Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 523
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Еее, Злата, защо така грубо, бе? Кучки сме били. Crossing Arms Joy Да ни беше нарекла поне хрътки, някак по-така звучи. Но като се замисля, не знам на мен дали ми е чак толкова противна мисълта Джаред да ме хаправи his bitch Blush Joy

Стиченце, изобщо нямах предвид вас с Фейчето  Naughty Израза "двете кучки" беше адресиран към Хърли и Сейди, а какво ще те прави Баш Градинаря си е ваша работа  Mr. Green
За аватара ти съм напълно съгласна с Изи, така ги "дислоцира" мивките, че чак в другия край на банята ги мята  Joy Joy
Докато съм на тема аватари - този на Impala много ме кефи   bouquet

# 211
Дженсън е симпатяга на тия снимки..... бля, бля, бля.

Фейче, Hug, това полу-признание го тълкувам като онова твое заветно "Мъррр", за което историята предпочита да мълчи Mr. Green

# 212
нашият градинар питае любов единствено към карираните ризи Laughing
Ама му и отиват и не са претенциозни. Grinning А Дженсън малко ми снобее с тоя голф и пуловерчетата, моля смирено Маракана да не ме освирква бурно. Praynig Laughing Но пък пикапът му ми харесва, Тойотката.

Стиченце, изобщо нямах предвид вас с Фейчето  Naughty Израза "двете кучки" беше адресиран към Хърли и Сейди
Хърли и Сейди, my ass. Crossing Arms Joy
Хърли и Сейди са нашите middle names с Фейчето, не се прави, че не знаеш. Laughing

Stitch , аватарът ти дислоцира мивки (да открадна малко израз) Mr. Green
За аватара ти съм напълно съгласна с Изи, така ги "дислоцира" мивките, че чак в другия край на банята ги мята  Joy Joy
Много е бесен, нали? Mr. Green А освен, че дислоцира мивки, също така разлъчва мрака и бъхти рибата. Laughing

Фейче, Hug, това полу-признание го тълкувам като онова твое заветно "Мъррр", за което историята предпочита да мълчи Mr. Green
Дейна, абе вие мараканките верно тълкувате градинарските думи като дявола - Евангелието. Joy

# 213
Хърли и Сейди са нашите middle names с Фейчето, не се прави, че не знаеш. Laughing

Ми отиват си ви  Mr. Green

А освен, че дислоцира мивки, също така разлъчва мрака и бъхти рибата. Laughing
Joy Joy Joy Joy

# 214

Ми отиват си ви  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Прилагам само едно малко доказателство, че и на нашето момче много му тичат карирани ризки:

На който му се спи след последните две Mr. Green, пожелавам "Лека нощ!" Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 23:56 от Dana_Scully

# 215
Не можах да се стърпя да не ви покажа още няколко снимки от кънвеншъна.  Rolling Eyes
Един разкошен Джим  Heart Eyes

Един лекинко стреснат Джаред

Един главозамайващ Дженсън

Един малко заплашителен Миша

А сега - за "лека нощ" още малко снимчици на нашите момчета от летището, напускайки L A.

# 216
Ауу, Дженсън ми иде да го нагушкам на предпоследната снимка - все едно към мен е тръгнал - нали го посрещам на летището Wink Mr. Green

# 217
Добър вечер и от меееееен,
мерси много за линковете и снимките от кънвеншъна. Не можах да разгледам всичко, ама така е от мъж, дете, готвене и тортоправене ........ Та после дойде и дневната доза Супернатурал. На днеШния епизод много се смях 4х06. На Сами страШно му ходи да е Демон , а Дийн .... просто ми идеШе през цялото време да го хвана и да го успокоявам   action032 hug  Blush Blush Blush Blush

# 218
Дженсън е симпатяга на тия снимки..... бля, бля, бля.

Въх, недей, Дейна Joy На тия снимки Дженсън е толкова далеч от онова заветно мрррр, че мога да гледам само тях до края на живота си, даже друг мъж може да не видя още 50години и пак няма да ми мине през ума да измъркам Laughing Толкова тежкарско-снобарски изглежда, че не знам дали може повече от това hahaha

Ето тази снимка примерно евентуално би ме накарала да се загледам в него за малко повече от три секунди Laughing

А освен, че дислоцира мивки, също така разлъчва мрака и бъхти рибата. Laughing

Joy Joy Joy
Големи сте тикви, сега седя тука и се мъча да не се хиля с глас Laughing

Стиче, остава само да разберем коя от нас е Хърли и коя - Сейди Joy

# 219
  • В средата на времето

Аз още снощи направих мислено предположение Grinning - Стич е Хърли, а ти си Сейди.  Crazy

Добро утро  bouquet

На снимките с пуловерчетата Дженсън е мечтата на всяка....тъща Joy Той е примерно, спретнато момче, а в последно време се опитва да се изявява е като спретнат тузар Mr. Green, но това е друга тема Laughing И на Джаред би му тичало някое бяло пуловерче Laughing

На последната снимка, Дейна, Дженсън според мен е леко заплашителен, от сорта "Ако ме щракнеш още веднъж ще опиташ от гнева на Дийн" Mr. Green  Laughing А, и друго се сетих. Смятам да организирам конкурс под наслов "Да зашием дънките на Дженсън най-бързо и с най-малко похабен м-л" Crazy На второ летище ми се размотава изпокъсан  Naughty Разбирам, че това му е аутфит-а за пътуване със самолета, ама не е тинейджър вече, пък и не се връзва много с градения, голф имидж Mr. Green

Злата,   bouquet за снимките Grinning Летищните снимки носят особено очарование Grinning

# 220
Ето тази снимка примерно евентуално би ме накарала да се загледам в него за малко повече от три секунди Laughing
Внимавай, Фейче, нагазваш в опасна територия, онзи път мррр, днес - повече от три секунди, къде ще му излезе края така? Naughty Joy

Може ли аз да съм Хърли? Сейди много нежно ми звучи някак си, не ми пасва. Grinning

# 221
Добрутро и от мен!

bicho malo, Yellow Fever e една много класна серия  Laughing

Може ли аз да съм Хърли? Сейди много нежно ми звучи някак си, не ми пасва. Grinning

Няма значение коя - коя е, важното е, че сте хубавици!  Wink

# 222
Дженсън.......тази негова любов към пуловерчетата не ми е много присърце...... нашият градинар питае любов единствено към карираните ризи Laughing

Ама му и отиват и не са претенциозни. Grinning А Дженсън малко ми снобее с тоя голф и пуловерчетата

И на Джаред би му тичало някое бяло пуловерче Laughing

Не знам защо си мислите, че Джаред не харесва пуловерчетата. Има доволно доказателства, които да оборят това твърдение. Някои даже му отиват  Wink
Ехаа, пак си намерих оправдание на постна снимки на Джаред  Mr. Green

# 223
Ах, моля ти се, Злата, къде ги сравняваш тия фанелки с гъзарските пуловерчета на Дженсън, които на всичкото отгоре се слагат върху риза Tired Laughing
Само на първата снимка е пуловечре от този тип, но това е фотосесия и сто на сто са го накарали с пистолет на челото да го облече Laughing

Няма значение коя - коя е, важното е, че сте хубавици!  Wink

Мисля, че лявата кучка е Стич, а дясната съм аз Laughing

# 224
Мастърче, виж, ако е правилна теорията ми кое куче кое е, Джаред всеки момент ще те целуне Laughing

Общи условия

Активация на акаунт