Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от Смъртта като герой в сериала?
Случвало ли ви се е да си купите книга само заради корицата?
Какво мога да очаквам от новия епизод на сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от Смъртта като герой в сериала?
-
Случвало ли ви се е да си купите книга само заради корицата?
-
Какво мога да очаквам от новия епизод на сериала?
-
Какви са критиките и мненията за телевизионния сериал „Свръх-естествено“ в различни платформи?
-
Защо не са пуснати нови епизоди на сериала? Кога ще бъде наличен нов епизод?
Само ти се сторило, все така убав си е Тренера 

Редко куха лейка е тази госпожа, как пък не е могла поне да провери как им се произнасят имената, ако не друго. Докато го гледах Дженсън все имах чувството, че едва са сдържа да не се изхили. Много ми хареса и един от коментарите на клипчетата - The host is the worst italian host EVER, just so you know
Тая водеща е уникална бе, какви невероятни включвания на английски имаше
Имената не може да им сглоби, ще им скача! На Джаред фамилията има къде да се сбърка, ама как успя и на Дженсън да сгреши името
Тая е природен талант! 
) и
!
за интервюто! Направо им завидях на тия щастливки (и един щастливец), дето са били на private срещата. От това, което прочетох, обаче, ми направи впечатление, че Дженсън е приказвал повече
) камо ли да ти мисля какви ли великомъдрени въпроси ще съм искала да им задавам!
италианската водеща дислоцира фаянсово оборудване за бани (мивки, тоалетни чинии и т.н.) от раз!
А Джаред даже и да не си помислят да го подстригват и бръснат за в сериала (по-секси от това как изглежда по време на италианския кънвеншън не съм го виждала)
много ме кефи Джефри Морган в ролята. Все си мисля, че ще има още много с него. Как мислите?