Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 486
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • В средата на времето

Сцените с умиращия Сам и страдащия Дийн винаги много ме разчувстват. Което иде да покаже, че хубавите драми (в смисъл разчувстващите такива) са били в първите сезони Crazy Whistling

А това е страхотно промо Grinning

# 526
Игледах всичко, само фика на Джес ще остане за по-нататък през деня. Всички промо-клипчета са супер! Амбицирах се да ги изгледам всичките 60+. Това клипче дето го е качил Джим в Туитъра си е доста - брррррр.

Не вярвам да имаш нещо против последното, така че моля присъедини се към отбора, който обича да къса... тениски Mr. Green

Категорично отказвам да късам дрехите на Дженсън!  Crossing Arms Аз ще го събличам бааавно-бааавно  Mr. Green

Не й е чиста работата на Стич  Thinking Като се замисля - Дженсън го видяхме как се разхожда из Рим с Клиф и Джейсън, а за Джаред - ни вест, ни кост, ни снимка  Mr. Green

Сега малко в стил вестникарско заглавие - Ед и Хари - "Обама е Гоустфейсър".

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:55 от Злата с метлата

# 527
Злата, то и ние (или поне аз) Ще го съблечем, бааааавно и после Ще късаме. А дънките тях Ще ги махаме оооооЩе по баааавно  newsm48. То такова момче, срамота да стои скрито под дрехите  Embarassed

# 528
Даа, bicho malo, съгласна съм с теб напълно - момчето заслужава да му бъде отделен поне един час само за освобождаване от излишни дрехи  newsm48 Wink Макар че аз Дженсън облечен си го харесвам повече, но и в оскъдните моменти, в които сме виждали по някое и друго голо гръбче, никак не е за изхвърляне, ъхъъм  Rolling Eyes Simple Smile)

# 529
  • В средата на времето
Стига ви толкова междучасие!  Naughty Съвсем се разхайтихме с тези снимки и сънища на яве Mr. Green Дайте да обсъдим нещо, да влезем под кожата на Сам и Дийн (под кожата, не под дрехите Crazy) Grinning

Например: Какво мислите за демонстративното тръгване на Дийн в последната серия? Според вас защо го направи?

# 530
Отдавна не се бях вписвала в темичката  Hug

Какво мислите за демонстративното тръгване на Дийн в последната серия? Според вас защо го направи?

Има си работа човека  Wink Колкото и забавни да са последните серии, винаги завършват много сърцераздирателно  Tired Започнах сериозно да страдам всеки петък.

# 531
Например: Какво мислите за демонстративното тръгване на Дийн в последната серия? Според вас защо го направи?

Защо "демонстративно? Човека просто се изнесе по най-бързия възможен начин след като приключиха със случая, за да осъществи плана си преди Сам да успее да го спре. От края на "райския" епизод стана ясно, че трябва да се оправят сами и той започна сериозно да обмисля дали все пак ДА-то не е единствения му вариант да спаси каквото може от настъпващияj Апокалипсис. Знаем си го още от втори сезон, че изобщо не цени собствения си живот - дай му на него да се жертва. А в последния епизод това, че утрепа Курвата, според мен, беше последната капка, която наклони везните към решението да каже ДА. Това беше и главната причина, която предизвика съмненията на Сам, затова Дийн го преметна и се изнесе преди Сам да почне да го разубеждава и да му прилата своя puppy-eye-look  Grinning

# 532
Между другото, Стич къде се изгуби?  newsm78 Да не е заминала на кънвеншъна в Италия и да е забравила да се върне от слънчевите плажове там? Пък като се има предвид, че и Джаред е бил сам без половинката си, Mr. Green кой ли знае къде се разхождат сега по брега и броят чайките? Simple Smile
Не й е чиста работата на Стич  Thinking Като се замисля - Дженсън го видяхме как се разхожда из Рим с Клиф и Джейсън, а за Джаред - ни вест, ни кост, ни снимка  Mr. Green
Joy Ех, ама сте и вие Hug Как ще броя чайки с Джаред без Фейчето, бе? Това да не ви е Маракана, да се прескачате една през друга да се докопате до патрона си Naughty Laughing В градината винаги цари атмосфера на разбиране и споделяне. Grinning Работа ме е налегнала напоследък, за съжаление, пълен гърч, едвам ви насмогвам да ви чета.

Аз също мисля, че Дийн абсолютно демонстративно си тръгна в последната серия, като абсолютна drama queen. Можеше да изчака Сами да заспи, например, и да се изнесе тихомълком, като си беше взел решението и не търпеше разубеждаване. Обаче не, трябва да направим пак демонстрация, точно като изхвърлянето на медальона пред погледа на Сами. Дийн ми иде да му хвърля един бой напоследък. Ама той ще си го получи soon, макар и не от мен. Twisted Evil

# 533
О, Стич се е завърнала Simple Smile Драго ми е да те видя отново чинно застанала зад градинската решетка с декоративните рози. bouquet
Thinking Както забелязваш, съвсем умишлено няма да взема отношение по тази долна инсинуация, че на Маракана сме се били прескачали презглава за вниманието на Тренера - ми че той си има график, който стриктно си изпълнява и е разпределено кой ден при коя от нас ще е - няма прескачане и блъсканица тука, объркали сте се нещо. NaughtyMr. Green Mr. Green

Колкото до Дийн и "демонстративното" му напускане миналия епизод, според мен имаше и малко драма, но тя е породена по-скоро от факта, че момчето бързаше да се изнесе и да приключи със задълженията си, които си е намислил да свърши преди да каже ДА на Майкъл именно, за да не вземе да се разколебае при казването на въпросното ДА.
(То подозирам, че нещо подобно ще се случи и на сватбата на самия Дженсън, ама има време дотогава, ще поживеем, ще видим Mr. Green)
Та, според мен, Дийн изхвърли медальона демонстративно миналия епизод, точно защото си е такъв - човек на импулса, него си го тресат емоциите и в един миг просто действа без да мисли много-много, а като хвърли медальона, който тогава възприемаше като олицетворение на умирането на а-ха зараждащата се в него вяра, че Бог може да им удари по едно рамо в задачата да спрат Апокалипсиса, най-малко пък се е замислял дали няма да обиди брат си с това, имайки предвид, че именно Сами му го е подарил и то далеч преди и най-малка представа да си имат, че висулката била нещо като компас към Бог. Simple Smile
Та с демонстративното форсиране на двигателя и свистене на гуми, което видяхме в края на 17-ти епизод, мисля че Дийн просто беше решил каквото ще да става, но да казва вече Да на Михаил и да се свършва. (Знаем вече, че е жертвоготовен до безпаметност.) Форсирането на 8-цилиндрови двигатели не беше нищо друго, освен израз на решимост, че "Вече не ми пука, нямам друг избор, какво пък толкова - ще се жертвам, за да спася хората, обаче преди това имам да свърша едно-две мои си неща и първото от тях ще е да се простя с хората, които обичам и винаги съм искал да бъдат част от живота ми. Никой няма да ме спре в това, което съм решил, нито Сам, нито Боби, нито Кас."

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 22:12 от Dana_Scully

# 534
като хвърли медальона, който тогава възприемаше като олицетворение на умирането на а-ха зараждащата се в него вяра, че Бог може да им удари по едно рамо в задачата да спрат Апокалипсиса, най-малко пък се е замислял дали няма да обиди брат си с това, имайки предвид, че именно Сами му го е подарил и то далеч преди и най-малка представа да си имат, че висулката била нещо като компас към Бог. Simple Smile
Според мен Дийн съвсем умишлено показа пред Сами колко е наранен от факта, че семейството не присъства в най-хубавите му спомени. Дийн искаше Сами да го заболи. 'Що пък да е егоист и да държи болката само за себе си, нека да накаже и Сами. 'Що пък да се опита да го изслуша, да го разбере, да види колко силно Сам съжалява, че е наранил Дийн, като може да се направи на мъж и да захвърли демонстративно в коша скъпия братски спомен.

# 535
Едва ли в този момент точно през главата му е минавало, че това е "скъп братски спомен". Нека не забравяме, че само малко преди това Кас му го върна с "новината", че въпросното нещо няма да проработи и е безсмислено да търсят Бог, защото той е свирил отбой. Дийн беше ядосан на безизходицата, в която се озова и си го изкара на медальона, който в онзи момент му се струваше омразен като компас за търсене на Бог, а не като подарък от братчето. После може и да се е сетил, че му е подарък, но вече е било при свършен факт.
Освен това съм сигурна, че Сам го е прибрал и пак ще му го даде в решаващия момент.

# 536
  • В средата на времето
Дийн искаше Сами да го заболи. 'Що пък да е егоист и да държи болката само за себе си, нека да накаже и Сами. 'Що пък да се опита да го изслуша, да го разбере, да види колко силно Сам съжалява, че е наранил Дийн, като може да се направи на мъж и да захвърли демонстративно в коша скъпия братски спомен.

С това абсолютно не мога да се съглася.

Тъй като в последните серии и в последният сезон изобщо, медальонът стана символ на търсенето на Господ, според мен изхвърлянето му от Дийн беше символично "Господ се отказа от Дийн и Дийн се отказа от Господ". Изхвърлянето му изобщо няма връзка със Сам според мен. Да, Дийн беше много разочарован, че не присъства в щастливите спомени на Сам, но той се съсипа тотално след като разбра, че Господ се е фръцнал и отказва категорично да удари едно рамо.

# 537
Едва ли в този момент точно през главата му е минавало, че това е "скъп братски спомен".

О, аз съм сигурна, че точно в този момент точно в главата му е минало, че това е скъп братски спомен. Дийн не е толкова объркан, че да не помни, бе хора, нали се сещате как заплашително каза на Кас, че си иска амулета жив и здрав.
И откога за Дийн е по-важен Бог от брат му и семейството му, та ще го свързва с него? Беше си жива демонстрация пред Сам. Дийн обича брат си, но има нещо много интересно - Дийн не разбира Сам и не се опитва да го разбере, той има определени очаквания от него и когато Сам не ги изпълни, Дийн побеснява и е склонен да го нарани по всякакви начини, за да му го върне.
Според мен идеята е била изхвърлянето да бъде многозначно - отказва се от Бог, но се отказва и от Сам. Не забравяйте, че Крипке винаги е казвал, че това е история за двамата братя и семейството.

А в последния епизод това, че утрепа Курвата, според мен, беше последната капка, която наклони везните към решението да каже ДА.
Последната капка беше преди това, Дийн вече беше решил преди да я убие, заради това успя да я убие.

# 538
Дийн не е толкова объркан, че да не помни, бе хора, нали се сещате как заплашително каза на Кас, че си иска амулета жив и здрав.
И откога за Дийн е по-важен Бог от брат му и семейството му, та ще го свързва с него?
Ех, Фейче, добре, че си ти, точно тези аргументи търсех в защита на тезата си, но ми убягнаха. Hug

Промо клипчетата са страхотни.  bouquet

# 539
  • В средата на времето
О, аз съм сигурна, че точно в този момент точно в главата му е минало, че това е скъп братски спомен. Дийн не е толкова объркан, че да не помни,

Никой не казва, че Дийн не помни, че медальона му е подарък от брат му Crazy Точно в този момент Дийн беше много по-съсипан от факта, че няма да имат помощ от Господ, на който и двамата много разчитаха, от колкото от факта, че го нямаше в спомените на Сам.

И откога за Дийн е по-важен Бог от брат му и семейството му, та ще го свързва с него? Беше си жива демонстрация пред Сам.

Стига бе. Сцената беше много силна и изобщо не се заключваше само в братските им отношения...Демонстрирал е пред Сам, какво по-точно? Тук ставаше дума за умиране и на последната надежда, за изгаряне и на последния спасителен мост. Картина много по-голяма от "Сам подарява герданчето на Дийн и Дийн го хвърля, защото е фръцльо и сръдльо и някакъв жесток егоист, който иска да стъпче горкия Сам"

Дийн обича брат си, но има нещо много интересно - Дийн не разбира Сам и не се опитва да го разбере, той има определени очаквания от него и когато Сам не ги изпълни, Дийн побеснява и е склонен да го нарани по всякакви начини, за да му го върне.

Еххх този жесток Дийн Laughing, гадюха голяма е значи... Wink На Дийн не му ли е позволено да има моменти на слобост и да бъде смачкан поради поредица от големи случки случващи му се?

Според мен идеята е била изхвърлянето да бъде многозначно - отказва се от Бог, но се отказва и от Сам.

Добре, една логична причина защо да се отказва от Сам с този си жест? Заради спомените само ли? Толкова крайно решение, заради нещо, да не малко, но не е и чак толкова голямо?!

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 00:00 от Izida

Общи условия

Активация на акаунт