Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 451
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • # супернатурална #
Стич и Фейчето марули да ядат пред нея! Така пази градината, че пиле не прехвръква Laughing

# 556
но не мога да не споделя с вас следния разговор с дъщеря ми - третата Главна мотика, която познавам:
Тя: Аз обичам Сам!
Аз: И аз го обичам.
- НЕ!-(тук си помислих, че ще ми дръпне реч, как съм длъжна да обичам само баща и)-Ти ще вземеш Дийн, щото е по-стар, и ти си по-стара. Азще взема Сам,той е по-млад, КАТО МЕН (за протокола, на 6 години е)

Joy Joy Joy
Галинче, теб може и да не сме те взели в градината, но дъщеря ти веднага я правим най-почетната градинарка Laughing Сладурана Heart Eyes

# 557
  • # супернатурална #
Ако знаеш как я събудих тази сутрин! Понеже неще да става пуснах клипа с UK промото на сериала (много як между другото) и казвам: ставай да видиш Сам как се целува. Скочи като тапа и го изгледа около 10 пъти докато я обличх. Laughing

# 558
Малка градинарка ли си имаме Grinning Heart Eyes

И моля ви се, дами, аз го обичам Дийн не по-малко от вас, даже Изи държи компромат за мен, ама е обещала да не го развява Joy
Аууу, какво притеснително изявление ooooh! Тц, тц, тц, компромати, мараканска любов към тренера, Фейче нещо да не си се подхлъзнала на някой изпокапал зарзават в градинката, м? Thinking Joy

Много се радвам, че ще се пови Гейбриъл в 101-ия епизод, той ми е страшно любим персонаж. Злата, мерси за снимките.  bouquet

# 559
Тя: Аз обичам Сам!
Аз: И аз го обичам.
- НЕ!-(тук си помислих, че ще ми дръпне реч, как съм длъжна да обичам само баща и)-Ти ще вземеш Дийн, щото е по-стар, и ти си по-стара. Азще взема Сам,той е по-млад, КАТО МЕН (за протокола, на 6 години е)

Ако знаеш как я събудих тази сутрин! Понеже неще да става пуснах клипа с UK промото на сериала (много як между другото) и казвам: ставай да видиш Сам как се целува. Скочи като тапа и го изгледа около 10 пъти докато я обличх. Laughing

Леле, Галинче, щерка ти направо изтрепа рибата с това изказване  Joy Joy Правилно се е ориентирало детето - от къде на къде, хем си стара, хем ще взимаш по-младия  Laughing Добре дошла на Маракана!  Hug Ако не знае, че Джаред е женен не й казвай, че ще потопиш детето в скръб  Laughing

# 560

Аууу, какво притеснително изявление ooooh! Тц, тц, тц, компромати, мараканска любов към тренера, Фейче нещо да не си се подхлъзнала на някой изпокапал зарзават в градинката, м? Thinking Joy

Иии, като зло куче си значи, само дебнеш от засада Joy
Никаква мараканска любов, те мараканките обичат Дженсън/Дийн, аз харесвам само Дийн Flutter Laughing

# 561
  • В средата на времето
аз харесвам само Дийн Flutter Laughing

Как набързо смени глаголчето, след като Хърли (простете ако сбърках името Laughing) ти скръцна със зъбки Mr. Green Wink

# 562

Как набързо смени глаголчето, след като Хърли (простете ако сбърках името Laughing) ти скръцна със зъбки Mr. Green Wink
Joy
Ей, на парченца ме разкъсахте - едната ръфа от едната страна, другата ръфа - от другата страна  ooooh!

# 563
  • # супернатурална #
Злата, аз всичко споделям с нея, знае че е женен за Руби. Искаше да ходим на сватбата. И като казвам искаше, разбирай направо се дрънкаше, тръшкаше и изобщо изкара целия арсенал, не може да разбере, че не е възможно. Аргумента, че е далече не и подейства, миряса като и казах, че не сме поканени и няма да ни пуснат в ресторанта.  

# 564

Ами така си е - тя Стич, си каза, че и по-голямата и зла кучка, и малката трябва да слуша  Laughing

А на Фейчето не й хващам вяра за харесването само на Дийн. Доколкото си спомням на любимата й снимка си е баш Дженсън Whistling

Ееее, Глина, бива ли така да не отидеш на сватбата само зарад единия ресторант  Joy Днеска така се хиля с глас на твоите постове, че моята дъщеря само ме пита на какво се смееш  Grinning

# 565
Хахаха! Joy Joy Чета ви и не мога да ви се нарадвам тази сутрин. Wink Явно трескавото очакване на новия стотен епизод на всички ни се отразява френтично и сме готови заради единия спор за каузата да се замеряме с презрели домати и кецове от Mаракана Mr. Green
Радвам се, че най-после видях коя е въпросната издайническа мъррр-предизвикваща Дженсънова снимка на Фейчето - одобрявам Heart Eyes, много е готин Тренера на таз снимка, да. Joy

Галинче, дъщеря ти днес ми оправи деня - няма такъв смях просто! hahaha Да ти е жива и здрава и все така "ревностно" да те отпраща надалеч от Градината право в мараканските редици (ти не вярвам да се оплакваш. Mr. Green)  

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:33 от Dana_Scully

# 566
Това са днешните спойлери от блога на Micheal Ausiello за това какво ни очаква през месец май (отговорите са в бяло):

Question: Supernatural’s 100th episode is this week! To celebrate, how about a May sweeps scoop? —Tim
Ausiello: Exec producer Sera Gamble tells me that Dean’s looming “face-off with Death is hands-down one of my favorite scenes in the history of the show.”

Question: Any chance Meg (Rachel Miner) will be returning to Supernatural before the end of the season? —Jessica
Ausiello: No.

# 567
Радвам се, че най-после видях коя е въпросната издайническа мъррр-предизвикваща Дженсънова снимка на Фейчето - одобрявам Heart Eyes, много е готин Тренера на таз снимка, да. Joy
Дейна, не беееее, това ми е любимата снимка на Дженсън, но не е това снимката, изтръгнала мррр. Злата трябва да помни коя беше, аз не се сещам, май беше от някакви episode stills Thinking
Гледайте колко готино - вместо да ръфате Дийн и Сам, що пък да не се обедините да ръфате фейчето ooooh! Joy
Стич, Юдо, ти подхвана хорото Crossing Arms Joy

# 568
Гледайте колко готино - вместо да ръфате Дийн и Сам, що пък да не се обедините да ръфате фейчето ooooh! Joy
Стич, Юдо, ти подхвана хорото Crossing Arms Joy

Естествено, че е по-готино  Wink А най-боли като свой човек ти забие нож в гърба  Wink Hug

Я вижте каква интересна статия за музиката в СПН - http://www.variety.com/article/VR1118017742.html?categoryid=14&cs=1

# 569
  • В средата на времето

Joy това е така, защото потропка с копитце по нечия опашка, щипка, везна. За другият път да си знаеш   Naughty Който се забърка с Дийн, требе да е готов да срещне гнева на Маракана Joy

Общи условия

Активация на акаунт