по-малка гад, така че lived happily ever after ми се струва най-невъзможния вариант.

И аз съм на същото мнение - може да се върнем към доброто старо ловуване от първите сезони, обаче никога не си представям как ще се завъртят сапунки на тема семейство и любов Laughing Като се сетя само Крипке с какво удоволствие разказваше как са създали дядо Коледа, който убива хората и ми е ясно, че нищо романтично не можем да очакваме Joy

# 443
  • В средата на времето
Добро утро от мен Grinning Да си напиша болките за сериите Laughing

Епизод 16

Хареса ми. Много ми допадна виждането на сценаристите за Рая. Да живееш вечно в най-хубавите си спомени. Какво по-райско от това. Поздравления от мен. В интерес на истината си мислех, как ли ще представят пищни градини и разни хвъркати херувими  Grinning
Тъжно беше да гледа човек какво разминаване има в спомените на Сам и Дийн. За Сам най-хубавите спомени не са свързани със семейството, а за Дийн са свързани все с майка му. Нито при Сам, нито при Дийн присъства баща им. Дийн беше много огорчен, че не присъства в щастливите спомени на Сам. Хареса ми това, с колко малко момента се показа голямата разлика между двамата. Абе Захари голяма гад излезе, човек започва да се чуди Ангел ли е Демон ли е  Crazy Господ също го изкараха голям перко. Става нещо си там, ама на него не му пука, не му влизало в работа...що за простотия. Не харесвам идеята за Господ, която прокарват сценаристите. Не може Господ да се държи толкова егоистично-непокистки-отсъстващо-измиващо си ръцете от света, който е създал. Супер детинско поведение. И аз като Кас му бях ядосана. Как от раз им отне последната надежда, най-вече на Дийн. Момента, в който Кас вдигна поглед нагоре и сиктердоса Господ беше много силен за мен. Колко съсипан и нещастен става един ангел, когато му отнемеш вярата Whistling
Другият силен момент е на края на серията, когато Сам е този, който вдъхва увереност на Дийн, че ще се справят. Мисля, че Дийн след като разбра, че и Господ не иска да му помогне, съвсем се скапа. Изживя своята “Точка на пречупване”. Едно е да се бъхташ като луд, с цената на много, но все пак да знаеш, че има една голяма сила зад теб, който рано или късно ще удари едно рамо, друго е да разбереш, че си сам макар и със Сам, съвсем сам, без надежда.

Епозид 17

По-динамичен ми се стори и много по-бързо ми мина тази серия. Пияният Кас беше фантастичен, фантастично тъжна и същевременно весела картинка.
Съвсем откровено си казвам, че не ми хареса на края как Дийн си грабна шапката и се изнесе с мисълта, че е готова да каже ДА на Мишо. Уж са двамата със Сам, двамата са на фронтовата линия, но в този момент Дийн действаше така все едно и без никой. Егоисточно постъпва. Преживява си някакви фантазии за щастливо семейство, което никога не е имал и няма да има. А зарязва единствения останал член, на реалното му  семейство. От друга страна, може би постъпи така, точно поради спомените от предишната серия. Бе не му е  леко на Дийн, но такъв обезверен, смачкан, предаващ се не ми харесва. Само дето сълзи не зарони.

Като спрем апокалипсиса в края на настоящия сезон, нищо чудно цял 6-ти сезон да се занимаваме с normal life на Дийн и Сам, които ще се опитват да забравят хънтърското си минало. Вие какво мислите?

Това ако стане съвсем сериозно се отказвам от сериала (кого заблуждавам, пак ще го гледам, но с неудоволствие Laughing) Изобщо не искам да гледам Сам и Дийн задомени, нито опитващи се да водят нормален живот. Naughty Crazy

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 09:57 от Izida

# 444
Като се сетя само Крипке с какво удоволствие разказваше как са създали дядо Коледа, който убива хората и ми е ясно, че нищо романтично не можем да очакваме Joy

Laughing Вярно! Как си се радваше като го разказваше!  Laughing
Вижте какви невероянти клипчета намерих! Как им се занимава на тия хора да правят такива неща  newsm20 Уникални са!
http://www.youtube.com/watch?v=pVtbXirzHGE&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=FzQPbleK-GM&feature=related

# 445
Здравейте и от мен,
на вместо Добър Ден,
календарче си вземете и дните до новия епизод отбележете.
За всеки отбор по неЩо,
за да вие гореЩо  Twisted Evil

Да се похваля, започнах 5ти сезон, но ме е страх да го гледам, поради простата причина, че Ще свърШииииии. А за сега не са качени новите серии .........

# 446
bicho malo, страхотни са и трите!  newsm20

А това видео е специално за градинарките - http://www.youtube.com/watch?v=13Vhi1ghjiI&feature=related

# 447
Здравейте,
Като се сетя само Крипке с какво удоволствие разказваше как са създали дядо Коледа, който убива хората и ми е ясно, че нищо романтично не можем да очакваме Joy

Съгласна съм, докато Крипке присъства в екипа, мисля че няма да обърнат сериала ни на сапунка, защото не това е идеята му, но все пак ми се струва, че "Героите, които успяха да спрат Апокалипсиса" в настоящия сезон ще заслужат малко по-нормален живот в следващия. (В никакъв случай не искам да ги гледам задомени и как си правят барбекю в задния двор или играят с кучетата си, все пак това не е "Отчаяни съпруги", а сериал за свръхестественото Crossing Arms, не съм и намеквала нещо подобно в предишния пост). Сигурна съм, че пак ще има доста "Hunting things", ако междувременно по сценарий двамата братя не са се отчуждили дотолкова, че да не си говорят вече (да не се виждат и да не ловуват заедно), но дори и така да е, сигурно пак ще търсят начин да се сближат...

Лиса и Бен са само предположение. Наистина, много вероятно е, ако позная за детето, да вземат да го трепнат, но въпреки това някак си ми се струва, че Бен и майка му ще присъстват и в шести сезон (ако оцелеят в настоящия). Може да не е редовно присъствие, но ще се мяркат. Thinking

# 448
Злата, клипчетата (и трите) са един път! Невероятни! Особено "Channel surfing" ми е любимо! Hug Чак са намерили кадър със самолет от LOST, където се мярка и Frederick Lehne (по-познат при нас като Азазел)   bouquet Просто клипчетата трепят! Mr. Green Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 10:41 от Dana_Scully

# 449
Да, бе, тия хора колко време са прекарали да търсят подходящите сцени и да ги напасват!
За шестия сезон единствено Бен Едлънд се беше изпуснал, че му е омръзнало вече да пише драматични серии и чака с нетърпение да почне шестия сезон, та да си се върне пак към обичайните хахави комедийни серии. Един вид - очаквайте повече самоубиващи се мечовци  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт