Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 444
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Мислех си, че сме нещо като тайно общество от "посветени" фенки, които си следят сериала само от торентите -
А, да бе, много сме тайни Laughing Идва един ден майка ми на гости, аз точно съм сложила на пауза един от епизодите и тя ме пита какво гледам. И аз й отговарям - един сериал за едни дето гонят разни духове и гадове. И майка ми - Свръхестествено ли бе, много е глупав Shocked Joy

# 586
Пууууу, най накрая да ме оставят сама, поне за малко .. та да мога да ви прочета  Mr. Green (не че успях, ама поне последната страничка). Клипчетата Ще си ги гледам вкъщи на спокойствие  Crossing Arms
По Бг ТВто кога го дават? Не че на мен ми е зле да си го гледам в НЕТа ..... Даже дублиран на испански, ако знаете какви гласове са им сложили  Blush Особено на Сам и на Кас ... А бе и тримата имат страшни дублирани гласове.
Даже ме хвана яд, че 5ти сезон е със субтитри. Та сега ми идва малко трудничко, но с паузи се справям  Mr. Green

# 587
А, да бе, много сме тайни Laughing Идва един ден майка ми на гости, аз точно съм сложила на пауза един от епизодите и тя ме пита какво гледам. И аз й отговарям - един сериал за едни дето гонят разни духове и гадове. И майка ми - Свръхестествено ли бе, много е глупав Shocked Joy
Е, да ама майка ти си пада по този жанр - нормално е да го е засекла. Лошото е, че така се е произнесла за него  Naughty. Това никак не говори добре за вкуса й към филмите  Crossing Arms Grinning
Аз сега намерих време да разгледам на спокойствие стоте най-готини лафа с СПН, дето ги беше постнала Дейна. За което получава   bouquet И попаднах на едни реплики, на които преди това не бях обърнала внимание, но сега се скъсах да се хиля7

“The dumbest thing you’ve ever done”Sam: “This is the dumbest thing you've ever done."
Dean: “I don't know about that. Remember that waitress in Tampa?"
-from season 2’s “Croatoan"   

# 588
Е, да ама майка ти си пада по този жанр - нормално е да го е засекла. Лошото е, че така се е произнесла за него  Naughty. Това никак не говори добре за вкуса й към филмите  Crossing Arms Grinning

И още по-зле за вкуса й към мъжете hahaha Ама те не са й във възрастовата група, затова не й е интересен. Всъщност аз съм сигурна, че ако устиска няколко серии, после ще се зариби, ама не ще.

# 589
Ама те не са й във възрастовата група, затова не й е интересен.

Да, бе! Като ги гледам какви лелки се снимат с тях по кънвеншъните, майка  ти си е баш на възрастта на по-зрелите фенки  Wink

# 590
Я да не се обиждате на майки, моля!  Naughty  Laughing Моята гледа точно две серии от първи сезон и каза "Как може да ги гледате тези ужасии" и се отказа. Иначе бях сигурна, че ще се зариби Wink Иначе за Сам и Дийн си признава, че са готини. Wink

100-те реплики е много забавно, но преди време си играх да търся някъде пълен списък с всички смешки, които казват из разните епизоди, докато попаднах на една такава application във Фейсбук и сега всеки ден си тегля Quote of the day. Simple Smile Иначе пълен списък на всички култови реплики (предимно Дийнови) има в Супер-Уикито. Wink

# 591
Я да не се обиждате на майки, моля! 

Не мисля, че това правехме. Попаднах на още една много яка реплика, а и снимката към нея е супер:

"There's actually fans. Not many of them, but still. For fans, they sure do complain a lot."
-Dean in season 4's "The Monster at the End of This Book"   

Joy Joy Joy

# 592
Шегувам се само, ех и вие от майтап не разбирате Mr. Green Иначе на горната снимка (и репликата към нея) снощи и аз много се смях докато разглеждах funny репликите Joy Погледът на Самчо просто си казва всичко Simple Smile)

# 593
По коя тв го дават ? Иначе го почнах в бокса,ама доде наваксам #Crazy

# 594
По коя тв го дават ? Иначе го почнах в бокса,ама доде наваксам #Crazy

По ТВ7 - от 13.10 и от 20ч Grinning

# 595
# 596
Hug Злата, ще те обичам чак до утре вечер, когато ще имам възможност да изгледам и епизода! Тъкмо ми се гледаше някакво промо на новия епизод, което не съм гледала вече 78 пъти Simple Smile

# 597
Честно - не очаквах да пуснат нов трейлър и съвсем рутинно проверявах дали няма нещо ново. И то какво - имааа!

# 598
Скъпи колежки по пристрастяване,
Имам проблем. Не че е важно, но все пак... Уж гледам всяка серия внимателно, но не мога да си спомня Дийн разказа ли на брат си за пътуването 5 години напред във времето? Защото, когато се появи в колата в началото на 5.04, ЗАхарчо му каза: “This is what happens to the world if you continue to say ‘No’ to Michael”. Това да го разбирам ли като: “Брат ти ще каже ‘Да’ на Луцифер, така или иначе.” – в “Heavy-weight showdown in Detroit”, където казал “The big ‘Yes’. To the Devil.”? В 5.10 Люси пак спомена за това: ...Сам: “It’s never gonna happen!” Люси: “Oh I dunno, Sam. I think it will... I think it’ll happen soon. In six months. And I think it’ll happen in Detroit.” Защото ако е така, Дийн трябва да каже ‘Да’-то и толкова и то докато може – така или иначе на него само му дай повод да се жертва. Дори ако го направи по-рано, Михаил ще се изправи срещу Луцифер както е сега, в другото/временно тяло, в което е по-слаб. Това, разбира се, няма да стане, защото идеята на сериала не е такава. Ясно е, че ще са братята.
А пък третият брат ми идва в повече. В една статия го определят като “the gay offspring". Тотална отврат...

# 599
  • София
ами всъщност те всички им повтарят и на двамата, че няма на къде да мърдат и ще кажат своите ДА-та Wink

А за разказването не помня дали са ни го дали, че е разказал, но определено го е разказал...
А това за Детройт наистина го повтарят често....

Кой трети брат? Онзи дето се появи и умря набързо ли? Мен ми беше много тъжна тази серия някак...

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 18:57 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт