Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от Смъртта като герой в сериала?
Случвало ли ви се е да си купите книга само заради корицата?
Какво мога да очаквам от новия епизод на сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от Смъртта като герой в сериала?
-
Случвало ли ви се е да си купите книга само заради корицата?
-
Какво мога да очаквам от новия епизод на сериала?
-
Какви са критиките и мненията за телевизионния сериал „Свръх-естествено“ в различни платформи?
-
Защо не са пуснати нови епизоди на сериала? Кога ще бъде наличен нов епизод?
Голям хахавелник е
. Мисля, че наистина няма да ни покажат повече Господ до края на този сезон, или ако се покаже ще е след като Сам и Дийн са оправили вече нещата с Апокалипсиса, да ги потупа по рамената и да им каже -" Браво момчета, знаех си че ще се справите сами!" (и да отнесе една тупалка от Дийн 
Добре, че е Джим да свърши работата, останалите са само за красота 

Не е прав и това си е!

(това в кръга на майтапа).
като излязат на Папи пак ще го гледам
, така ми се струва или актрисата дето играе в този сезон Руби е жената на Джаред в живота?????????? Сигурно аз съм изостанала неЩо и с новините, клюките и материала ....... Ама в трети сезон, русата Руби ми харесваШе повече 
яде ли им се! Как им дава сърце да го съсипват! Той що мъка извлече, милия, от началото на четвърти сезон не е истина, до сега трябваше вече да го канонизират за великомъченик
. Да не говорим, че толкова се е отчаял и уморил, че даже не се и тръшка много. В предния епизод като разбра, че си имат работа с поредния Конник само въздъхна изтежко. А сега като видя спомените на Сам почна уж да се тръшка, но после махна с ръка и престана.