Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 471
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Добре, една логична причина защо да се отказва от Сам с този си жест? Заради спомените само ли? Толкова крайно решение, заради нещо, да не малко, но не е и чак толкова голямо?!

Дийн е наранен от поведението на Сам още от времето, когато Сам се фръцна и тръгна с Руби. Разочарованието, болката и обидата от Сам съвсем не са му минали. "Избра демон пред собствения си брат", "не знам дали мога да ти вярвам вече" и куп други неща са още в главата на Дийн, да не си мислим, че са се изпарили. Дийн все още не е простил на брат си за това. Остави го да си тръгне, съгласи се да се върне само, защото реши, че така ще е най-добре за апокалипсиса. Но не епреодолял случилото се от преди. И не стига, че някак се мъчи да преглътне предателството на брат си, ами и изведнъж разбира, че Сами съвсем не свързва щастието с него. Разбира се, че му прекипява и му тегли една. Паралелно с това тегли една и на Бог, защото и той го заряза.
Хипотетично, моята теория е, че ако в предишния епизод бяха показали три спомена на Сам, в които главно действащо лице е Дийн, баткото никога нямаше да се скапе така жестоко от непукизма на Бог. Защото вярата на Дийн в семейството и в Сам като единственият останал от него, е хиляди пъти по-голяма от вярата му в Бог. Обаче Сам му обърна гръб, Бог му обърна гръб и Дийн изхвърли амулета. Напук.

# 541
Хипотетично, моята теория е, че ако в предишния епизод бяха показали три спомена на Сам, в които главно действащо лице е Дийн, баткото никога нямаше да се скапе така жестоко от непукизма на Бог. Защото вярата на Дийн в семейството и в Сам като единственият останал от него, е хиляди пъти по-голяма от вярата му в Бог. Обаче Сам му обърна гръб, Бог му обърна гръб и Дийн изхвърли амулета. Напук.

Фейче, като се аргументира така, малко по-склонна съм да се съглася с теб. И все пак не мисля, че спомените на Сам са изиграли решаващата роля. Щастливите спомени на Сами със или без батко му няма да накарат Дийн да обича брат си по-малко и да държи на него, като последен останал от семейството им по-малко. Напротив, със или без спомените, в които не присъстваше и това го нарани, Дийн колкото и да му е ядосан, вече неведнъж показа, че е слконен да прости всичко на брат си, именно защото държи на семейството и за семейството му пука много повече, отлколкото за Бог и за Апокалипсиса (не да забрави, но да прости на Сам- да). Така че спомените на Сам от миналия епизод ни ги показаха по-скоро колкото да ни напомнят, че все пак Сам си е Сам - първичната му настройка и природа е била и е да бяга от семейството, да се опълчва на баща си и за всичко да си има собствено мнение. Вярно, брат му се обиди от това, че не присъства толкова силно, колкото би му се искало в най-хубавите спомени на по-малкото братче, което практически е отгледал съвсем сам, но това не значи, че ще го заобича по-малко от това и ще иска умишлено да го нарани и да му демонстрира "виж какъв съм отворко, не ми пука за твоя подарък, защото ти не значиш нищо за мен."

# 542
Аз само се вмъквам тихо на пръсти   tiptoe ...... Не взимам участие в дискусията, защото все още не съм стигнала до този епизод (които обсъждате). и с риск да ви досадя ви показвам фенките (по Упасни и от нас) от с. Винчестерово . Така, че момичета, има ме си конкуренция  smile3506

Айде аз отивам да  1countingsheep и ви пожелавам Лека нощ!!!

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 08:41 от bicho malo

# 543
Докато се добера и аз до компа вие сериозно сте се развихрили. Хайде сега да си кажа и аз. Първо да започна със Стич.
Според мен Дийн съвсем умишлено показа пред Сами колко е наранен от факта, че семейството не присъства в най-хубавите му спомени. Дийн искаше Сами да го заболи. 'Що пък да е егоист и да държи болката само за себе си, нека да накаже и Сами. 'Що пък да се опита да го изслуша, да го разбере, да види колко силно Сам съжалява, че е наранил Дийн, като може да се направи на мъж и да захвърли демонстративно в коша скъпия братски спомен.
И аз като Изи съм на мнение, че точно в този момент Дийн най-малко си е мислел - дай да хвърля амулета, та да си го върна тъпкано на Сам за това, че няма хубави спомени с мен. Хвърлянето на амулета е по-скоро израз на отчаянието му от факта, че загуби и последната си надеждица, че могат да спрат по някакъв начин Апокалипсиса и дълбокото му разочарование от пълната незаинтересованост на Господ.
Дийн е наранен от поведението на Сам още от времето, когато Сам се фръцна и тръгна с Руби. Разочарованието, болката и обидата от Сам съвсем не са му минали. "Избра демон пред собствения си брат", "не знам дали мога да ти вярвам вече" и куп други неща са още в главата на Дийн, да не си мислим, че са се изпарили. Дийн все още не е простил на брат си за това.........и Дийн изхвърли амулета. Напук.
И с това не съм съгласна. Ако целта е да се връщаме да търсим причини Дийн да се сърди на брат си може да споменем отиването на Сам в Станфорд. Или когато са били малки и сам е избягал от Дийн и е живял сам за две седмици, докато Дийн го е търсил (един от щастливите спомени на Сам от Dark Side of the Moon). Или направо за това, че Сам изобщо се е родил и е причината за смъртта на родителите им (когато в  Changing Channels бяха в японското шоу, водещият зададе на Дийн въпроса  - мисли ли , че ако Сам не се беше родил родителите им още щяха да са живи и правилният отговор беше „да”). Или още сума ти други неща. Според мен Дийн отдавна вече е простил за всичко това. Не е забравил, но е простил. Освен това не смятам, че Дийн мисли, че Сам му е обърнал гръб.
Не мога да разбера  защо винаги трябва само един от двамата да е виновен за конфликтите между  тях. Двамата са заедно в тяхната вързка (не тугедър/тугедър  Wink) и двамата носят отговорност за случващото се. Колкото е виновен/невинен единия, толкова е и другия. А също така – защо винаги виновният трябва да е Дийн. В четвърти сезон  Сам беше решил еднолично да спасява света и за целта пиеше демонска кръв и обясняваше на Руби, че не може да разчита на Дийн , защото той е слаб и трябва сам да спре Лилит и бягаше от брат си, който искаше да му помогне и му казваше, че трябва да останат заедно за да успеят да спрат въздигането на Луцифер. Тогава Сам също беше решил, че е оправдано да жертва душата си за спасяването на света. Тогава Дийн беше виновен, че не може да разбере, че Сам има благородни подбуди и иска да направи добро.  Сега Дийн е решил да спасява света еднолично и е готов да се жертва за това и мисли, че не може да разчита на Сам и бяга от него за да изпълни плана си. И пак той е виновен. Е, аман все Дийн да е виновния! Хайде нека и двамата да си разделят вината и затова, че предизвикаха Апокалипсиса, и за това, че се опитват да го спрат.

# 544
bicho malo, нещо се не виждат Упасните фенки. НЕма картинка  Sad

А пък тази картинка е  специален поздрав за Дестиел. Може да си я турне за десктоп, хем на мъжа й може да му  се подобри настроението като ги види, че не са поразсъблечени  Mr. Green

А това направо си плаче да се сложи в подпис

А за да си подсладите сутрешното кафе - снимки от еп. 101 Hammer of the Gods.

# 545
Злата, моето мнение, както вече писах, почти съвпада с твоето и това на Изи. Градинарките ни обаче продължават да държат твърд курс, че Дийн е сърдит на брат си и го мисли за виновен за случилото се. Е, както си писала и ти - Дийн наистина му е простил, не е забравил, но му е простил - от Станфорд и изчезването насам на Сами та чак до зазапочването на Апокалипсиса.

Мерси много за снимките от 101 епизод Hug- с удоволствие забелязвам, че Габриел (Трикстърчо) отново ще ни забвалява. Дано този път поне да е на страната на нашите момчета, а не да им прави живота по-черен отколкото всъщност вече си е.

Byddy TV отново са се погрижили да не ни е скучно и да се чудим с какъв спор да запълним времето до новия епизод, затова са ни предложили да си припомним 100-те най-забавни и незабравими лафчета от петте сезона на сериала. Аз мога да добавя още поне 100: http://www.buddytv.com/slideshows/supernatural/100-funniest-supe … quotes-17169.aspx
Grinning

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 02:22 от Dana_Scully

# 546
  • В средата на времето
Дийн все още не е простил на брат си за това. Остави го да си тръгне, съгласи се да се върне само, защото реши, че така ще е най-добре за апокалипсиса. Но не епреодолял случилото се от преди.

Фейо, едвам заспах снощи след като прочетох това Ви ваше писание по адрес на тренера Crossing Arms Дължите ми екстра 40 минути сън  Crossing Arms Joy
Значи Дийн стана и злопаметен и лицемер (лицемер, защото се вижда като да е простил на Сам, пък ти казваш, че не бил го направил). Аз вярно, че съм гледала всички епизоди само по веднъж, но по какво се разбра, че Дийн се е съгласил Сам да се върне само, защото било добре за борбата им по време на Апокалипсис?!

Ти сама написа, още в предпоследния си пост, че Дийн обича Сам. Как върви за ръка обичта към някой и непрощаването?

Съгласна съм със Злата Peace. Всеки един от двамата си носи вината за положението, в което се намират.

# 547
Сега трябва да се виждат Упасните фенки  Mr. Green  .............

Добро утро,
един малък поздрав за Лек ден   bouquet !!!

# 548

Фейо, едвам заспах снощи след като прочетох това Ви ваше писание по адрес на тренера Crossing Arms Дължите ми екстра 40 минути сън  Crossing Arms Joy
Значи Дийн стана и злопаметен и лицемер (лицемер, защото се вижда като да е простил на Сам, пък ти казваш, че не бил го направил). Аз вярно, че съм гледала всички епизоди само по веднъж, но по какво се разбра, че Дийн се е съгласил Сам да се върне само, защото било добре за борбата им по време на Апокалипсис?!

Ти сама написа, още в предпоследния си пост, че Дийн обича Сам. Как върви за ръка обичта към някой и непрощаването?

Съгласна съм със Злата Peace. Всеки един от двамата си носи вината за положението, в което се намират.

Ауууу, ама как подскочихте като ужилени значи, човек да не каже нещо малко по-сурово Laughing
Разбира се, че и двамата имат вина за всичко, кога съм казала, че не е така, просто в момента говорехме за Дийн.
И разбира се, че не е лицемер, богиньо, как можа така Naughty Дийн е наранен, боли го, не може да го преодолее, защо му отказвате възможността да реагира напълно нормално и човешки Grinning
Откъде съм разбрала, че само заради апокалипсиса го върна обратно - ами помисли си, той му се обади, когато установи, че в противен случай Сам ще се сдуши с Лукчо. И след това серия - две не пропускаше да пусне по някой лаф, напомнящ какви ги е вършил Сам. И се наложи да си говорят на висок тон, та да се разберат. И той още споменава Станфорд, та камо ли да забрави нещо, което е станало толкова скоро.
И моля ви се, дами, аз го обичам Дийн не по-малко от вас, даже Изи държи компромат за мен, ама е обещала да не го развява Joy Така че не си губете съня заради моите писания Laughing Hug

# 549
Добро утро!
bicho malo, видях ги фенките, наистина са опасна конкуренция  Joy За поздрава получаваш   bouquet и  Hug. Много се развеселих като ги видях на моторчетата. В някакво интервю Дженсън разказваше, че си купили такива, защото някакъв там от екипа имал такова, май отговорник за снимачничните площадки, или вещо подобно - трябвало бързо да стига от едно място за снимки на друго. Та те като си купили почнали да си правят състезания и било голям кеф, защото все той печелел, нали Джаред е бая по-тежък  Laughing

Откъде съм разбрала, че само заради апокалипсиса го върна обратно - ами помисли си, той му се обади, когато установи, че в противен случай Сам ще се сдуши с Лукчо. И след това серия - две не пропускаше да пусне по някой лаф, напомнящ какви ги е вършил Сам. И се наложи да си говорят на висок тон, та да се разберат.

Изобщо не го върна заради Апокалипсиса, ако беше заради това щеше да отиде веднага при ангелите и да им се предложи. Обади се на Сам, защото видя, че само когато са заедно успяват да съхранят човешкото в себе си. И реши, че е по-добре за тях двамата да се разберат и да останат заедно, пък с Апокалипсиса ще се справят в движение.

# 550
Изобщо не го върна заради Апокалипсиса, ако беше заради това щеше да отиде веднага при ангелите и да им се предложи. Обади се на Сам, защото видя, че само когато са заедно успяват да съхранят човешкото в себе си. И реши, че е по-добре за тях двамата да се разберат и да останат заедно, пък с Апокалипсиса ще се справят в движение.

Апокалипсисът с ангелите въобще не е бил приемлив вариант, заради всичките жертви, които ще дадат хората.  Grinning

# 551
  • В средата на времето
Ауууу, ама как подскочихте като ужилени значи, човек да не каже нещо малко по-сурово Laughing

Аз нямам проблем със суровите истини, просто не приемам това за истина  Grinning

Откъде съм разбрала, че само заради апокалипсиса го върна обратно - ами помисли си, той му се обади, когато установи, че в противен случай Сам ще се сдуши с Лукчо.

А защо Дийн не иска Сам да се сдуши с Лукчо? Дали, защото ако Сама каже ДА ще победи злото и всички ще умрат или защото го е грижа за Сам, обича го, разбра че  не е хубаво двамата да са разделени, защото Сам ще се изгуби по пътя на злото ако каже ДА на Луцифер..., а това не е нещо, което Дийн да иска.
Ти сама казваш, че това е история за семейството, а сега казваш че Дийн реагира така не от братски силни чувства, а защото го е грижа повече за Апокалипсиса...

# 552

А защо Дийн не иска Сам да се сдуши с Лукчо? Дали, защото ако Сама каже ДА ще победи злото и всички ще умрат или защото го е грижа за Сам, обича го, разбра че  не е хубаво двамата да са разделени, защото Сам ще се изгуби по пътя на злото ако каже ДА на Луцифер..., а това не е нещо, което Дийн да иска.
Ти сама казваш, че това е история за семейството, а сега казваш че Дийн реагира така не от братски силни чувства, а защото го е грижа повече за Апокалипсиса...

Нещо съм загубила способността да се изразявам ясно Laughing
Не казвам, че не го обича, казвам, че му е сърдит. Разбира се, че като види, че ще казва да, ще скокне да спасява и него и света, но не го върна обратно, щото всичко му е простил и иска да са заедно, избра го като необходимост в този момент.
И аз не казвам, че това е истина, бе богиньо, просто така ги виждам нещата.

# 553
  • # супернатурална #
Да,смятам че Дийн изхвърли подаръкът от брат си точно защото е ...подарък от него. И наистина липсата на хубави спомени на Сам с Дийн беше капката, която преля чашата. Но мисля също, че тези спомени са режисирани с цел от Закарая, за да се развият нещата точно по този начин. Няма да се очудя дори ако срещата с говорителя на Бог в Райската грдина също е манипулация от стана на ангелите. Така те елиминират причините, поради които Дийн казва "не" и той, милия, решава да се даде на Майкъл.  Много ми е мъчно и за двамата, ангелите успяха да ги подведът, понеже знаят, че заедно са много силни, подкрепят се и за това вкараха интригата по между им. Очаквам в следващите серии нашите момчета да се усетят как ги въртят. Стана много дълго, но не мога да не споделя с вас следния разговор с дъщеря ми - третата Главна мотика, която познавам:
Тя: Аз обичам Сам!
Аз: И аз го обичам.
- НЕ!-(тук си помислих, че ще ми дръпне реч, как съм длъжна да обичам само баща и)-Ти ще вземеш Дийн, щото е по-стар, и ти си по-стара. Азще взема Сам,той е по-млад, КАТО МЕН (за протокола, на 6 години е)

# 554
  • В средата на времето
- НЕ!-(тук си помислих, че ще ми дръпне реч, как съм длъжна да обичам само баща и)-Ти ще вземеш Дийн, щото е по-стар, и ти си по-стара. Аз ще взема Сам,той е по-млад, КАТО МЕН (за протокола, на 6 години е)

Joy Т.е дъщеря ти заточава на Маракана, без право на обжалване Grinning Wink

Общи условия

Активация на акаунт