Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от Смъртта като герой в сериала?
Случвало ли ви се е да си купите книга само заради корицата?
Какво мога да очаквам от новия епизод на сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от Смъртта като герой в сериала?
-
Случвало ли ви се е да си купите книга само заради корицата?
-
Какво мога да очаквам от новия епизод на сериала?
-
Какви са критиките и мненията за телевизионния сериал „Свръх-естествено“ в различни платформи?
-
Защо не са пуснати нови епизоди на сериала? Кога ще бъде наличен нов епизод?
) ви пускам любимите ми скрийншотове от италианското интервю. Поиграх си да ги направя на обща снимка, за съжаление качеството не е много добро, но основната идея (сиреч да се види колко умопомрачителен може да е Дженсън) е хваната
Представям си го как си казва наум: "Мамоу, какъв резил." докато на останалите просто се усмихва притеснено.

Ако знаеш само колко ми се иска слънцееее! Добре, че го има
......................че ако бяхме видяли Сам без хавлия, може би щяхме да го обичаме повече 

. Апропо, вие сериозно ли се впечатлявате (още) от такива неща? Очаквам
. Не е като да не са ми пяли, но може би левента не беше подходящ и затова избрах мачото с мотора. Проклети кожени якета!
, има нещо в него .... устните, погледа ...... от които ти иде да го хванеш и
, а Сам в най дивия момент (убийството на Алистър) и Дийн измъчващ го (Алистър) направо ми идеше да .......