Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 637
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
А по повод спомените - да приемем, че не са щастливи, а примерно някакви особено важни за тях, Сам как пък няма да има поне един с Дийн.

E това са три спомена бе, не е като да си е спомнил целия живот, айде сега Laughing

# 301
Снощи и аз най-накрая изгледах серията - хареса ми! Да и аз смятам че това не е за хубавите им спомени, а да смачкат вярата и оптимизма в Дийн... Кас нещо го бяха позализали в серията - не беше много убав в прическата, а и горкичкият как се обезвери още повече...

Клипчето от кънвеншъна с изпълнението на Дженсън - абе позакръглил се е  момъка нещо... Ще трябва и той да вземе да се включва в тренировките, че бузките ми се видят пухкавички леко... Wink

# 302
Ааа, arkady, няма таквоз нещо  Naughty Само ти се сторило, все така убав си е Тренера  Heart Eyes

Тези две клипчета(едно, две) са от някакво италианско шоу, в което гостуват Дженсън и Джаред. Яко се хилих на водещата  hahaha Редко куха лейка е тази госпожа, как пък не е могла поне да провери как им се произнасят имената, ако не друго. Докато го гледах Дженсън все имах чувството, че едва са сдържа да не се изхили. Много ми хареса и един от коментарите на клипчетата - The host is the worst italian host EVER, just so you know Wink
And sometimes she's just even worse than that, so they were lucky today Wink
  Laughing Голям късмет са извадили!

# 303
 Joy Тая водеща е уникална бе, какви невероятни включвания на английски имаше Joy
И колко пъти повтори, че били много хубави мъже, усещам, че имаше желание да им скокне hahaha

# 304
Ще им скокне тя  #2gunfire  Имената не може да им сглоби, ще им скача! На Джаред фамилията има къде да се сбърка, ама как успя и на Дженсън да сгреши името  ooooh! Тая е природен талант!

# 305
Ето да прочетете един репорт за разговор между Дженсън, Джаред и няколко от феновете на кънвеншъна в ЛА. Предимно са говорили един за друг и е много трогателно как Дженсън обяснява колко е бил горд с представянето на Джаред в ролята на Луцифер.

Освен това обърнете внимание как Дженсън казва, че сезон едно и пет са му любимите. За сезон едно разбирам, но за сезон пет да разбирам ли, че му е кеф да е измъчен, страдащ и обезверен? Laughing Тия двамата явно колкото са им по-зле героите, толкова повече се кефят.

А, и се споменава, че сценаристите си нахвърляли идеи за сезон 7 и 8, just in case Grinning

http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=592091

# 306
Завърнах се и аз, само че без дори грам отгоре bowuu Twisted Evil .
Прегледах темата, но по диагонал, понеже още не съм гледала последната серия. Видях обаче две снимки, които намерих с по-добро качество: 1 (не е съвсем същата, но аз съм много дОбра в търсенето, така че няма страшно Peace ) и 2. ‘Ми не може нЕкви надписи и зелени оттенъци да ви пречат на съзерцанието, я!
А ето и моя фаворит – отива директно за тапет: hahaha цък Joy ! Ще я показвам на всеки, който посмее да ме критикува, че все още се държа като бебе baby_neutral !

Утре гледам серията и пак съм на линия.

# 307
Impala, а добре дошла!
само че без дори грам отгоре bowuu Twisted Evil .
Това си е достойно за завист възхищение  Wink

Фейче,  Hug за интервюто! Направо им завидях на тия щастливки (и един щастливец), дето са били на private срещата. От това, което прочетох, обаче, ми направи впечатление, че Дженсън е приказвал повече  Shocked  Grinning Също така много ми хареса как феновете са си записвали въпросите на листчета - Some had their questions written on index cards, presumably in case the sight of the boys up close and personal and engaged in normal conversation was too distracting to allow higher brain functions to work properly – which we can completely understand.  Joy
Представям си аз ако съм в такава ситуация, не само higher brain functions няма да ми работят properly  hahaha

# 308
Some had their questions written on index cards, presumably in case the sight of the boys up close and personal and engaged in normal conversation was too distracting to allow higher brain functions to work properly – which we can completely understand.  Joy
Представям си аз ако съм в такава ситуация, не само higher brain functions няма да ми работят properly  hahaha
Joy Mr. Green Твърде вярно! Joy Какви higher brain functions, какви 5 лева! Ако се свестя от припадъка в подобна ситуация едва ли малкото си име ще си спомням (и него трябва да ми запишат на листче, че после ще има да се чудя... newsm78) камо ли да ти мисля какви ли великомъдрени въпроси ще съм искала да им задавам! Joy

Мерси за клипчетата   bouquet италианската водеща дислоцира фаянсово оборудване за бани (мивки, тоалетни чинии и т.н.) от раз! hahaha Не мога да се събера от смях!  hahaha Но момчетата ни са "УАУ!!!" както винаги! (че и повече!) Дженсън какви погледи мята!!!! smile3544 А Джаред даже и да не си помислят да го подстригват и бръснат за в сериала (по-секси от това как изглежда по време на италианския кънвеншън не съм го виждала) thumbsup Забележете само в началото на първото клипче] Джаред как сръчка Дженсън за произнасянето на имената! Имам чувството, че в този момент и двамата си мислят: "Боже, къде ли попаднахме!" А после си личи, че едвам се сдържат да не избухнат в смях.  hahaha

Дженевив, между другото, била ли е в Италия с тях?

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 21:44 от Dana_Scully

# 309
Ta сега последно в чудо се видяха, и Господ не ще да им помага, то па бива бива, ама... Аз чакам включване от тате Уинчестър Simple Smile много ме кефи Джефри Морган в ролята. Все си мисля, че ще има още много с него. Как мислите?

# 310

Легендите мълчат по този въпрос Laughing

Иначе и аз установих, че Джаред е страхотен, когато остави косата си без да я тормозят като в сериите да я приглаждат и приплескват. Нека си му расте колкото си иска Heart Eyes

Ta сега последно в чудо се видяха, и Господ не ще да им помага, то па бива бива, ама... Аз чакам включване от тате Уинчестър Simple Smile много ме кефи Джефри Морган в ролята. Все си мисля, че ще има още много с него. Как мислите?

Господ аз от самото начало не го виждах като да помага, то къде му е келепира той да им свърши работата, да си се понапънат и да се оправят сами, какви са тия лиготии Crossing Arms Laughing

А за Джефри Дийн Морган напоследък са противоречиви нещата - Крипке казва, че е  твърде зает и няма как да го включат, но дебнат за пролука в програмата му, а пък Джефри в едно интервю наскоро (което обаче не е ясно доколко е истинско) казва, че той иска да участва, ама никой не го търси newsm78

# 311

Легендите мълчат по този въпрос Laughing

Иначе и аз установих, че Джаред е страхотен, когато остави косата си без да я тормозят като в сериите да я приглаждат и приплескват. Нека си му расте колкото си иска Heart Eyes

Питам за Джен, защото в италианското интервю питат Джаред за нея и той обяснява, че му е било трудно да снима с нея, защото сцените били "напрегнати" (сори, ама не се чува добре). И си помислих: "Абе, направо напрегнати трябва да са му били сцените с нея, няма начин!" Mr. Green
Мисля, че г-жа Падалеки не би пропуснала по своя воля един своеобразен меден месец в Европа, тъй че сигурно и тя се е спотайвала някъде из екипа и след безбройните им участия го е чакала да я води на разходка из вечните улици на Рим хванати за ръчичка под звездното небе.... ех, идилия! (Ама ме бива за режисьор. Grinning )

Между другото, в интервюто италианската луда водеща ги пита и за Парис Хилтън - горките - казвали са из 100 интервюта поне, че не им е сред любимите co-stars. Mr. Green Но от друга страна тази (повърхностна както ми се струва водеща) за какво друго да я очакваш да попита? Съвсем си й личеше, че 5 минути преди ефир даже не е и била чувала за шоуто, камо ли, че има толкова много фенове по света. Grinning

# 312
Питам за Джен, защото в италианското интервю питат Джаред за нея и той обяснява, че му е било трудно да снима с нея, защото сцените били "напрегнати" (сори, ама не се чува добре). И си помислих: "Абе, направо напрегнати трябва да са му били сцените с нея, няма начин!" Mr. Green

Бе да бе, как, толкова е трудно. Още ми е светъл спомен Джен как се тюхкаше колко й била трудна сексуалната сцена с Джаред Joy

Иначе тя може да снима бе Дейна, откъде я знаеш, може да не е търтей като мъжа си Joy

Много ми хареса в това, дето го пусна Злата с онази лудата водеща как и на двамата им светнаха очите като споменаха италианската кухня Joy Joy

# 313

Много ми хареса в това, дето го пусна Злата с онази лудата водеща как и на двамата им светнаха очите като споменаха италианската кухня Joy Joy
За същото италианско интервю говоря и аз - много са готини и  двамата там (мммм!) А за кухнята май беше "най-безопасният" момент от цялото интервю Joy Видя ли в началото как се побутнаха при съобщаването на имената им? hahaha

Бе да бе, как, толкова е трудно. Още ми е светъл спомен Джен как се тюхкаше колко й била трудна сексуалната сцена с Джаред Joy

Иначе тя може да снима бе Дейна, откъде я знаеш, може да не е търтей като мъжа си Joy

Ама, моля ти се!  Mr. Green Най-трудна ще да й е била сексуалната сцена с мъжа й! (още тогава си го е заплюла, мръсницата!)  Mr. Green
А момичето може и да снима, наистина, ама пък мъжа й не бих го нарекла точно търтей - еп.22 на с5 го приключиха в нощта преди да отлетят за Рим (доколкото може да се вярва на Туитчетата на Джим Бийвър и Клиф Костерман, които по принцип не лъжат).

# 314
Видя ли в началото как се побутнаха при съобщаването на имената им? hahaha

Даа, бяха силно впечатлени от импровизацията на водещата Laughing Мен обаче не ме потресе толкова нескопосаното съобщаване на гостите. В див потрес изпаднах от невероятния английски и колко сама си се кефеше като питаше нещо на английски Laughing

Общи условия

Активация на акаунт